Мирослав легенда, један од најбољих народних пјевача - једини је проблем што је толико популаран и општеприхваћен да је постао помало преобичан, излизан и смарајући.
vi kako ocete, nas trojicu on jednog leta u Budvi spasio sa kintom, preterali smo vikend do ponedeljka dok se otvori posta, da ne crknemo od gladi... a mrzeo sam ga do tada zbog sps-a... ipak kralj!
Obožavam ga, legenda!
Znaju ga moji roditelji, keva mi iz Mrčajevaca, kažu car čovek. Ranije je svakog vikenda dolazio na selo, vozio traktorče, orao njivu, išo po kafanana...
Gazimudo
Uh sto volim kad mi dan pocne uz Miroslavljeve pesme :)
Млатони
Мени је занимљиво то што никад нисам узео самоиницијативно да слушам Мирослава, а већину песама знам. :)
Јова
Мирослав легенда, један од најбољих народних пјевача - једини је проблем што је толико популаран и општеприхваћен да је постао помало преобичан, излизан и смарајући.
MileBubreg
vi kako ocete, nas trojicu on jednog leta u Budvi spasio sa kintom, preterali smo vikend do ponedeljka dok se otvori posta, da ne crknemo od gladi... a mrzeo sam ga do tada zbog sps-a... ipak kralj!
glavni
Miroslav Ilić
Давид
погледајте који јебени мастепис, концертчина од сат и нешто са повременим упадима мериме, снежане ђуришић и лепе, БААААААММ, ФЛОЛЕС ВИКТОРИ
.Vule
Obožavam ga, legenda!
Znaju ga moji roditelji, keva mi iz Mrčajevaca, kažu car čovek. Ranije je svakog vikenda dolazio na selo, vozio traktorče, orao njivu, išo po kafanana...
Bioshocker
!
Izzie
JAVIO CAREEE
Izzie
idemooooooooooooooooooooooooooooooooo
highlighter
Samo jedna je prava Miroslavka, sve ostalo je komercijala
Млатони
Izzie
to je taj neki rad!!!
Izzie