Priziva se stado oca Gavrentija na liturgiju prociscenja od greha.Liturgija ce se odrzati 04.08.2012. na starom mestu sa pocetkom u 20:00 casova. Pricest ce se obavljati ladnim lavom, ili bilo kojim drugim alkoholom,po zelji ucesnika.Alkohol odaberite i donesite sami.
HakLovao si mi profil, pa si u polu-pijanom-polu-droZiranom stanju kucao po forumu sa mojega profilja, uz to vređajući ceo modleratorski tim i pritom spominjujući im njojzinu familiju!
Dobro za pice cemo lako, sta cemo za pirkanje? Nemote mene da gledate, ja umem samo da pusim. :) ( tecaj motanja neuspesno zavrsen, i za to treba neka koncentracija)
90% da ću i ja bar na kratko da navratim da u 3D upoznam bar nekoga sa sajta. Jebiga, mator čovek, obaveze, nema se ni kondicije više za dugotrajnije sedeljke. Je l' ulaznica beše dvolitarka piva? :)
Ja sam pricao sa Dzelom u vezi pirkanja, kaze bice. Inace danas sam stigao u KG. A htedoh da ponesem 3 iz KV-a, nego lerdi nije mogao... PU!
Sve se svodi na Dzelu.
Kome ti Gavrentije da je stekara? Pare nisu problem, para nema, ali za gospodjicu Marijanu mora da bude. I ja sam za to da se nadjemo, pa da zovemo coveka. Nadam se da nece da ispali ko onaj Govedaricin. :)
Otac Gavrentije
razdragani cobancici,ocemo da se okupljamo u neko dogledno vreme,jel jok?
ЏелА
Podržavam ideju!
Otac Gavrentije
Priziva se stado oca Gavrentija na liturgiju prociscenja od greha.Liturgija ce se odrzati 04.08.2012. na starom mestu sa pocetkom u 20:00 casova. Pricest ce se obavljati ladnim lavom, ili bilo kojim drugim alkoholom,po zelji ucesnika.Alkohol odaberite i donesite sami.
Mali_Sale_91_kg
Ovnina Aleksandar se odaziva pozivu!
MileBubreg
nemote mlogo da se opijate.
Sterija
nemojte mnogo, oće alkohol jetru da ošteti.
Otac Gavrentije
moli se i ostatak stada da se javi!
Дрогирана Веверица
Јавља се црни ован, звани Веверица.
Сале ме предухитрио, он је ован предводник.
ЕДИТ: Модулатори, децхко, промените нам име теме из 2. у 3. окупљање...
Јованча
Ovnina Aleksandar se odaziva pozivu!
како можеш да причаш у моје име? пу!
ја ћу видети, имам нешто испланирано, ал' ћу свакако да свратим бар на сат времена, можда и јаче.
Mali_Sale_91_kg
HakLovao si mi profil, pa si u polu-pijanom-polu-droZiranom stanju kucao po forumu sa mojega profilja, uz to vređajući ceo modleratorski tim i pritom spominjujući im njojzinu familiju!
Otac Gavrentije
dolazak potvrdili:
Mali_Sale_91_kg
Дрогирана Веверица
aleksandarkg
ЏелА
Mr.RaleQ
n!n@
aleksandra007
MrTestis (90%)
ceka se potvrda govedarice.
mole se ostali zainteresovani da potvrde svoj dolazak.
n!n@
Dobro za pice cemo lako, sta cemo za pirkanje? Nemote mene da gledate, ja umem samo da pusim. :) ( tecaj motanja neuspesno zavrsen, i za to treba neka koncentracija)
MrTestis
90% da ću i ja bar na kratko da navratim da u 3D upoznam bar nekoga sa sajta. Jebiga, mator čovek, obaveze, nema se ni kondicije više za dugotrajnije sedeljke. Je l' ulaznica beše dvolitarka piva? :)
Otac Gavrentije
ja sam cuo da je dzela glavni.i nemoj da se stekas,greh je.
Mr.RaleQ
Ja sam pricao sa Dzelom u vezi pirkanja, kaze bice. Inace danas sam stigao u KG. A htedoh da ponesem 3 iz KV-a, nego lerdi nije mogao... PU!
Sve se svodi na Dzelu.
Ahmadinejad
Saću da zovem da pitam, al' ja para nemam uopšte. A i ne umem da rolam, nesposoban sam što se toga tiče lolo.
Mr.RaleQ
Ma chill za rolanje... Samo da se ima. =)
Je l' Messalina u KG-u? Ako jeste, neka je iscima neko da dodje.
Otac Gavrentije
Ne.
ako moze nek donese na mesto okupljanja i tamo da se izbacimo,m?
n!n@
Kome ti Gavrentije da je stekara? Pare nisu problem, para nema, ali za gospodjicu Marijanu mora da bude. I ja sam za to da se nadjemo, pa da zovemo coveka. Nadam se da nece da ispali ko onaj Govedaricin. :)
govedarica
nina nemoj da kenjas, da te ne iznabadam.... :D