Prijava

Jebiga, najbolji im je igrač, pokazao je to. Lider, namučili su Klivlend muški u PO seriji. Sjebala ga je i povreda ove sezone, nije to to, al' opet...

Boston sad juri Boguta isto haha a Galinari im je na radaru kad propadaju Batler i Džordž

Ma razumem ja to potpuno, samo kažem što toliko hoće da ga uvaljaju.

Ako Filadelfija waive-uje Boguta, juriće ga pola lige, a Bostonu bi legao ko budali šamar, taman da pomere Horforda na četvorku i da imaju jednog pristojnog skakača.

Niksi navodno upreli da dovedu Rubija, a Sakramento hoce da se rijesi Aflaloa

optimistično si to stavio prvo na temi za filmove kao da će biti veliki dokumentarac haha

meni je Rubio gotivan, al' bilo bi mi čudno da ode u Njujork, ne uklapa mi se uopšte

al' ni u MIN se nije uklopio svakako haha

Pa čini mi se da u poslednje vreme baš i najbolje igra otkad je u ligi. Ne znam, Tibodo je od početka pričao da je Dan budući startni plej i vidi se da baš ne voli Rubija, ali Dan je za sad užasan. Opet, ovo je možda najviše zbog ugovora, Rubio ima neki malo duži, a Rouz (za koga hoće da ga trejduju) samo do kraja godine. Ja bar verujem da je zbog toga, inače ni meni nije jasno.

Vezu i Bjelicu za taj trejd, a Oklahoma takodje navodno poslala ponudu Bulsima za Taj Gibsona

gotivan mi Dan, žao mi što je odron, valjda će se izvući iz živog blata

Pa jeste oko ugovora verovatno, ali mislim da je i zbog promene... jednostavno ne ide sa Rubiom, a kreće KAT i Wigg era. A Njujork neće da plati Rouzu maksimalan, tako da ga ćeraju...

inače...

Sources: If Sixers do not receive Mavs top-18 protected pick this season, it converts to 2 2nd-round picks: Mavs 2nds in 2017 and 2018.

Aha, pa dobro, bar nešto

NAvodno Bulsi poslali kontra ponudu Oklahomi...hoce Pejna, Lovernja i prvi pik na draftu za MEkdermota i Gibsona

Možda pik iz prve runde drafta.

Možda bi Boston i ponudio šta treba za Džordža, ali on kaže da će, kad bude trebalo da potpiše nov ugovor (2018.) da potpiše ili za Indijanu ili za Lejkerse, tako da zato nisu hteli previše da daju.

Žofri igrao skroz dobro... a Kamerun kad mu dođe period ume fino da odigra rezervnog keca, šaznam, nije ovo neki pos'o za Oklahomu

treba i Vestbruku za čuvena pozdravljanja Pejn

Houston has traded K.J. McDaniels to the Brooklyn Nets.

mnogo gotivan igrač, ubio ga Hjuston, beše i ona povreda...

a iznenadio me Milvoki što ćera Hiberta

kolko je bedan ovaj boston

Milvoki kao sve hoće da trejduje Monroa, na kraju se otarasili Hiberta, ista situacija kao Filadelfija sa Noelom i Okaforom.

A za Oklahomu šta znam, sad im se vraća Kanter tako da Lovernj sigurno ne bi mnogo igrao, naročito u plej ofu, ovako će verovatno Gibson da ima malo veću minutažu kad dođe plej of, a Sabonis im je kao igrač za budućnost. Mekdermot još jedan igrač onako igrač na trojci, nijednog krštenog nemaju. A Pejn bi mogao da bude startni plej u Čikagu. Sve u svemu, mislim da Oklahoma nit je nešto jača nit slabija.

bedan bostom mamu li im jebem

moćni Uđiri dominira ponovo

The Toronto Raptors have agreed to acquire P.J. Tucker from the Phoenix Suns for Jared Sullinger and two second round pick.

i Huertas u Hjustonu za Ennisa