Evo ovako, ovde idemo sa sprdačinom na fazon Blic cice. Nađete sliku neke osobe ženskog pola i date najdebilniji komentar koji možete da smislite, ali mora da bude vezan za aktuelna dešavanja na sajtu (ili van njega).
E sad, nisu dozboljene slike riba kojima se vidi pička, a što se sisa tiče, nisam upoznat sa pravilima sajta, te se obratite Štefiju Kostiću.
Dao bih vam primer, ali ću to odraditi kasnije. :) Samo da otvorim temu da ne zaboravim.
n isam kući, idi na sajt Blica. Mislim da je www.blic.rs i imaš levo rubriku Blic cica. Klikni tu i uživaj. Samo ideja je da dodatno iskarikiramo njihove već debilne komentare i učinimo ih još debilnijim. :)
Реме
Evo ovako, ovde idemo sa sprdačinom na fazon Blic cice. Nađete sliku neke osobe ženskog pola i date najdebilniji komentar koji možete da smislite, ali mora da bude vezan za aktuelna dešavanja na sajtu (ili van njega).
E sad, nisu dozboljene slike riba kojima se vidi pička, a što se sisa tiče, nisam upoznat sa pravilima sajta, te se obratite Štefiju Kostiću.
Dao bih vam primer, ali ću to odraditi kasnije. :) Samo da otvorim temu da ne zaboravim.
YeahBatch
Ovo je dobra tema.
Реме
Od telesnih šupljina samo one koje se nalaze na licu. Znači ništa drugo, pa ni rupa od jebenog metka. :)
Đizo
Izadji i glasaj!
Реме
n isam kući, idi na sajt Blica. Mislim da je www.blic.rs i imaš levo rubriku Blic cica. Klikni tu i uživaj. Samo ideja je da dodatno iskarikiramo njihove već debilne komentare i učinimo ih još debilnijim. :)
Flow
Ja bih odigrala Džankijevu dojavu.
Л0Л
Социјалисти имају мој глас
Тако реме? ололо
Ritchie ♣ B
Dala bi Džankiju
da mi popuni listić
Реме
Tako, samo još debilniji komentari.
http://vukajlija.com/tri-fundamentalna-srpska-pitanja-bez-odgovora/273919
evo primer u ovoj definiciji.
Đizo
Pojela bih Kostićev kulen
Lullaby
obrisan spem, sad šizite :)
Vučica21
Reme, gde je ta rubrika? Sve sam pretražila i nigde je ne vidim.
Срета-Штета
Ни ја не нађох рубрику, јебем ли га...
Lullaby
evo vam ovo dok vas reme cicaroš ne prosvijetli :)
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/227273/Seksi-cice-koje-su-obelezile-2010
jez da nije to to, al jbg.
crnigrujan
Još čekam da me Boris prebroji
The Big Dipper
Сад чекам да Ђоваку драшкам јаја....
DjordjeSr
Željela bih da mi Vlasuljar objasni kako nema Boga
L@ki
Бем вас уста недоследна.
menijesamodosadno
Поменута ''рубрика'' постоји само у штампаном издању Блица. Иначе тема до јаја, Флоњ, Ричи и Грујан одлични!
Др Јанковић
Да сам ја водила Инсајдер, и Југослав Ћосић би ми се предао