Prijava

Robin lopez mi iznenada posta gotivan

делује као да ће бити још једна јокићева врхунска партија, мислим да је без промашаја до сад, прелагано игра, избио на дабл-дабл на пола друге четвртине, а чини ми се да има 5 асистенција до сад.

17 поена и 12 скокова, на 2 минута до краја друге, посраће им се по глави само ако не буде неки БО.

Aj izbacite link koji ide tacno na strim da samo kliknem pls

Hvala dusan kosarkas

Stigao sam da vidim ovu bananu sto je popio :(

Opaaaa srprdaj se jokaro sprdaj se

Šta je ovo, Buker 68 poena

Edit: 70 na kraju

Buker 70 poena, ušao u grupu svega 5 igrača u istoriji koji su na utakmici dali 70+ poena, on je valjda i najmlađi, jedini imao manje od 21 godinu kad je to postigao. Uz to 51 poen na poluvremenu je najviše poena što je ijedan igrač u istoriji Finiksa dao za poluvreme. Ma igrač koji je za utakmicu postigao najviše poena u istoriji Finiks Sansa. Samo šteta što su uz sve to izgubili

treci najgori skor ima finiks u ligi i on uvali 70 poena jebenih a sutne 40 puta plus ih ovi sa pola snage karaju celu utakmicu i sad svi kao wow wow pa mislim to je mogao da uradi i lazic jebeni blamcuga samo takva

haha jebem te djoto :D

Al je lud crnja jebo ga ćaćin ćaća hahahahaha https://www.youtube.com/watch?v=hM-Mx4H4fTA

Jokara je jebeno neverovatan. Koliko inteligentan igrač. Što volim kad neko igra tako jebeno prosto. Čovek uvek jebeno bira najbolja moguća rešenja.

Hjuston 80 poena poluvrijeme, 72% iz igre looool

Losa noc za Denver jbg. Jokara poceo dobro, onda Nelson i Galinari uzeli loptu da se oni malo igraju, ohladili igru, ohladili Jokica, ode sve u kurac.