Prijava

Pa Dok je najveća čamuga i prevara u NBA ligi. Levat je trebao da dobije nogu na kraju sezone.
3-1 prokockati protiv samog Hardena?!!!

mama te israla, tarzane

dajte i meni kurca i govana

dal si reko za doka riversa da je prevara hej ti mali vragolane

Gvozden košarkaški znalac, možda i veći od mene. Samo još da posramiš Duba za ružan post hahah.

Nije Stivenson loš, jednu sezonu predvodio ligu u tripl-dablovima. Meni lično i gotivna glava, prava ona čamuga luda. Ali ako se Klipersima neko povredi od glavnih igrača, nek im je bog u pomoći sa selekcijom šuta Stivensona, Smita i Kroforda. Doduše dok su tu Pirs i Pol da laju, biće to sjajno.

Potpuno sam zaboravio koliko je Dirk bio brz nekada. Čak je solidno i kucao.
https://www.youtube.com/watch?v=7NSHXSBjZXo

kakav tandem za slobodna bacanja klipersi imaju ove godine, jezivo

Стивенсон је радилица коју је прокењало и ништа друго. Џордан је мислио да може више, да може да води екипу, али може НИКАД. Нема квалитет човек једноставно. Тј. да је Кемба више играо можда би овај и остао са мање одговорности и то, али није ни 30% из игре шутирао!?!?!??
он је у стању да буде 4-5. играч екипе и то је то, што ће у ЛАЦ и бити, и боље да игра са стартерима, да се не би курчио много са овима са клупе, мислећи да је неки зналац.

Ta Indijana mi bila skroz gotivna ekipa, i jedini pravi konkurent Majamiju na istoku u tim trenucima.

али је Вогел одлучио да остави Хиберта на клупи у последњој одбрани јбг хаха

Sad cu ja da dam neko moje misljenje o Krisu Polu. Taj tip igraca mrzim kao sto su on i Mitrovic npr. iz Zvezde. On kao predstavlja pravog sportistu, zdravog zivota i plemenitih vrednosti, pravog mladog coveka i igraca. Secate se kako su ga jedno vreme dizali u zvezde najbolji igrac nas, naslednik Gerija Pejtona. Znam jednom kad sam gledao tekmu sa SA u sezoni kad su Turkoglu i Met Barns igrali, prebrutalna ekipa SAl. I sad LAC su izgubili tipa jedan ili dva razlike, i vidim Pola kako istrcava iz hale, sav onako pogodjen sto je njegova ekipa izgubila, utucen, ljut, nervozan i ode u auto.

al bandi, azza, dub, salabajzer, mitke

to su ti vukajlija kosarkaski znalci ostrih procena. zamisljam ih sve kako sede u kantini masinskog fakulteta i piju niksicko crno. posle ce da idu na zuraju kod dubovog jarana iz ugljevika u sobi

Haha ajd prestani da cimaš ljude random pls

cimam samo ljude koji kao da su ispali sa slave/piva ispred dragstora/b92 komentara

tako je
kako mene ne cima recimo?
to je zato sto je primjetio da se razumijem u ovo, i naravno mene nije uvrstio u tu grupu neznalica

nije problem ni u neznanju nisam ja sigurno mega znalac. problem je u tome kad zamislim salabajzera kako sedi u stuentskom kafeu u novom sadu sa dubom i azzom i nonsalantno arogantno samouvereno daju radikalne ocene o stvarima o kojima znaju ponesto. npr lens stivenson RADILICA KOJU JE USRALO U JE AL BANDI JEBI ME

Kris Pol Bog sporta <33

Za primer u svakom slučaju, na parketu ume biti prljav, ali sve sa granicom (mada njega vole više da prozivaju nego druge, ne znam što ali jbg)

raduje me Istok koji iako je slabiji biće zanimljiv, a Atlanta će da ispuši

Pola Džordža guraju na PF, neće ići, bar u PO nikako. Može u odbrani da zaustavi tranziciju ako protivnički PF povuče, može nekom izolacijom dalje od koša da zapreti i to je to. Na niskom postu ne može ništa. A i izolaciju mogu da mu neutrališu stranom pomoći i rotacijom.

Na zapadu ponovo klanje za osmo mesto, videćemo šta će bit'
ali je kul što će i Denver koji nema šta da traži tu biti zanimljiv za gledanje, posebno ako Jokić bude imao minute, a izgledne su šanse

I da, oplakah Hrvate, opet dominiraju, HEZONJA ODUŠEVIO, NEZAUSTAVLJIVI HRVAT- dao 9 poena

zapad je bruka ove godine, jedini tim koji se cini onako malo usran su sansi, izjebao ih oldridz, i dalas zajedno sa njima...
kris pol je doktor kosarke, iako ga ne gotivim previse al top 5 plej sigurno, uz zdrave rouza , ronda na vrhuncu, karija i zida
brd tripuje sa dzordzom na krilu, nek ga metnu na trojku, elisa na pleja i stakija na dvojku i sibaj, nemas sta drugo da trazis, nek solomon hil jebeni igra cetvorku bar ne gubis takav talenat kao sto je dzordz...
klivlend ce da ispusi kurcinu opet, a mislim da ce okc da uzme prsten sa novim trenerom, pod uslovom da rasel ukapira da ne moze da bude prva violina ekipe dokle ima durenta.

Gvozdene idi smrdi negde u samoći, daviš brate sve oko sebe. U redu je, mi smo svi retardi, ti si car jer si ti tako zaključio i sigurno si u pravu. Koji si sedmi osnovne sve te nejebalo debilsko, pusti ljude da imaju svoje mišljenje, sad smaraš u rangu vučićapedera, idite oslobodite planetu zajedno.

Elem, OKC i po meni ima ogromne šanse, imaju strašan tim. Mada je sranje što je zapad toliko jak da će se svi kidati, a na istoku jedino zdravi Majami i Čikago (a neće biti zdravi) mogu da se suprotstave Klivlendu. Da su produžili s Tristanom Tompsonom rekao bih uzimaju titulu, ovako videćemo jer se priča da će da ga najure, skidaju mu i postere po zgradi. Mada mi se sviđa i Milvoki, gotivan tim imaju, neviđeni raspon ruku. Sad se vraća Džabari + Monro i Vaskez, mogli bi mnoge da namuče.

Prošle godine sam rekao pre početka da Voriorsi imaju najbolji tim, sad mi deluje da je to OKC. Videćemo da l će opet da me usere prognoza.