Prijava

Ljudi koji uživo gledaju NBA su latentni mazohisti.

Jebote, pa Voriorsima je jedini ozbiljan protivnik na zapadu bio Memfis (mada mogu da se zahvale Klipersima za eliminisanje Sparsa). Ista priča za istok, za Kavse i Bulse

Au kako su ih izjebali ovo nije normalno.

Ја глед'о прво полувреме, даље нисам 'тео. Хјустон изглед'о беспомоћно. Е, 'оће се Ирвинг вратити до финала?

Delavedovi kožu s leđa odrati. Mali erlavi dabar. Ako mu niko iz Atlante namerno ne saspe ove dabrove zube u ždrelo, najveće su sise ikad.

Tabo Sefološa.

Maleni Kari, video danas na "neverovali ili da". Odlična slika baš.

Kakvu moć ova slika nosi, ne znam, ne mogu prestati diviti joj se. Verovatno dva najveća šutera ikad

Koje štela NBA.
Ona jebena prevara Pol izbacio jedinu ekipu koja je mogla da podere i Voriorse i Kavalire.

Durantula smiruje ruku vutrom. Tako trpa 40 koševa po tekmi lolo

Šta ti je sport.

Kajri izblokira Karija za produžetak, i onda se u tom produžetku, u trenutku kada se videlo da će izgubiti(ovo je subjektivna procena) povredi. Ispada mu bolje da nije udarao bananu.

Jeste da ne podnosim ili ne gotivim pola ekipe Klivledna od Varežaa, Perkinsa, JR, Šampetra, LBJ, Delavedove do Džejmsa Džonsa i da bih voleo da pobede Voriorsi, ali ne bi bilo pošteno prema Klivlednu da igraju bez prvog pleja. Nadam se da se nije teže povredio, jer u tom slučaju moguća je čak i metla, koliko god to neverovatno zvučalo.

Odlična utakmica. Dremao sam tokom prve četvrtine ali me razbudio Kari u drugoj. Kakva igračina. Šteta za Irvinga, plašim se da je ovo kraj za njega. Ne navijam za Kavse, samo bih želeo da ova serija duže potraje, ali će bez Kajrija to ići malo teže. 4:1 moja neka prognoza za Ratnike.

Uzima GSW lagano. Nikad jedan čoek nije uzeo titulu sam (sem delimično Vejda lol). U neku ruku mi je žao Lebrona, izgubiće četvrto finale. Ostaje mu dogodine da nacinculira tim, pa lagano ka tituli, istok je ionako kurac.

A kolko mi je žao Lebrona, duplo više mi je drago zbog Karija. Košarkaški Mesi

Nadam se da nisi ozbiljan za 2006tu.