Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 3

Thumb_scholes_shot_barcelona2_1

ManUtdOwn18

Au, od 5 igraca 9 bodova, doduse trojica iz odbrane. Uzdam se u Junajted i Celsi!

Thumb_drgonzo

Denisx

Ja stavio Ivanovica ko zamjenu(konto da nece igrati dobio onaj crveni protiv Citya), da li cu dobiti bodove ako zaigra?

Thumb_522107_10151412103922709_107063845_n

Zhajk

Ja sad ne razumem ovo u sistemu Vukajlija Premier Liga H2H - sezona 3 jel to gotovo kolo za dan ili se čeka da se i sutra završe mečevi?

Thumb_medium_mg_0312-290x434

electrolover

Čeka se da se završi celo kolo (za 4-5 dana) i onda se zbiraju bodovi. Ako imaš više od protivnika dobiVaš 3 poJena, ako imate isti broj bodova onda 1 bod i ako imaš manje onda si ga ispušio, za ovo kolo..

Thumb_l2mbv

Дебилко и Моронко

Dobio 13 poena danas.A na klupi Dyer sa isto toliko! :(

Thumb_558966_114424778690698_1624134625_n

Срета-Штета

Ја за 5 играча 31 поен. Бен Арфа забио, Дефо забио, Ризе асистенција, а одиграли још Вермален и Жервињо. Сутра чекам капитена Рунија, Тореса, Фердинанда, Банета и Јају Туреа. Голман ми је Хауард, ал' било би пожељно да га Руни напуни. :Д

Thumb_rima

Mita97

Дебилко и Моронко

Isti slucaj,sutra jedino da mi neko od startera ne pocne tekmu :/

Thumb_diamantidis

Dzankee

Ispusih za Songa, 0 poena lol...slepac furundzijski...al zato sam ubo sto sam ubacio fulamovce :D

Thumb_slika0176

Rosoneri

idi u kurac zaboravih
el kasno sad da se pravi tim?

Thumb_scholes_shot_barcelona2_1

ManUtdOwn18

Jok, ali preskocio si prvo kolo.

Thumb_rima

Mita97

Bane oooooooooooooooooooooooooooooooo
Bane oooooooooooooooooooooooooooooooo
Ako ne prime gol do kraja,eto meni 24 poena lololo

Thumb_delboy

Frankie Wilde

Сонг 0, Ивановић 12 и Луиз 5 из Челзија. Ремиреш исто 0.

Thumb_campos

Peaks89

Bane kapiten, i Hazard 9 poena, 2 asistencije. Dobro se odvija ovo kolo moram priznati

Thumb_522107_10151412103922709_107063845_n

Zhajk

KOJE SRANJE DA IZVINETE ...
KAKO NEMA STIVA DE RIDERA U TIMU SAUTEMPTONA ... Ili sam se ja istripovao ...
Ja sam ga stavio u tim i piše da igra,a njega nema uopšte NIJE NI U IZMENAMA NI U POVREDJENIMA ... Ma nigde ga nema mamicu mu ...

Thumb_rima

Mita97

Jebo sam ti sestru Daviddeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kako omasi penal covek,ko detetu da sutira.

Thumb_aavatar_superman_l_kix_xxl

L@ki

Ја да имам 50 поена ко колу био бих задовољан, за сад 34 .... све које сам ставио у тим играју, сем једне измене.

Ево пулена кои бране класик трофеи

Thumb_rima

Mita97

Bolji sam od lakija lololo

Thumb_img_0019

Пеки д џем

Ја стандардно почињем фентази пацерски. Депси, највећа узданица и прошлогодишњи џокер неће дигра за Фулам зато што не играју ЛШ. Онда и повреде пре почетка меча попасу Марко Марин и Рио Фердинанд. И наравно да се и Агуеро повредио, нисам гледао меч, али знајучи моу срећу вероватно неће на терен 6 месеци или тако нешто.

Све у свему, да није Азарда капитена, имао бих једноцифрен број поена. Биће боље ваљда.

И нервира ме што није као прошле године направљено да су до краја августа трансфери бесплатни.

Thumb_l2mbv

Дебилко и Моронко

Ја сам се већ усталио. Прво коло фантазија за мене очај... а!

Thumb_rima

Mita97

Mene usrecio Ivanovic danas,12x2=24 poena
Wiliams 6
Dzego sad ubode,5 od njega
39 ukupno
Jos mi ostaju sutra De Hea,Vidara i Kagava