Prijava

Žalim, ja sam potpuno smetnuo sa uma da mi je stilista bivši dizajner za D&G i Versace, naime sada mu je full-time job da radi kao moj stilista, tako da vam ne mogu pomoći.
Ah, sećam se jedne anegdote iz Pariza, ali odigralo se sve u limuzini tako da je potpuno irelevantno u kom delu sveta se ista nalazila, u svakom slučaju u limuzini se vozi Hju Hefner, Monika Beluči, moj stilista i ja. I moj stilista onda kaže Hju Hefneru "Zaboga čoveče, pa zašto si to obukao?". HaHaHaHaHa svaki put se nasmejem iz srca.

Врло интересантна сторија, заиста. Екстравагантно одевање поменутог господина понекада одиста превазилази скромне моћи кежуалног поимања естетике од стране припростог пука и понеког самопрокламованог "стилисте", као што је, наизглед, тај Ваш.
Срдачан поздрав.

Skromne moći samoproklamovanog "stiliste"?
Vi me doista vređate, i to sa ogoljenom namerom. Moram priznati da to nisam očekivao na ovakvoj temi.
Pomenuti gospodin se zaista ekstravagantno odeva, ali moram vam otkriti da iako ekstravagantno neukom oku može izgledati umetnički, uglavnom je proizvod čistog neukusa.
Molim vas dakle da vaš neuki prizor sveta ne delite sa ostalom učenom gospodom na ovoj temi kao kakav fakat, već naglasite da je samo vaše skromno, nesofisticirano i krajnje vulgarno mišljenje.
Moram vas priupitati, otkud tolika količina animoziteta prema meni kao personi? Da li je to zavist ili čista obest, ne znam, ali mogu vam reći da se ne vređam ni malo, ali primećujem da većina postova na ovoj temi prosto isijava tu mržnju prema meni otelotvorenu u ružnim rečima sitnih ljudi.

                                                                                                                              Do sledećeg susreta,
                                                                                                                                  Srdačno Vaš PUV.

Oh, zašto je tema ostala umrtvljena, jadna i sama. Ne videh autore koji bi želeli nešto da izreknu kao gospoda. Osetio sam grižu savest i došao ovde da oživim temu, ako uopšte mogu učiniti isto. Ajte autori, recite šta imate, iz srca, recite to kao gospodin.

S ljubavlju, Mlataodnos.

Na zalost Gospodine Mlataodnos, cini se da je tema zamrla zbog neaktivnosti vaseg licno. Na zalost ni sad necu moci da budem aktivan posto mi se jako spava, ali bi samo napomenuo da mi je neizmerno drago da se jos neko setio teme.

Puno pozdrava, Celt

Dragi moj Celte, sutra ćemo se lepo ispričati kao gospoda uz kafu ili čaj. Ne znam šta volite. Razgovaraćemo kao pravi ljudi.

Puno pozdrava želi vam Mlataodnos.

Intelektualna gromado, moje je zadovoljstvo što imam priliku da Vas obavjestim da se ovdje nalazi ogroman broj dokonih jedinki, kojim, nadam se, neće biti problem da održe ovu temu u životu svojim postovima.

Pozdravčina! Tenor

Stidite se Vas dvojica, Celtiću i Mlatiću,!!!
Okoreli ste Vukajlijaši, da ne kažem i ozbiljna mlada gospoda, te Vas najljubaznije molim da se podrobnije raspitate o metodama samokažnjavanja.
Da l' ćete izabrati elektronsku ili fizičku metodu, ostavljam to Vašoj savesti. Cilj je da ubuduće budete svesni odgovornosti i težine nedovršenog posla. Ostavićete jasnu poruku mladom naraštaju da nipošto ne zapostavljaju teme po forumu.

Поштована господо, гледајући ове ваше постове и видевши колико је ова крајње конструктивна дискусија обилато испуњена лепим речима и господским понашањем, просто не могу да опишем колико сам због тога усхићен и узбуђен као госпођица Ана Ивановић после сваке своје победе.

Поздрав!
Господин Јединствени Фендер Стратокастер (мало коришћен, у одличном стању)

Prolazeći ovim forumom, nisam mogao a da ne primetim da većinu persona koje mogu forum koristiti apsolutno zabole musculus gluteus maximus. Ovo je tek moje prvo pisanije na ovoj temi, tako reći upisni post. Ne zamerite na mojoj kratkoj poruci, sldeća će biti veća.
Iskrinemo vaš,
Taras B.

ciga u odijelu

Gospodine, daś koji dinar? Skupljam za kurvatu.

Jučeras sam učestvovao na fudbalskom turniru. Mirno sam sedeo na klupi nakon što sam izmenjen od strane dragog mi saigrača. Bejah u belome šorcu. Kad sam se podigao sa klupe, zapazih da mi je beli tur šorca postao braon. Uplaših se na momenat i pomislih na najgore. Kad ono nije! Nisam se uvelikonuždio na tekmi, već sam nekim čudom nevidjenim seo u kakao! Još pokušavam da saznam od saveza kako je kakao dospeo na moju klupu. Dakle, nisam se uvelikonuždio, samo sam se ukakao, srećom okolnosti izbegoh potencijalni najgrdniji blam ikada.

Gospodine Celt-e, da li ste raspoloženu za malenu gospodsku konverzaciju? Kafa ili čaj? Želite li keks uz to, ili možda ratluka? Odaberite sami.

S ljubavlju, Mlataodnos.

Dobro veče pučanstvo,

Vidim da tema nije posećena, te sam odmah tu pojavu povezala, sa svojim izostankom na istoj.
San Trope je bio dosadan, te se vratih, da podelim svoje skromno opažanje sa Vama.
Gospodine Mlatodnose, mister Celt će malo kasniti, jer trenutno je u obavezi prema svojim podanicima.
Do skore prepiske, neka Vam moja lepota bude svetlost u tamnim noćima,

plemenita Og

Gospodine Celt-e, da li ste raspoloženu za malenu gospodsku konverzaciju? Kafa ili čaj? Želite li keks uz to, ili možda ratluka? Odaberite sami.

na žalost ne dragi gospodine, mislim da sam večeras popio koji šampanjac viška da bi mogao razložno i pristojno divaniti.

svako dobro g-dine mlataodnos.

mlatafaka
Gospodine Celt-e, da li ste raspoloženu za malenu gospodsku konverzaciju? Kafa ili čaj? Želite li keks uz to, ili možda ratluka? Odaberite sami.

S ljubavlju, Mlataodnos.

Господине Млатаоднос, видим да у ове посве касне сате позивате господина Келта на кафу, али не могу, а да Вам не упутим један посве пријатељски савет. Надам се да ми нећете узети за зло, али мислим да у ове посве касне вечерње сате кафа није добар избор, чак ниједан напитак који у себи садржи кафу. Чај је боља алтернатива, топло препоручујем чај од јасмина који делује изузетно умирујуће и опуштајуће. Наравно, све то уз неки лаки бисквит или вафл, јер ратлук ипак иде више уз кафу, али наравно ништа претерано јер није добро преоптеретити желудац у овако касне сате.

Желим Вам од срца да са господином Келтом и свим осталим Вашим пријатељима проводите што више дивних заједничких тренутака.

С поштовањем,
Господин Фендер Стратокастер (никако Телекастер)

Ja se cenjenim sagovornicima izvinjavam, ali moram vam skrenuti pažnju na nekoliko krucijalnih podataka.
Naime, na ovoj temi vlada opšte uverenje da jedan gospodin samo pije kafu ili pak čajeve, šeta se po raznim parkovima i gostuje na raznolikim brančevima.
Realnost ne bi mogla biti drukčija, dok postoje onakvi kakve sam gore opisao oni nisu prava gospoda, već kvazi intelektualci i pripadnici prljave buržoazije. Prava gospoda se gospodski ponaša, a ako je u mogućnosti i oblači, nikako obrnuto.
Gospodin može biti i neko bez materijalnih sredstava ali jakog duha, tako da vas molim da svoje pozive na punč i na čaj obavite van teme, jer neki ovde nisu u mogućnosti da ista sebi priušte.

Zamolio bih Vas, monsieur Celte, kreatora ove teme, da derigujete ovu gramaticku gresku u Vasoj sentenciji :

S' poštovanjem

Ova erora, kako bih Vam simplifikovano eksplikovao, penetrira moj okulus i forsira me na frustracije.