Prijava

Izgleda da će Oldridž u SAS. Biće to opet ekipa koja može da napadne titulu. A ovim potezom dobijaju najbolji centarski tandem u ligi.

Trebalo bi da ba nabave još možda dva igrača koji bi igrali 10-15 minuta po meču i to bi bilo to. Navijam u NBA za Portland i SA, ali će mi biti veoma drago da LaMarkus dođe. Po pitanju napada je možda i najbolji krilni lige, popravio je odbranu i skokove, tako da će postati možda i glavni igrač. Ima izuzetan šut i širiće odbranu, za razliku od Splitera koji je tu bio limitiran.

Pogledajte kako čovek sa distance šutira. Jedinstven izbačaj, bukvalno iz zgloba.
https://www.youtube.com/watch?v=cAAE88NINYg

Nešto se pominjao Raduljica kao bekap opcija za SAS ili Kingse, videćemo. Trenutno SASu fali bekap centar i trojka.

Prva petorka: Parker-Grin-Lenard-Aldridž-Dankan
Druga petorka: Mils-Đinobili-?-Diao-?

Ti su još Kori Džozef i Metčina Boner.

Pa izvuče Greg iz svakoga maksimum. Kapiram da dovedu Oldridža, onda će neki slobodni agenti provaliti pa su u igri za titulu, pa će igrati za manju kintu. Verovatno se uprava vodi tom logikom. A i da dođe, to će biti veliko rasterećenje za napad, pošto ovaj može redovno da sipa 20+. Rasterećenje ogromno za Dankana i Parkera bi bio.

Zbog ovog majstora sam zavoleo NBA opet posle postklinačke zaluđenosti koju je čitava moja generacija imala. Kakav je ovo bio intelektualac od igrača, ali uništena kolena su sprečila da ostavi veći trag. :(
Koliko jebeni Portland nema sreće. Da su Roj i Oden bili zdravi, to bi bila legitimna ekipa za titulu.

https://www.youtube.com/watch?v=KnGs57A-O0w
https://www.youtube.com/watch?v=bTY8vQUPCQA

To je tačno, sa Aldrižom postaju da kažem mamac za igrače koji će na konto pokušaja da osvoje titulu, zanemariti koji dolar na bankovnom računu.

Videćemo šta će da ispadne, iskren da budem ne znam kako stvari stoje oko ovih manje popularnih fri agenata. To jeste ko je od igrača slobodan, a ko ne.

Takođe sam negde pročitao da je Dejvid Vest slobodan i da im je i on interesantan, to bi već bila jako moćna postava. Ali za ovo nisam siguran.

Obrva dobio 145 miliona za 5 godina jebote

Bobi oće u NBA, mislim da njemu treba ekipa koja igra za nijansu sporiju košarku, tipa nikako GSW, ali mislim da bi bio fina bekap opcija u SASu ili Grizlisima, uglavnom ekipama koje igru baziraju na centrima.

Kakvim mrtvim centrima, koji ce kurac on da daje u nba ? Njega treba koristit za blokove, i za skokove i rim protekciju, navlacenje igraca i otvaranje suteva i to je to... Dal neko stvarno misli da on moze da daje poene tipa Kazinsu, Obrvi, Dzefersonu, i Hibert jebeni bi ga urnisao

Kakve su sve kreature stupile na NBA terene da bi igrale centra, Bobi je za njih Hakim Olajdžuon. Ja u svom komentaru nisam napisao da će čovek biti 20ppg 10 rpg mašina, zar ne? Mislim da kada bi imao učinak od otprilike 8ppg 5rpg da bi većina ljudi bila zadovoljna.

Jbt neki klubovi totalno gube konce, daju maksimalne plate nekim prosečnim igračima, šta se to dešava, pa otiće kvalitet lige u kurac dok se ne pojave neki novi klinci. Najveći hit sa platom - Omer Ašik. Ne znam kako. Po meni su Mozgov i Valančiunas recimo za njega što kaže CKM Hakim lično.

Da ne pričam o Vučeviću i Pekoviću... nabrojao sam samo evropske, sa nekim američkim centrima tek nema šanse da ga poredim

Sledeće godine cap raste za oko 20 miliona pa timovi vezuju igrače na višegodišnje ugovore koji sad izgledaju nerealno a tad će biti uobičajeni.

Tačno ovo što kaže Mlatoni. Npr Obrvin ugovor od 145 na 5 sezona verovatno neće biti ni u top 5 ugovora sledeće sezone.

Inače ako se sve poklopi sledeće godine možemo imati 4 ili 5 igrača u ligi, što je svakako lepo.

EDIT: Bjelica zvanično u Minesoti, biće oni opasna ekipa, ja bih samo voleo da se otarase Rubia.

Zasto? Rubio je bijela verzija ronda, samo sa manjim egom, asistira igra odbranu, sta mos vise da trazis od pleja ? Jes da ne moze bunar da pogodi al ima ko da puca.

Sto si rekao za bobija to je realno, ja mislio da si insinuirao da ce bit 12+ igrac, da se crtaju akcije za njega i to, al moja greska. U danasnjoj ligi moze svako da uvati 7,8 skokova, a kamoli on, od 2 i 20.

Asik nije klasicni centar, vec cetvorka koja ima cak i domet u sutu, moze da lagano i brani i igra pikenrol, tako da tih 9 miliona je malo sa obzirom kolko kep raste, a kolko su bigmeni sa sutem trazeni u ligi. Plus ako Kosta Koufos moze da dobije 8+ moze i ovaj

Rubio i Rondo su igrači koji imaju vrednost samo ako su okruženi klasnim igračima na svim pozicijama, posebno šuterima. Jebeš pleja kome se možeš škloniti tri metra u liniju trojke.

Nema sto, Rondo je prosle sezone bio okruzen vrh igracima kao sto su Brendon Bas, Olinik, Bredli, Grin, Sali itd
Oni jesu ok igraci, al klase nikako, pa je imao 10 poena 8 skokova i 12 asistencija po tekmi