Prijava

U zadnjih dva meseca:
5600 - Pricanje na mob. u toku voznje (600 din sudija za prekrsaje)
5000 - Prekoracenje brzine 62h na 6 traka ka Veterniku
5000 - Prekoracenje brzine ali je oprosteno
1000 - Mito policajcu jer nisam propustio pesake na semaforu
To be continued...

3:1 Mada meni vise lici na 4:0
EDIT: Ovo je saldo bez parking servisa, al su oni isti kurac.

Za pricanje na mob. su i trebali da te kazne jer smatram da nema nista gore od toga. Svakog kog sam video da prica na mob.dok vozi napravi seriju prekrsaja, a i ne kosta HF milion pa da ne moze da se nabavi. Ovo stalo su gluposti i izgovori za otimanje para vozacima a za pesaka si ustedeo 20 000 din. Od kad su kaznili ortaka propustam redovno trebalo-ne trebalo :D

Jebem im majku, juče debilna patrola sastavljena od tri jahača apokalipse jurila ortaka i mene jer smo prešli na sredini najprometnije ulice u gradu, sa četiri trake. Prešli prvi deo (dve trake), kad na drugoj strani idu kerovi, spuštaju prozore i urlaju na nas, kad ja mahnem i uhvatim se za kurac. Kad oni upale rotaciju, krenu napred na prvo skretanje, da nas dočekaju tamo gde smo krenuli. Mi sa torbetinama (išli smo na trening) uletimo u dvorište velesajma, sakrijemo se, izvirujemo, vidimo debili sa sve rotacije napraviše jedan krug tu gdje su mislili da smo otišli, okrenuše se i odoše.

Tukli su me, skidali golog pred devojkom, jebali mater dok sam crtao grafit, jurili me, XXX puta me u naselju zaustavljali (uglavnom bez razloga - jedino je bilo kad treba ako pređem van pešačkog) i vazda sam ih jebao u mozak, tako da su se svaki put pokajali. Osim, doduše, kad su me inspektori hvatali, s njima ovdje nema zajebancije. Ove obične kerove maltene mo'š prebiti na ulici. Hteo jednom ker da mi lupi 20 evra za prelazak van pešačkog, al' se predomislio, ne znam što.

Dobar sam ovom mojom domaćom policijom. Jednom sam se napravio mangup i prešao ulicu van pješačkog pred po policajca. Naravno, napisao mi je kaznu. Ipak, kad sam se zimus makljo pred diskotekom, došla je policija, i kad je vidjela ko se tuče, samo su okrenuli i otišli. Poslije par dana došli su mi u radnu posjetu na posao i pohvalili me kako se ne tučem loše.