Prijava

Да ли Срби преко Дрине стварно немају за кога другог да гласају већ свој глас бацају пред ноге оном чуду које изгледа, говори и понаша се ко међед? Зар је могуће да тамо још пали та шешељевско-младићевска реторика? Човек изгледа као карика која недостаје, нема ни харизму, бави се сумњивим пословима, поседује пола Српске. У чему је фазон, зашто гласају за њега? Зашто се он буни око састављања наше владе? На крају му је чак и испуњена жеља. Кога боли патка шта Додик мисли?

а шта се бунио беше око владе?

Он расплођује прекодринске жене гломазним босанским пурењаком и прави им једру децу без дефеката. Заузврат, оне и њихови мужеви у знак захвалности дају њему свој глас.

@Давид
Бунио се да ЛСД уђе у Владу, јер Чеда тврди да је РС геноцидна творевина.

Хаха, Радјарде! :)

Nije govedo , ali daleko od toga da je najveći srpski sin.

гломазним пурењаком

Оксиморон. Пурењак иде до 6 цм.

Ne razumem se preterano u bosanska politicka desavanja, ali sigurno da covek izgleda kao june i tako se ponasa.

Па, кад кажем гломазан пурењак, мислим управо на онај од 6,5цм што се истиче у мору пурењака до 6цм.

6,5цм

Тое већ пурењачина.

Книћки пурењак д.о.о

I jeo i pio sa njim.
Igrao kod njega u Igokei. Eh kako je tad dobro bilo...

Mile, jebiga već u pitanju postavljaš odgovore na pitanja koje želiš da čuješ, i odmah otvarajući temu sugerišeš kakav je Dodik. Sigurno je onako ogroman, svakako nezgrapan kao međed i sa ne baš probranim rečikom nije neko najbolji koji se može zadesiti na čelu Srba u Bosni, ali je, bar mislim, dosta neposredniji u komunikaciji i daje realnije izjave od velike većine političara sa naših prostora. Naravno, duboko sam ubeđen da Milorad Dodik nije prepoštena dobrica niti da je čist od nekih kriminalnih radnji, ali ipak mi je mnogo draži od plejade bledunjavih torima-bege-divi-gavajo političara koji jedva čekaju da priznaju kako su zločinačko-orjentisani Srbi iz "Republike Šumske", kako je zovu, napravili genocide i silovali i napadali nedužan svet. Naravno, sve to rade podrške zapada, svog mesta pod suncem što će reći - suve materijalne koristi. Pogledajte samo onog lika što je vodio Otpor koji je koristio skoro istu retoriku kao ovi "moderni i evropejski", a sad se kao zaštićen svedok brčka na bazenu u Floridi. (Kad gledam izjave beogradskih političara čisto se pitam ako se npr. nevino Sarajevo branilo toliko dugo vremena od srpskih snaga, da li su se branili bacajući karanfile ili tulipane, ili pak tulumbe i ratluk? Da li su mi Hrvati bacili one tri granate u dvorište sa ciljom da me zabave, ili je to bio samo prijateljski, bezazlen vatromet, ili su mi dva rođaka zaklana od strane muslimana u gestu ljubavi?) Mile takođe nikad ne bi dozvolio neku gej paradu, kao što je Beograd veoma nisko pao pa dopustio da se svaka šuša hvata za šarene zastave i džabalebari po trgovima glavnog grada i obija trafike, pod šatro benignim izgovorom organizovanja protesta. Drži veoma čvrst stav prema muslimanskim vlastima iz Sarajeva, što je apsolutno neophodan preduslov za opstanak srpskog naroda u Bosni.. Većina ljudi iz Srbije nemaju dve čiste šta se trenutno dešava u Bosni, kao ni o tome šta se dešavalo, čini mi se, iz nekog hobija i kurtoazne želje da iskažu svoju svestranu eruditivnost, se trpaju k'o gaće u bulju da se iz hobija bave problemima u Bosni, ali nekako ipak preko kurca i sa dva prsta, kao uštirkano razmaženo derište obučeno u belo kad hvata loptu zaprljanu blatom, uz šta moram da napomenem i ogromno nepoznavanje elementarnih činjenica novije istorije srpskog naroda. Nekad mi se čini da su ih strani mediji i plejada nevladinih organizacija (možda ne organizacije srpske vlade, ali sigurno orgazinacije vlada koje ih guraju) toliko isprali da više dele stav sa zapadom i CNN-om, nego sa ljudima koji su doživeli, propatili i videli sve šta se dešavalo. Na kraju, kao što reče vladika zahumsko-hercegovački Grigorije, parafraziraću: "Kada je Dodik došao na vlast, bilo je aktuelno pitanje opstanka Republike Srpske, a sad je trenutno pitanje njenog napretka." I to je nešto.

Upravo ovo što Lukše kaže.

mnogo fame oko nekog inostranog političara

ovaj novi predsednik francuske je mnogo zanimljiviji

Meni nije inostran. Moj je predsednik :)

I pošteno su mi plate dolazile dok sam igrao tamo. Dobar je Mile ako si i ti prema njemu.

ovaj novi predsednik francuske je mnogo zanimljiviji

најзанимљивији је градоначелник Пирана.
http://static.nacional.hr/img/45fcdacd1f3d290279932dece3c11e9a_700x550.jpg

taman je kako treba, čim ga narod bira.