Prijava

Igraš u onom rotisserie formatu ili head to head? U tom rotou, važno ti je da budeš dobar u svakoj statističkoj kategoriji ili što više njih. Recimo na kraju sezone budeš prvi u asistencijama, i to sa 500 asistencija više od drugog, ti i dalje imaš 12 poena (ako ti je liga sa 12 timova), a drugoplasirani ima 11. A ako je on bolji od tebe u skokovima za jedan skok i u poenima za jedan poen, nema veze, opet će da bude ispred tebe. U ovim fantazijima koje smo igrali, možeš recimo da uzmeš samo igrače koji imaju dosta poena i dosta skokova, da nemaš maltene ništa u ostalim kategorijama i možeš da budeš dobro plasiran, u ovakvom formatu jok.

Recimo to ti je važno ako uzmeš igrače tipa Deandrea Džordana ili Dramonda koji će da imaju gomilu skokova uvek, možda ni sa poenima nećeš da kuburiš, ali možeš da se oprostiš od slobodnih bacanja (ako ima te kategorije, a obično je ima).

U head to head, igraš svake nedelje protiv različitog tima, ako pobediš (budeš bolji u više statistkičkih kategorija, mada možda ima head to headova i gde se sve računa, poeni + skokovi + as +... pa ko bude imao više, ali nisam siguran da l takvih ima), imaš skor 1-0 posle prvog kola, ako izgubiš, jelda, 0-1. Tu možda možeš i da žrtvuješ određenu kategoriju, proceniš da ćeš ta slobodna bacanja uvek da izgubiš, ali da nadoknadiš na drugim mestima.

Što se igrača za te fantazije tiče, imaš verovatno na ko zna koliko sajtova procene ko je najbolji, koga je najbolje odmah da uzmeš (ove godine verovatno Vestbruk i Harden, ali to ću već tebi da prepustim) i gledaj da uklopiš tim da si dobar u što više kategorija.

Немам појма лоло, треба тек да видим. Хвала на информацијама.

ma uzmeš jokića i bobija brate i opušteno. Oni tamo su najjači.

Boban Drummondu jebe ženu 2 puta neđeljno, ovaj ide gleda tamo kako mu prca ženu, poslije ih vodi sve zajedno na večeru... čuda čini Bobi

Trenutno aktuelni šampion jebe Njujorške Nikerbokerse

EDIT: Do kraja utakmica ništa se ne promeni, Kavalirsi jebaše Nikerbokerse u prvoj zvaničnoj ovosezonskoj utakmici.

Najjači klub u NBA su San Jose Sharks. Jedino su im Pitsburg Penguins neka konkurencija ostalo je smeće

Kapirate kao NHL je čak kulji od NBA-ja, jer naravno oni ne znaju da igrju košarku nego nek dođu kod nas da ih mi naučimo

Ćiro Imobile
Najjači klub u NBA su San Jose Sharks. Jedino su im Pitsburg Penguins neka konkurencija ostalo je smeće

Kapirate kao NHL je čak kulji od NBA-ja, jer naravno oni ne znaju da igrju košarku nego nek dođu kod nas da ih mi naučimo

pre 7 minuta

Najjači NBA timovi:

1. Boston Red Socks
2. Baltimore Ravens
3. Anaheim Ducks

šta je ovo bilo jebem ti sunce

Sparsi uništili GS u Oraklu 29 razlike :D

Kako ja gotivim ovog Lenarda... Svake sezone doda nešto novo svom igračkom kvalitetu. Razvoj mu je tekao kao kod evropskih trenera, čemu je Popovič u neku ruku i najpribližniji. Dozirano puštanje muda, svake sezone po malo, sačekaš da se stariji sklone s koša (Dankan) i postaneš broj jedan u ekipi, ali tek sa dovoljnim brojem utakmica u rukama, a ne ko ovi umišljeni žutokljunci s drafta. Zvjer. Zvjer.

Ovi današnji rukiji... Ili se (ih) unakaze naglim povećam mase ili jednostavno se izgube. Selam se kad su Kingsi draftovali Tajrika Evansa. Momak imao u ruki sezoni 20/5/5, što je samo nekolicini. Lik je sad - u najboljem slučaju - prosečan igrač.

Selam i tebi druye
Da li misliš da je Mirsad Jahović imao mjesta u reprezentaciji zemlje u kojoj je rođen, da se nije prodao?

Nemam ti pojma, no se zezam jer si gore napisao "Selam se kad su Kingsi" xDDD

Ahahaha... Jebena lumija. X puta se dešavo da krenem da kucam "hahaha" i ispadne "Alaha". Kad oću neko opscenost da bacim, uvek ispravi tipa,"pička" u "pitka".

Lumijo sirotinjo!

Intenzivnije pratim NBA od neke 2009. (sezona 2008/09) , i Lenard je i dalje jedini igrač od svih u svim tim sezonama koji mi je jedini odgovarao za onu titulu MVP finala (2014.) bez onoga: "pa jebiga možda je i neko drugi mogao da dobije tu titulu, ali ono...".

А Новицки и Леброн ништа?

Hahaha, ma nisam rekao da drugi nisu zasluživali, ali mi je uz njih uvek bio barem još jedan koji je podjednako zasluživao, možda za neprimetnu nijansu manje, sa Lenardom je bilo on zaslužuje, pa veliki razmak pa sledeći koji potencijalno zaslužuje...

Kažem, ne znam, moje neko mišljenje.

Добро.

Шта су радили са овим НБА сајтом? Скроз је накарадан и не могу да се снађем. Сцорес & Схедулес нема нигде, то ми је била омиљена рубрика. :/