messalina, dobri čoveče, otkad su godine postale bitne za druženje? Ja te očekujem!
Samo još Mileta da dovučemo u Evropu.
Mesalina, nije u redu da Gavrentije opet bude najstariji. :D
Imate sreće što u to vreme neću još biti u KG inače bih svratio da vidite ko je najstariji! Uši, bre, da izvlačim! :)
KO OĆE DA UDELI KOJI DINAR NEK SE JAVI NA PVT LOLO
U pitanju je organizacija i Džela kao glavni i odgovorni preduzetnik.
Skupljamo dobrovoljne donacije lololo
Ja ću da priložim ovu značku šo mi kaizen dao. Toliko imam jebežga.
Sale, nemoj to, nemamo da ti vratimo kusur. Skupljamo za najviše tri keta, trenutno imamo za jedan i po.
Pa ja nisam neki ketator, al vidi ove šo se nisu odazvali pozivu još uvek.
мессалино, сале, веверица и ја смо деведезпрво. страја старији годину. отац гаврентије је нешто маторији, тако да ето, имаш друштво. :)
ја данас једва добијо дозволу да дођем у суботу на пар сати, оллоло
nači, ja bih bio jedini sa skoro 3 banke? možda i navratim, pošto mi je zet u bolnici tamo kod vas, pa ako budem imo vremena... EDIT: e đoka moj malo, ovo tek uveče, neću da budem tolko dugo u kg, jebiga.
Jebaga, zamalo dobro da se provedeš. :)
Manijace, kad ces biti u KG? Mozemo se videt', eto reda radi. Cisto da upoznam jos nekog. Javi se ako hoces.
cika Mile kad dodje iz belog sveta, vodi kod Ducica - siroko :) i 5 keta ili nijedan. jedan - necu!
рифреш! сутра вас чекам у петнез до осам испред парка онде, да нађемо неку клупицу празну, да се не испалимо.
Што :( не :( идете :( на :( базене :( ? :(
A možda da se ode u pola 8, jerbo je Bs gore u hali park, svi će da cirkaju u parku pre koncerta.
ispale nek se jave odmah,da ne stojimo cekajuci bzv.
рец'те ми само, алкохол купујемо пре но што се нађемо, ил' то може после, да скупимо кинту, па да оде неко?
ManUtdOwn18, 2013-05-19 05:05:14 +0200
Стеван, 2013-05-19 04:56:28 +0200
ManUtdOwn18, 2013-05-19 04:52:29 +0200
Kolfild, 2013-05-19 04:30:40 +0200
Kolfild, 2013-05-19 04:14:11 +0200
Drug Raja _-_, 2013-05-19 03:49:51 +0200
janpi, 2013-05-19 03:46:56 +0200
Larry Underwood, 2013-05-19 02:28:48 +0200
Деветар Цокулић, 2013-05-19 02:25:26 +0200
KanameTosen, 2013-05-19 02:23:24 +0200
n!n@
messalina, dobri čoveče, otkad su godine postale bitne za druženje? Ja te očekujem!
Mali_Sale_91_kg
Samo još Mileta da dovučemo u Evropu.
Дрогирана Веверица
Mesalina, nije u redu da Gavrentije opet bude najstariji. :D
MrTestis
Imate sreće što u to vreme neću još biti u KG inače bih svratio da vidite ko je najstariji! Uši, bre, da izvlačim! :)
ЏелА
KO OĆE DA UDELI KOJI DINAR NEK SE JAVI NA PVT LOLO
n!n@
U pitanju je organizacija i Džela kao glavni i odgovorni preduzetnik.
ЏелА
Skupljamo dobrovoljne donacije lololo
Mali_Sale_91_kg
Ja ću da priložim ovu značku šo mi kaizen dao. Toliko imam jebežga.
n!n@
Sale, nemoj to, nemamo da ti vratimo kusur. Skupljamo za najviše tri keta, trenutno imamo za jedan i po.
Mali_Sale_91_kg
Pa ja nisam neki ketator, al vidi ove šo se nisu odazvali pozivu još uvek.
Јованча
мессалино, сале, веверица и ја смо деведезпрво. страја старији годину. отац гаврентије је нешто маторији, тако да ето, имаш друштво. :)
ја данас једва добијо дозволу да дођем у суботу на пар сати, оллоло
Манијак
nači, ja bih bio jedini sa skoro 3 banke?
možda i navratim, pošto mi je zet u bolnici tamo kod vas, pa ako budem imo vremena...
EDIT: e đoka moj malo, ovo tek uveče, neću da budem tolko dugo u kg, jebiga.
n!n@
Jebaga, zamalo dobro da se provedeš. :)
Mr.RaleQ
Manijace, kad ces biti u KG? Mozemo se videt', eto reda radi. Cisto da upoznam jos nekog. Javi se ako hoces.
MileBubreg
cika Mile kad dodje iz belog sveta, vodi kod Ducica - siroko :) i 5 keta ili nijedan. jedan - necu!
Јованча
рифреш!
сутра вас чекам у петнез до осам испред парка онде, да нађемо неку клупицу празну, да се не испалимо.
Л0Л
Што :( не :( идете :( на :( базене :( ? :(
Mali_Sale_91_kg
A možda da se ode u pola 8, jerbo je Bs gore u hali park, svi će da cirkaju u parku pre koncerta.
Otac Gavrentije
ispale nek se jave odmah,da ne stojimo cekajuci bzv.
Јованча
рец'те ми само, алкохол купујемо пре но што се нађемо, ил' то може после, да скупимо кинту, па да оде неко?