Prijava

jebote ispade da nemam nikakvo znanje u snukeru , sto u stvari i jeste istina

jebote ispade da nemam nikakvo znanje u snukeru , sto u stvari i jeste istina

Опуштено, врло брзо се скроз уђе у причу, а коментатори бомбардују подацима, тако да сам на половини другог турнира који сам одгледао, Велш опен 2008, већ био фул упућен у материју :)

http://img.thesun.co.uk/aidemitlum/archive/01295/slow_13_280x390_1295919a.jpg

Moram malo da izhipsterisem lolo ЂЕМС ХАРДЕН ИГРА БИЛИЈАРА

Ovo je ubica igre. Ali ima simpaticnu bradu.

тренер снукер репрезентације катара. само се надајмо да мухамеди салахи ибн бин ал нахјани неће у скорије вријеме ући на про тур. меклаудов шегрт, то мора да криви временски континуум отезањем док игра.

Опуштено, врло брзо се скроз уђе у причу, а коментатори бомбардују подацима, тако да сам на половини другог турнира који сам одгледао, Велш опен 2008, већ био фул упућен у материју :)

Ma salim se, nisam totalna nubara. znam pravila i principe igre. Neretko pogodim i koji potez ce da odigraju i gde treba da ostave belu itd.. Al sto se tice igraca, "gotivim" samo one sto igraju napadacki jer ume da smori snuker kad igraju recimo Ebden vs Dot.
Ono, bolje da prenose mene sa onim bilijarom na federe sto sam imao kao klinac

To bre Zapata, RORI MEKLAUD!

Čudno da niko ne komentariše jučerašnje finale Trampa i O'Salivena, možda nije bio kvalitet (u prvom delu meča), ali je bilo neverovatno uzbudljivo. Nešto ko u košarci trojka Đorđevića protiv Hrvata.
Vodiš ubedljivo ceo meč, međutim, protivnik te stigne pa čak pređe i u vođstvo, ali ti se vratiš maltene u poslednjoj sekundi. Onaj snuker O'Salivena u 19. gemu, ko je gledao, zna o čemu pričam.

Ronnie doktor se opet izvukao. Jebiga, najbolji igrač snookera u istoriji, rekoše i sami i Hendry i Davis to. Onaj feget od 9:4 nije kugle promašio, jeb'o ga otac, no opet ni to nije bilo dovoljno.

АХАХАХА ЛАДНО ИМА ТЕМА ЗА СНУКЕР ИДИТЕ У КУРАЦ ЈБТ

псето88

Bohore, zasto stalno citiras Pseta, pogotovo sto stalno govori gluposti!??

Kuglaši prati li se prvenstvo ?

Nisam baš ispratio ovu godinu pa znam ko je u najboljoj formi. Koliko znam Selbi je prvi na listi ali odgledao sam mečeva njegovih ove godine i ne liči mi na onog od prošle.

Tu su još Trump, Roberston, Marfi i naravno Saliven kandidati.
Ding, Higins i Vilijams su baš loši za svoje standarde tako da ne verujem da će doći do trofeja.
I da se podsetimo jedne pokojne legende snukera, narodnog šampiona Aleksa Higinsa:
https://www.youtube.com/watch?v=N1LzUVasdtU

Alex Higgins, čiča sa jednim od najčudnijih stilova igre ikad i sa ustima prepunih čireva od silnih cigareta koje je mlatio. Mada i jedan od najvećih, kakav je čovek osećaj za igru imao ono se viđa jednom u 100 godina. Ma nema tu priče, favorit je naravno Ronnie tata, mora do sedme da dođe da se makar poravna sa Hendryjem po tom pitanju, iako su i Davis i Hendry rekli da je bolji od njih i u pravu su, realno. Samo nije to to kad i brojke nisu tu. Evo jedne nedavne scene sa svetskog.
https://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/world-of-sport/ronnie-o-sullivan-plays-in-socks-during-world-snooker-championship-181600679.html#uk-fb-po

sad se zavrsila prva sesija, nije dobro za Vilijamsa

дада, данас шибао у чарапицама, само ће да фасује казну неку вероватно, одрапиће га с новцима! кад му ребну једно 500 фунти казне па нек' се пуши!
а коментатор црни кад каже: "надам се да је рони обуо нове чарапе да не провири неки кромпирић хуехуехуехуехуегхеухе" и смеје се човек сам са собом, нешто као андрија милошевић.

тешко да ће рони, има целе сезоне неке падове нерезонске, јебемлига, мада да је међу топ3 фаворита - јесте свакако.

Selbi se provukao protiv kvalifikanta Maflina, očigledno je da nije na nivou od prošle godine. Ipak se igralo na 10 dobijenih, pa nije sreća ključni faktor, a on je imao sreće. Ali ne bih ga zbog toga isključio kao favorita, bolji je pod pritiskom od Ronija i ostale elite. Roni i Selbi su favoriti. Volio bih da osvoji Tramp, zaslužio je da ima bar jednu titlulu svjetskog šampiona.

Јебаће вас Робертсон!