Prijava

Taman htjedoh reći da je ova voda pomalo mlaka.

Pa da, nije on nešto novo posebno otkrio, ali je lijepo sročio i stavio na jedno mjesto. S tim da može biti i kontraproduktivno - umjesto da mase te metode lakše prozru, vlasti se mogu "edukovati" u korištenju tih stvari, mada mislim da su oni već uveliko "edukovani", i ispred Čomskog u tome :)

americki sistem je da raju moras drzati konstantno uplasenom. ne mnogo, ali dovoljno da budu okupirani time... onda mozes da prodajes muda za bubrege kolko god ti volja kao resenje, i raja se ne pita o cemu se radi tu.

demokrate cuvaju 90te kao babarogu, i sasvim fino im uspeva. tito je non stop drzao SFRJ u pripravnosti od spoljnih i unutrasnjih neprijatelja... itd.

ovo je jedan od razloga zbog cega je trava nelegalna, a alkohol nije. nakon alkoholisanja ces otici sutradan na posao i biti 20% produktivan zbog mamurluka, dok ces ako odes nakon duvanja biti produktivniji...
problem je sto od trave ponekad i uplasen covek se malo opusti pa moze da pita, sta bre radim ja ovo koj kurac? to je opasno za ekonomiju i bilo koji sistem. alkohol otupi.

Za marcipan:
Nije zato što je Čomski napisao(ne citam Čomskog, mada znam ko je), ako se slazem ja cu se sloziti bilo ko da je napisao, cak i Vlasuljar kao sto se slazem sa dosta pametnih stvari koje sam procitao ovde a nije ih Čomski napisao vec autori sa Vukajlije.

Za Milosa-88:
Baš lepo. Hvala.

Све што сам написао овде ми је Чомски морао прегледати и одобрити. (Све сем ове реченице, и надам се да ми неће замерити)

Daklem šta Čomski misli na ovo:
Mnogi debilni amerikanci misle da je Jarak Obama musliman. Pošto to nema smisle a ni veze, a većina likova koji to tvrde imaju određeno oštećenje mozga, ja moram da kažem da je to, propaganda, ono što oni kažu-nije istina.
Koliko ja znam, to je postignuto neprekidnim ponavljanjem toga. Znači ako jedan amerikanac stalno čuje jednu istu stvar, njegov bedni mozak će morati to da prihvati iako to nema smisla.

Gebels (nisam siguran) je rekao ako 1000 puta kazes istu laz, ona postaje istina..

Gebels (nisam siguran) je rekao ako 1000 puta kazes istu laz, ona postaje istina..

Postace religija. Ili politika. A lakse je nadgledati 1000 ovaca ako su u stadu, nego ako su rastrkane.

To je ono dok su izvestavali o Asanzu i onim Ruskim kurvama, pobise rudare u JAR..
Prosle godine kad se zakuvavala situacija u Siriji, daj Asanza na naslovne stranice

Премести тему!