Prijava

NEkako mi to najrealnije, Niksi oce trejduju mela, a niko se nece odreci najvecih zvezda, a Bostonu nije problem dati neke pikove i jos Kraudera

Boston ima pun kurac pikova ako sam ja dobro skapirao to

Na ovogodisnjem 2 prve runde i 5 druge runde, na onom 2018 2 prve i 2 druge runde (Bruklinu su jebali znanje pola ovih na njihov konto)

Boston ima pikove Bruklina iz prve runde na naredna dva drafta. A to znači i potencijalne prve pikove na draftu, jer je Bruklin ove sezone daleko najlošiji tim u ligi, a bolji sigurno neće biti jer na narednom draftu nemaju nijednog pika u prvoj rundi haha. I Boston ima pikove još nekih timova u narednih par godina, plus nekoliko jako talentovanih mladih igrača koji im i ne igraju previše. I još su im plate male, nisu ni u prvih 20 timova u ligi. Imaju da ponude daleko najviše bilo kom timu u potencijalnom trejdu, ali do sad su bili baš strpljivi, pitanje je da li će da ponude nešto previše do kraja ovog prelaznog roka. Mada se ja nadam da će da ponude pun kurac stvari za Batlera i da će Čikago da pristane, mada ne verujem.

Krauder je sklonio sve i Ajzeja tvitovao to za Dramonda, jer je tad i Dramond sklonio sve Detroitovo i stavio isti tvit

ne verujem da će da se zaleti na Mela Boston... Batler ili Džordž, eventualno Grifin ako ode Pol, ali kažu da se verbalno dogovorio

Boston jebe s pikovima cak i onaj sto su dali kingsima ne vazi ako je u prvih 10 hahah znaju ljudi znanje

Negotivan mi je boston inace pa ne bih voleo da odrade neki dobar posao xd

Pikovi i draftovi ko da sam na temu Dote došao haha

POLEĆEMO

Bogdanović u Vizardse.

Nikolson i Markus Tornton u suprotnom smeru.

Koji će im kurac bogdanović?

Dakle od batlera su odustali. Šteta.

Solidnu bekovsku liniju ima vasington sada

A vašington, čekaj, dobro onda, ja permutovao sa bostonom nekako, haha.

Pa ja hteo da te pitam jer znam je boston hteo batlera al reko aj necu

Vašington u poslednjih mesec, mesec ipo možda i u najboljoj formi u ligi, prva postava im odlično igra, ali nemaju nikakvu klupu. Sad su je malo pojačali.

gledao sam nikolsona u orl prošle godine par puta, činilo mi se da je dobar igrač. ne znam što je dobijao tako malo minuta u vašingtonu. još je bruklin dobio i pik iz prve runde konačno. meni se sviđa trejd sa njihove strane

Odličan za obe strane trejd. Nikolson sigurno zaslužuje više, al' svakako ga nisu koristili i jebiga.

Dal ce lebron dobiti jos jednog pleja ili je odustao? Xd

Mislim da su i jedni i drugi dobili šta su hteli. Vašington je sklonio igrače koji im ne igraju, ratosiljali su se njihovih ugovora, a dobili zauzvrat igrača koji može da im pomogne, nema neku platu i na kraju godine je RFA. A Bruklin je konačno dobio tog pika na draftu i dvojicu upotrebljivih igrača.

Bruklinu ni bog ne moze da pomogne ako mene pitas hahaha

Bio je Čalmers na probi u Klivlendu, ali ga nisu zadržali :) Bilo bi zanimljivo opet gledati Džejmsa kako viče na jadnog Čalmersa. Spominju se par imena u nekim trejdovima, kao spremni su da se otarase Šamperta, možda još nekog, ali teško da će bogznašta dobiti zauzvrat.