Prijava

Irving hoce da ide. Ne igra mu se vise sa Dzejmsom.
U Finiks ili San Antonio najverovatnije.

Rekao je da su 4 tima koja bi odabrao Njujork, Majami, Minesota ili San Antonio.

Ionako se dugo pričalo o tome kako Entoni hoće u Hjuston ili Klivlend, evo prilike da se trejd Klivlenda sa Niksima realizuje. Karmelo ima malo veći ugovor, tako da će Klivlend morati još nekog da pošalje u Nikse, ali imaju oni dosta krš ugovora kojih bi mogli da se otarase. S tim što bi verovatno morao i neko iz Njujorka u Klivlend, da sam na mestu ovih iz Klivlenda, ne bih pristao na trejd samo Irving za Entonija, a kamoli da još moram i nekog da dodam.

Majami ima pun kurac nekih blago nadprosečnih igrača, možda bi Dragić plus još jedan ili dva igrača bilo dovoljno.

Kako izmisli Minesotu na ovoj listi, nikako mi nije jasno. Ajde Njujork i Majami, svi hoće da žive tamo i kad su timovi krš, a i bio bi glavni igrač, a rekao je da mu je to važno. Ko koji kurac hoće u Minesotu? I još je pitanje koliko bi bio glavni igrač pored Taunsa i Batlera. Ovde bi i najteže mogao da pređe, Tauns i Batler su nedodirljivi u bilo kakvim trejdovima, Tig i Gibson mogu da budu trejdovani tek posle 15. decembra, od ostalih igrača jedino je Vigins opcija, a bila bi fora da ga Klivlend prvo trejduje u Minesotu za Lava, pa da ga posle vrate za Irvinga haha. A i Minesota ima za sad samo 3 igrača na poziciji 2 i 3, ako još i Viginsa trejduju, nemaju bukvalno nijednu zamenu. Mada Tibodoa ionako smara da vrši izmene, tako da bi mu se to verovatno i svidelo.

I onda kaže hoće i u San Antonio, e tamo nema šansi da bude glavni igrač haha ali možda mu to nije ni bitno, možda je rekao to samo da ne bi jedini razlog što traži trejd bio to što neće više da se druži sa Džejmsom. Ovo bih najviše voleo, možda bi mogao neki trejd Oldridž za Irvinga, ako je San Antonio spreman da ga se odrekne. Ili neka kombinacija Deni Grin plus još neki igrači, Bertans, Li, jebem li ga.

Finiks valjda već jeste nešto ponudio, oni imaju Bledsoa plus mnogo mladih, talentovanih igrača, ako tamo hoće, to bi lako moglo da se ostvari. I mislim da bi Denver mogao da ponudi nešto zanimljivo Klivlendu, a da ne ostane bez važnih igrača, to bi mogla da bude interesantna destinacija za njega.

Jeste, ali Karmelo i Lebron igraju na istoj poziciji, isto kao i Kajri i Rouz čak štaviše

Karmelo 203cm
Lebron 203cm

Kajri 191cm
Rouz 191cm

msm da bi trejd Kajri za Karmela bio poprilično glup, a Kajri svakako kaže da želi da ode u tim gde bi bio glavna zvezda, on bi sam najviše voleo u SA.

Pa gde ćeš u SA pored Lenarda jebote ćaća

Kakav Rouz, druže, pa on ne igra ni za koga, nema klub, što njega spominješ. I kakve veze ima što su Džejms i Entoni krila, pa obojica su igrali krilnog centra koliko hoćeš. Ionako gledaju da pobede Golden Stejt, a oni su najjači kad im Drejmond Grin i Durent igraju centra i krilnog centra, eto taman nek igraju oni dva na dva.

Ali hvala na ovim podacima, do sad sam gledao plate igrača i kako bi se uklopili možda jedni pored drugih kod trejdova, nisam uopšte uzeo u obzir centrimetre.

Kako izmisli Minesotu na ovoj listi, nikako mi nije jasno. Ajde Njujork i Majami, svi hoće da žive tamo i kad su timovi krš, a i bio bi glavni igrač, a rekao je da mu je to važno

On i Batler su najbolji drugovi fazon. Cak je i odgovorio Batlera od dolaska u klivlend pre par nedelja.

Kakav Rouz, druže, pa on ne igra ni za koga, nema klub, što njega spominješ.

U pregovorima je sa Klivlendom.

E pa lepo bi bilo da pređe u Minesotu, ali kako kad Tig i Gibson ne mogu da odu, jedino neka kombinacija sa Viginsom.

A Rouz je u pregovorima sa nekoliko klubova, da, Klivlend se poslednji spominjao, ali tek onda nema smisla ovo što je Đoto pisao, kao što bi trejdovali Irvinga u Njujork kad im za džabe dolazi igrač koji igra na istoj poziciji kao ovaj koji odlazi(ili sa istim brojem centimetara, kako Đoto kaže).

Izgleda sad pričaju o nekom trejdu 3 kluba - Klivlend, Njujork i Finiks, gde bi i Bledso i Entoni prešli u Klivlend, samo ne znam kako će to da ukombinuju, možda da Kavsi trejduju i Lava.

U pregovorima je sa Klivlendom.

E do kurca ponadao sam se da je legenda našao zamenu za Jovića.

Ja sve mislim da kad bi presao Karmelo u Klivlend da bi blejao na klupi, i menjao se sa LBJ, ono 24 min. each. LOL jebeni, pa da dovedes Durenta Karmela i LBJ sva trojica bi igrala šta koji kurac.

Postoji li opcija da se obrva trejduje pls pls pls, LMA je najavljivan uveliko da se trejduje ne znam kakav je sa zdravljem ali meni je realnije da ode Irving u SA nego u Finiks umesto Bledsoa praćke.

Rouz je kurac, njega za kantu masti da trampe jebeno, iako je on slobodan ne znam o kakvom trejdu s njim pricate.

zasto bi ijedan jedini klub hteo da potpise karmela osim za neke smesne pare tipa 6 miliona dve sezone, kolko on rodjak uzima jedno 100 miliona?

Entoni plejofa nije video 4 godine, a to je ko da nije igro kosarku na najvisem nivou 4 godine. Da je bar mladji, pa ono... Da sam na klivlendovom mestu, za irvinga bi pokuso da dobijem obrvu. Viginsa jedino uz neka prikljucenija u vidu pikova, mnogo pikova. Na manje nebi pristo, a vise traziti tipa Lenarda ili pola talentovanog Finiksa je nerealno. Mozda bi minesoti taunsa mogli da izvuku, mada ni to ne verujem. Najbolje dejvisa ako moze nekako ili bar viginsa i krdo pikova.

Haha Obrvu za njega, ala ti precenjuješ Irvinga, ja ni za ovo Vigins plus brdo pikova ne bih pristao, iako o Viginsu nemam baš previsoko mišljenje

Ma ne precenjujem, i meni je bolji dejvis ubedljivo, ali mislim da bi mozda ovaj kad bi cuo ponudu pozeleo da igra u timu koji konkurise za titulu i pritiso ove iz kluba da ga puste. Pa i Dzordz je mnogo bolji od svega zivog sto je indijana dobila za njega, pa se taj trejd ipak desio.

Ma Džordž je imao još godinu dana ugovora, a rekao je da ga sigurno neće produžiti, već hoće u Lejkerse, tako da su gledali bilo kakvu crkavicu da dobiju za njega. Čak i tako je smešno, Oladipo i Domantas Sabonis haha, ali ajde, barem su dobili nešto zauzvrat. Oklahoma će dobiti Džordža na godinu dana, a on će posle verovatno otići u Lejkerse, ali Oladipo i Sabonis i nisu prevelika cena da odigraju jednu sezonu sa njim i probaju da ga privole da ostane.

A Dejvisu je ovo prvi put u karijeri da ima neke pristojne igrače, ako je do sad čekao u Nju Orleansu, nije valjda lud sad da traži trejd. Naročito mu ne bi bilo pametno da ide u Klivlend pošto se priča da Džejms nije zadovoljan tamo i da će možda da ostane još samo godinu dana (i on će posle možda u Lejkerse).

Ja mislim da neće Klivlend bogznašta dobiti za Irvinga, ili nekog igrača koga taj drugi tim već i želi da se otarasi (tipa Bledso iz Finiksa) plus pikovi ili neko brdo igrača lošijeg kvaliteta (kao što je za Pola Hjuston poslao Beverlija, Lua Vilijamsa i još neke igrače). Zato bih voleo da Denver nešto ponudi, oni imaju dosta igrača na istim pozicijama koji se preklapaju, a baš im taj plej fali u prvoj postavi.

Mada naravno Klivlend ne mora ništa da radi, Irving ima ugovor na još dve godine.

I da, pošto je već Irving tražio trejd, verovatno će na kraju da dobiju manje nego što on vredi, a ne više

Ma dobro, to sto ti pricas je najrealniji scenario, al ko zna svasta se desava.. Samo da ne dobiju jebenog entonija na kraju.

E, a i ta prica da lebron ide nagodinu mi izgleda ko necija ni na cemu osnovana prica, pogotovo sad nakon irvingovog rikvesta mi nije jasna. Sta mu se toliko zuri ako nece da igra sa lebronom, a ovaj ide sl sezone? Vise mi se cini ko da ga je pito jel to istina a lebron reko jok ja planiram ovde najverovatnije da igram do kraja karijere. I onda ovaj ee pa necu ja do svoje 30e da budem u senci nekoga, ocu da budem negde glavni baja.

plus su ga bacali u price o trejdovima za karmela i batlera i to ga je naljutilo kao

Kakva ludnica od prelaznog roka ovo ljeto. A još ima slobodnih agenata, samo da se riješi ovo sa Irvingom.
Inače, ovi novi Najk dresovi su mi sranje.

jebote bog ode iriving u boston za thomasa