Prijava

Ево да покренем тему за фанове фудбала на предстојећој олимпијади. Да се не замлаћујемо безвезе овим небитним спортовима но да лепо говоримо о најбитнијој споредној ствари на свету.

Изволите.

а бгате није то то на олимпијади јес луд.

нејмар.

Ја искрено очекујем да Бразил изненади са овим подмлађеним тимом, можда не оду баш у финале али треће место очекујем. За Енглезе навијам!

Да се не замлаћујемо безвезе овим небитним спортовима но да лепо говоримо о најбитнијој споредној ствари на свету.

To.

Ja se nadam da é ekipa Velike Britanije pokazati muda, i da će Rajan Gigs uzeti neko veliko priznanje na jedinoj sceni koja mu nedostaje u karijeri, a to je internacionalni trofej, jer sa raspalim Velsom u kojem je igrao samo sa Belamijem, to nije bilo moguće.

http://images.football.co.uk/Dynamic/News/300x300/682b853fab56cb8db0df2fdf2ed6f3e8.jpg

Napred bože oče.

а бгате није то то на олимпијади јес луд.

Много су ми ускурац већина спортова који се играју. Кога боли курац оће ли Ишинбајева опет да скочи 7 метара? Како једном рече Гери Линекер "Прави мушкарци воле искључиво жене, фудбал, аутомобиле и оружје". Дакле, фудбал...

jer sa raspalim Velsom u kojem je igrao samo sa Belamijem, to nije bilo moguće.

Бејл је доследан наследник. Ма Енглези ко Енглези имају лепу игру, сад појачани у виду осталих делова Уједињеног Краљевства мислим да би могли нешто да направе.
Рајан нек узме све и тад нека завршава, заслужио је то легенда.

Како једном рече Гери Линекер "Прави мушкарци воле искључиво жене, фудбал, аутомобиле и оружје".

Сад сам одлучио да ћу да престанем да пљујем оне што по фејсбуку цитирају Мику Антића, Душка Радовића и Андрића.

Нећемо ваљда само о фуци да причамо? Има још добрих спортова на Олимпијади. Боље направити тему за све ђутуре.

ЕДИТ: А да, видим сад да има тема. :Д

Бејл је доследан наследник.

Ima on još 'leba da jede i godina da dokaže da je naslednik instituciji, ali biće sreće, valjda.

Ја искрено очекујем да Бразил изненади са овим подмлађеним тимом

Ograničenje je 23 godine, plus 3 starija igrača( T.Silva, Marselo, Hulk). Koliko podmlađeni oni mogu biti u odnosu na ostale?

Oj Dube, Kozarčino vrla...brazil je dobar, ostali su drla

Čudi me kako Brazil još nije osvojio Olimpijadu, ali njima je Svjetsko prvenstvo kao Amerima košarka na Olimpijadi.

ali njima je Svjetsko prvenstvo kao Amerima košarka na Olimpijadi.

У праву је Даб, Бразилци гурају само на мундијалу друго им ништа није битно. Дабе, ти играчи до 23 године им играју и у сениорској репрезентацији, много су подмладили екипу а и уиграна је зато очекујем нешто од њих иако, као што рекох, навијам за УК.

Ova tema ce biti od velike vaznosti kad pocne fudbal na olimpijskim nemojte je dirati...

voleo bih da gledam finale Velika Britanija - Brazil

voleo bih da gledam finale Velika Britanija - Brazil

О томе ја причам!

Mogli smo sve to lepo na mojoj temi, al' ajde. Nekako ne dozivljavam fudbal na Olimpijadi kao pravi fudbal, ne znam zasto. Nadam se da znate da pocinje sutra.

Neki dan su igrali Britanci sa Brazilom pripremnu za OI, jebali su im Brazilci mater u po centra centrifuge, bilo samo 2:0 za Brazil a raspali Englezi nisu čestito po golu opucali.... Igraće se Brazil, ja kad vam kažem.

Slažem se sa Sevastokratorom. Koliko god voleo da gledam fudbal generalno, on me je najmanje interesovao na Olimpijskim igrama. Realno turnir u najvećem broju slučajeva bude sranje, a najače sile zabole kurac za Igre. S druge strane sve je stvar ukusa, a o tome već nema rasprave.

Чињеница је да би требало још пар спортова да има засебну тему, ако постоји већ ова фудбалска. Ја би' све то под један кров.

FIFA je zločinačka organizacija koja je sve učinila da fudbal na olimpijadi padne u drugi plan. Dok su u drugim sportovima olimpijske igre vrhunac, u fudbalu je to obična sprdačina. Čak je i u tenisu bolja situacija.