Prijava

ajde nemojte drkati ovo sto je durant uradio je najbedniji potez u istoriji sporta

pa nije tacno da niko nista nije reko kad je lebron preneo svoj talenat u majami, zapaljen je bio u americi sve i jedan njegov dres....vece sranje je bilo nego sad sa durentom

Brt ovo je bas jadno bilo, izgubio od njih i onda presao kao jbg jaci su idem ja tamo haha totalno ciganski mentalitet dzigljavog crnca

Dvajt Hauard trejdovan u Šarlot Hornetse za Majlsa Plamlija, Marka Belinelija i 41. pika na ovogodišnjem draftu

hahah kakva propalica taj hauvard

Bruk Lopez i 27. pik za D'Anđela Rasela i Timofeja Mozgova. Bruklin je upravo postao još slabiji, ako je to moguće hahaha. A odličan trejd za Lejkerse, pre svega jer su sklonili Mozgova (koji ima ugovor na još tri godine sa 16 miliona godišnje, svaka čast onome ko je taj ugovor sastavio), a Rasel je verovatno višak jer em imaju Džordana Klarksona em će verovatno uzeti Bola sa drugog pika na draftu.

Niksi slušaju ponude za Porzingisa, što je poprilično iznenađenje, izgleda da se i on pokačio sa Filom Džeksonom. Kao ponudili su njega za Devina Bukera i 4. pika na draftu, a i još neki timovi se interesuju, uključujući Sparse i Seltikse.

I Čikago još uvek izgleda hoće da trejduje Batlera.

A odličan trejd za Lejkerse, pre svega jer su sklonili Mozgova (koji ima ugovor na još tri godine sa 16 miliona godišnje, svaka čast onome ko je taj ugovor sastavio),

Ima tu zackoljica svakakvih, slusao sam neki potkast na tu temu, al iskreno sam zaboravio detalje. Ima neka fora da lupam sad ako igraci primaju plate mnogo manje od seleri kepa, ta razlika se deli medju njima i tako neka cuda. Zato je bolje preplatiti nekog igraca pa ga posle sutnitu nego proporcionalno raspdeliti te pare na svalog igraca. Pa jebeni Zilber Arenas je jedne godine bio najplaceniji bas zbog toga.

Pa dobar je taj trejd i za Bruklin. Otarasili se kljakavog Lopeza kojeg bi na kraju sezone izgubili za džabe. Jeste da Mozgov ima veliku platu, al imaju oni para u capu, a i svejedno kad bi hteli nekog slobodnog agenta da dovedu morali bi da preplate. I dobili potencijalno odličnog mladog igrača na malom ugovoru. Oni nemaju ništa od pikova narednih godina, svaki mladi talentovan dobar igrač kojeg dohvate im je premija.

Lejkersi ako se otarase npr Klarksona, Rendla i velikog ugovora Denga nakon sezone će imati mesta za dva maks ugovora, tu će da jure Džordža i Lebrona.

Ima neka kazna ako tim daje manje od nekog minimuma za plate, sad ne znam da li je bukvalno kazna ili se samo deli igračima, kao što GospodarMarioneta kaže, tako da sa te strane nije bitno. Samo kažem da će ove godine da budu još lošiji igrački :) Ali dobro, na duže staze jeste bolje.

A mislim da Džordža nemaju potrebe da jure, on je već rekao da na kraju sledeće sezone sigurno ide u Lejkerse, to je malo sjebalo Indijani šanse da dobiju nešto u eventualnom trejdu za njega.

Ako su plate manje od minimalnog capa deli se igračima razlika, kao što kaže Papet.

Pa šta Bruklin ima da juri ove sezone, oni moraju da gledaju dugoročno kako da se oporave od onih trejdova kojim ih je Ejndž nagrdio. Zato im je ovo dobar potez.

Hahah lavar bol budala

Hahahah je l ovo stvarno ovaj trejd između Pejsersa i Seltiksa Pol Džordž za Smarta, Ejverija Bredlija i Bola?

Kolko su Netsi izvisili... ovo nije istina

zamisli situaciju, preselis se u usa da studiras na univerzitetu mega leks

hahahahahahha

Mega Leks Palermo košarke hahahahhahaa

A ovaj lik drži mega vizura-leks-bemaksov dres i oće da se ubije jebeno

Batler i 16. pik za Lavina, Dana i 7. pika. Minesota sad ima Taunsa, Batlera i Viginsa.

hahahahaha a ides na koledj bicikloom marke mega beme x

Nije mi jasno, evo sedim, gledam i ne verujem