Prijava

Ja sam se upišao na Vejda, kad se od centra do trojke premišlja kome dodati loptu.

Stiven Ej Smit lepo odgovorio Durentu

već godinu i nešto KD pokušava da izađe iz good boy fazona, ali na pogrešan način
ne vrti se oko tebe svet, ali igra OKC bi trebalo

puni bogdane
vidi što cigani ne komentarišu partiju bogdana
srbi smo na kraju ljudi!!!

jbg CKM, ukoliko se ne opamete i stave evansa na pleja a Dzru Odmora na dvojku nema leba od njih

Mislim da su oni 6/7 ekipa na zapadu, i da su siguran učesnik PO.

Ja mislim da su Pelikani baš za sedmu ekipu na zapadu. I prošle godine su bili solidni, mada da Oklahoma nije imala toliko problema sa povredama, naravno da ne bi videli plej of. A sad je Dalas dovoljno slabiji da ih oni prešišaju, o Portlandu ne treba ni trošiti reči. A valjda je i Džentri pokupio nešto iz Golden Stejta.

Inače, svaka čast Bogdanu, za samo par meseci je...A da ne jedem govna, stvarno je odlično odigrao. Ajde za statistiku i nekako, imao je i neke promašaje, ali kad se lomila utakmica, lopta je išla njemu. I zaustavio čovek prezimenjaka u prvom poluvremenu, što nije mala stvar.

pajte sto vam kazem, pelikansi mozda udju za 8 poziciju u razgovor sa jutom ovo ostalo nista

Vidi se da je Bogdanu prošla povreda leđa, koliko bi značio da je bio fit na EP. :(

A ko ti je još ispred njih? Pretpostavljam da misliš da su GS, SA, Klipersi, Hjuston, Memfis i Oklahoma sigurni.
Da, Juta bi tu mogla nekome opasno da pomrsi račune. Voleo bih da oni uđu u plej of, još od onda kad ih je Deron sjebao i prvo oterao Slouna, a posle i sam otišao, nisu imali kršten tim. Mada zapad je to, i Finiks i Sakramento mogu da se umešaju u borbu za plej of.

Sakramento ako spoje usijane glave ronda kazinsa i geja ima da kidaju, plus imaju ok klupu vise manje potpisali su belinelija, kaspija,batlera i dobili kofusa trejdom bice to fino

Nikada mi neće biti jasno zašto je Istok konstantno toliko slabiji od Zapada.
Evo ove godine npr, samo bi Klivlend od ekipa sa istoka uspeo da se plasira u PO da je na zapadu...

Ja bih veće šanse dao Sansima. Sviđa mi se što su doveli Čendlera, uz Bledsoa, Najta bez K, Mirzu, ove likove sa skraćenicama (Pi Džeja i Ti Džeja) i solidnu, mladu klupu, nisu uopšte loši. Ljudi su izgleda zaboravili koliko su dobri bili prošle godine, barem do onog trejda. Kod njih će izgleda najveći problem biti da sačuvaju Brata Morisa, on im je jako važan igrač, a očigledno mu se više ne igra za Sanse.
Za Kingse to sve stoji, ali to je poprilično veliko 'ako'. Nemoj da zaboraviš ni Džordža Karla, koji je genijalan trener (i za napad i za odbranu, i ne mora da forsira jedan jedini sistem koji god tim da trenira, kao Majk Dentoni) ni Belinelija, koji bi mogao da procveta kod njih. Kod njih je najveći problem u glavama, što se tiče talenta, za plej of su bez problema. Ali previše ljutih glava je tu, a Karla obično boli uvo da se svađa sa nabeđenim zvezdama, lako ih on otera. A ne mogu da navijam za njih zato što je Rondo tu. Ono što je prošle godine uradio u Dalasu je dovoljno da ga zamrzim, koliko god da sam gotivio Seltikse dok je on igrao za njih.

Majk Bibi najbolji igrač u NBA sig

Kristi Dag curama drag

Kakvi Sansi, pa oni će biti među najslabijim ekipama.

Млатони
Kakvi Sansi, pa oni će biti među najslabijim ekipama.

Da, ovo mi svi kažu kad spomenem Sanse u borbi za PO :) A šta znam, ja verujem i nadam se da mogu bar da budu u priči. Da li više stvarno verujem ili se više nadam, evo ne znam.