Prijava

1. Fala kurcu da jednom posle 15 godina , koliko imam prava da bacam papir u glasačku kutiju, neko za kog sam glasao dođe na vlast! Biće skoro propast sveta!
2. Jebo ih URS i Mlađa, u svakoj čorbi je taj mirođija. To mi smrdi mnogo.
3. Aj baš da vidim dal će ovi da menjaju nešto, il na sledećim izborima za "Dveri " da glasam...

Vlada SNS-SPS-URS: Dačić Premijer-DOBRO ili LOŠE?

ISTO

Promene su uvek dobre, s obzirom da nam je do sad bilo "do jaja" onda ce sigurno da nam bude bar drugacije sad xD

Јесу то замрзнули плате у државној администрацији?

nemoj samo da imaju odbranu da ne napadnu nekog.

Цитирао бих Пензионера и додао.
Никада до сад, али никада "моји" (они за које сам гласао) нису долазили на власт. Односно, нису побеђивали. Не рачунам када сам гласао за самог себе (ту код нас на локалу) пре пар година.
За време Милошевића, деведестих, увек сам био против црвених и црних.
Сада онај кога сам заокружио у другом кругу победи! Не могу чудом да се начудим. Баталио сам алкохол на неко време, колико сам затечен.
Е, сад питање, да ли сам после двадесетак година разбио малер или ме укењало?

Bobi, nisu ti to igre na sreću, nego igre na nesreću. :)

Vlada SNS-SPS-URS

Po mom mišljenju jedino dobro je to što neću ove šatro demokrate da gledam na vlasti, tj. da i ovi dobiju priliku da vode zemlju pa da vidimo da li smo u totalnim govnima, kako ja a i mnogi pretpostavljaju, ili će ipak biti koliko-toliko bolje. Loše je to što je SPS tu opet dosta jak, kao i u prošloj vladi, ali će se opet najveća odgovornost svaliti na SNS, kao što je sad i na demokrate. Krivo mi je što je URS u vladi. Neko lepo reče: da je ovo normalna država takvi kao što je Dinkić, a i razni drugi, bi odavno bili ilustrovani. :)

Dačić Premijer

Propast, ali za boljeg vala ni nismo. Kakva smo stoka od naroda, taj je još i dobar.

Ја сам се упишала од смеха кад сам видела да су СПС и Г17 у коалицији. Напредњаке да не спомињем. А да, очекујем да нам се попну на врх свега око стања у држави, као да не знамо да смо пропали. Кривиће бившу власт, никад није омануло, што би сада.

Ал' могуће да ће "држава дуради нешто", типа моста на Ади, онако, за мазање очију.

ЕДИТ: УРС јебени.

Шта ће се променити? Ништа. Срљање у пропаст се наставља. Још није било Владе без Г17+, тако не мож' без њих ни сад. Они као продужена рука ММФ-а и америчких капиталиста увек морају да буду ту и то обавезно да се "брину" о кешу, иначе нема Владе. Онај Брисел би одма' кењао да то није проевропска Влада и те муње, да се уместо УРС-а ту нашла ДСС на пример. Онда би се опет увук'о УРС или би брзо нахушкали народ да руши Владу.

Што се тиче напредњака, они се не разликују много од демократа и ту можда можемо само мало више простаклука и шабанизма да очекујемо на политичкој сцени, а неке значајније промене тешко. Ипак ми драго да видимо мало и њих на власти, можда ипак нешто друкчије ураде и направе бар мали напредак, али не верујем са обзиром на ситуацију и шта је у најави да ће до тога да дође.

СПС ми је некако најнепредвидљивији. Није човек начисто с њима. Могли би постати јако опасни по државу кад би на следећим изборима узели преко 20 посто. Мис'им, већ су опасни. Та странка је по природи лоповска и била је виђена да се угаси и онда је Тадић диг'о из мртвих. С друге стране, често се слажем с Дачићевим изјавама, али то су само изјаве, је л' те. И онај његов предлог да Косово треба поделити и завршити с тим ми је занимљив.

Ако је судити по минулом раду, немамо чему да се надамо...

Hahaha, modelsica u skupštini. Znači na nju se čekalo još od izbora da kompletira vladu. Još Ekrem i JK da joj se pridruže i povedu ovaj brod ludaka u neki bermudski trougao . . .

loše, poskupelo sve.

mislim da je to još samo jedan u nizu načina da se narodu skrenu misli sa pravih problema...

buri oni prave probleme ne mogu da reše sve i da oće lolo
nego mnogo mi zanimljiv ovaj potez novopečene vlasti

Можда Пелевић зна:

Пелевић одлази из СНС: Власт признаје независност Косова!

http://www.vaseljenska.com/vesti/pelevic-odlazi-iz-sns-vlast-priznaje-nezavisnost-kosova/#

Не, него му нису дали министарство одбране које је тражио. Заиста ван памети да Европа дозволи да Арканов ђенерал буде министар војни. Знао сам одмах да од тога неће бити ништа, чим су новине почеле да га наводе као човека на врху војске.

nikad bolje!
a vi kako te?