Prijava

Sudije da se napuše kurca za ovo suđenje što ima gsw

Šteta što je portland bez nurkića, da su ga ovde imali, uz ovakvu partiju mekaluma i lilarda, debelo bi ih namučili.

Ma samo da sudije ne jedu govna. Koliko nelegalnih blokova i povlačenja nisu svirali gsw-u, namlatiše ih opasno i to je kao dobra odbrana

Ajzeji Tomasu, kako uspeva da igra s obzirom na zaista ogromnu tragediju koja ga je zadesila, iskreno svaka čast

Dobre tekme sinoc u picku materinu, sve redom sam gledao osim hou-okl zadnjih 6-7minuta jer sam popizdeo kad je izasao vestbruk al svakako je bilo 30 za hjuston pa reko aj se spava.

Smara sto ne prenose vise tekmi nego se jebem sa laptopom al rekose finala konferencija i veliko finale prenose sve tekme eto makar to

Smara sto ne prenose vise tekmi nego se jebem sa laptopom al rekose finala konferencija i veliko finale prenose sve tekme eto makar to

Tako je, čini mi se, bilo i prošle godine, prenosili su sve utakmice velikog finala, ali nisam potpuno siguran da li su beše prenosili sve utakmice finala konferencija

Nudim 250k za dijamantskog Jokica, 96 overall, moze i zamena

Hjuston i Oklahoma klasične Mega Leks ekipe. Pa jbt, smorio sam se gledajući pusto silovanje, kao da nije plejof. Vestbruk zatego preko 40 šuteva, pa idupičku materinu, kurac moj si ti MVP. Harden od 35 poena, više od pola sa slobodnjaka, ma mrš.
Lenard>Harden>Vestbruk

Sva sreća, ovog poslednjeg ćemo da gledamo još dve, tri utakmice maks, pa onda da uživam kako protiv SAS, ovaj Harden baš i neće moći toliko na slobodnjake.

Sta gledate kad nema nasih, pff debili

Stvarno je zanimljiv fenomen koliko NBA košarka iz godine u godinu opada kvalitetom, jebote pre 10, 15 godina sam uživao gledajući plejof, pre 5 već je dosta gluplje bilo, al sam opet gledao dosta, a sad me bukvalno ubija od dosade koliko glupo igraju, mislio sam da sam se možda ja promenio, al sam pustio plejof 2008 neku utakmicu skoro, i video sam da je do njih ipak.

Slaviću dan kad se penzionišu Harden, Kari i Vestbruk

Resenje miaterije: pare jbg

Znas koliko evridz crncu koji je vec imao zacrtano u zvezdama da ce umreti od kreka sa 19 godina puca kurac da se cima za tamo neko prstenje i pehare kad prima 15 milona dolara po sezoni.

Ma kurac, većinu njih sjebu pare nakon završetka karijere. Vrhunski sportisti su i vrhunski takmičari, a takvi ne trpe poraze. Problem je, što reče Tronožac, baš u opadanju kvaliteta, pa jebi ga, da privučeš marketing i gledanost, od skoro pa poluproizvoda napraviš superstara, dopustiš mu da se iživljava šutirajući i spustiš sudijski kriterijum, pa sa slobodnjaka ubode pola poena. Statistika moćna, gledaoci vau, obara rekorde jbt.

Najveći je problem što u Americi poslednjih godina sve žele da svedu na holivudski film. Samo što više atrakcije, jebeš košarku, jebeš odbranu, jebeš ispravno suđenje. Evo npr. prošle godine tačno zamišljam kako smišljaju, uh evo GSW gubi 3-1 od OKC, znaš kakva bi priča sad ispala da okrenu to i prođu u finale, nemojte Grina dirati, da je makar Vestbruka udario u mošnje pa i da ga izbacimo, nego Adamsa jebenog. Pa moramo imati taj okršaj GSW - CLE u finalu, da imamo osvetu kralja Jamesa.
Slično kao i za evropski fudbal, zapravo kad pogledaš.

Da i rekordi jebeni, pa samo po tome se vidi koliko su opterećeni svime samo ne košarkom.

https://youtu.be/T7AQdECazx0
Lebron bi na ovaj Džordanov faul tri dana plakao kod sudija.

овде је скоро сваки улаз био под фаулом, по данашњим критеријумима, а овом није суђен ни један

https://www.youtube.com/watch?v=Sua9u318wGo&t=198s

Al je ovaj drao trojke jebem ti nebo

Zamisli da je šutirao koliko i onaj GSW ljigavko.