Prijava

Jbte, pa lik je rođen 1975. a liči kao da je petnaest godina stariji. Ovo mi liči na onu Uncle Drew foru sa Kajrijem.

pa da, ali nije fora, osedeo coik i trpa i dalje...procitah da se Baron Davis vraca, to ce biti fino za gledati gde god da potpise..

Баш сам се питао шта је са њим играјући нба лајв 2008 пре неки дан :В пензија у 31. због срца :(

Kapiram da bi ih matorci tukli nekih 15-tak razlike sigurno, i to ponajviše jer je mnogo sebičnosti u tandemu Ajverson-Brajant. S tim, što bih ja ipak ubacio Pipena pre Barklija, jer bi Pipen u značajnoj meri anulirao Lebrona.

http://s22.postimg.org/4ue3ncjhd/123.jpg

http://s22.postimg.org/4ue3ncjhd/123.jpg

Zanimljivo da od gornjih samo Meloun nije izabran na draftu '84. Najjači draft ikada.

Neko je na ovoj temi pisao, čak i linkovao, da on spava u nekom kadilaku, da je beskućnik. Eto šta znači biti konobar, skućiš se sad pa sad.

Skoro pa da sam i zaboravio kako je ovaj čovek leteo ranije. Vestbruk da ima malo mozga bi bio na nivou Rouza pre povrede, ako ne i bolji.
https://www.youtube.com/watch?v=nxQlnbjmfcc&spfreload=10

2:03 cesto radim ovo na basketu ko Stiv Nes, pa me interesuje vase misljenje da li su ovo koraci... https://www.youtube.com/watch?v=rp1Xe4XBloQ

You may raise your pivot foot to shoot or pass, provided the ball leaves your hands before the pivot foot returns to the court.
Bio sam u pravu, likovi sa terena su nubare. Pozz

nisu koraci dokle god drzis jednu nogu fiksiranu mos se okreces kolko oces, al nakon sto je maknes mozes jedino u skoku da sutnes il dodas, inace su koraci

Nisu koraci, što bi bili, i Bodiroga je nešto vako voleo da radi.