Prijava

Hahaha kojote koja si ti komedija

#teorijazavere #nlo

Fenederu jesi li ti lud ili gluv sunce mu jebem, zar nisi čuo da je novinar rekao da je od toga Vukića otac kao Srbin zaglavio Jasenovac.

Јбг, превидео сам. Нисам могао да верујем шта овај Вукић прича, јер сам клинкуо прво на онај део који је Санитарни нагласио у свом посту па кад сам га опет пустио из почетка нисам ни обратио пажњу на тај део о Вукићевом оцу.

фендер вучић ја тадић, полупаће ми пичку :((((((

Туга, Мухамеде, туга. Ти кад сереш на форуму, сереш мало, али се осећа много и далеко.

ma to treba pozatvarati one nvo u crnom i kojekakve kandiće a zatim preći na ekstremnije mere kao što su ograničavanje poslovanja hrvatskim biznismenima u Srbiji.
Šta da se pravimo fini i tolerantni kada smo tokom svih ovih godina videli da nam ne ide pa smo čak i najviše ispaštali zbog toga. Svi ostali su ostali dosledni i koljači i ustaše i nacisti i fašisti, samo smo mi uvek bili gavrani sa maslinovom granom u kljunu i uvek smo mi najebali zbog toga što nismo ispljunuli tu granu iz kljuna. Nikako da se opustimo i da verujemo u sebe. Hteli bi i da stisnemo i da prdnemo.

a zatim preći na ekstremnije mere kao što su ograničavanje poslovanja hrvatskim biznismenima u Srbiji

То би било идеално, али како их отерати? Нпр. све веће млекаре у Србији држе Хрвати. Покуповали су велики број фарми и обрадивог земљишта. Нешто нисам видео да неки Србин има фирме по Хрватској, Тодорић је у Србији свој на своме. А наши политичари не би да се замерају "да нам Хрватска не би блокирала пут ка ЕУ".

Pero drago mi je sto si poslusao moj savet i preispitao sebe sta ustvari radis, jedan dan je bio dovoljan da uvidis istinu i da odes na "odmor", znao sam da si dobar covek, sve najbolje i uzivaj u zivotu, verujem da ces ga sada gledati potpuno drugim ocima, ocima ljubavi, a ne besa i gneva. Kad bi samo i ostali bar pokusali...

Ma šta kurac!
Najurio bih ja i agrokor i merkator i konzum(idea) i jafu napolje. Aupičkumaterinu!

Moze sve osim jafe jafa jebe mame najbolja na svetu jafa je

Armine pederu sta kao ja nisam zasluzan nista u izvodjenju kojota na pravi put? Tj jos se nije izvukao ali je krenuo stazom oporavka

jafa je slatko srce srbije
otimaj jafu

Za jafu bi zivot dao

pa odradili smo ceo dobar pandur-los pandur fazon, bitno je da je on izasao na pravi put o zaslugama kasnije !!

Ocu svoje zasluge sad i odma

evo ti par sad, ostatak dobijas kad se izvuce

moze brt ja sam covek za dogovore

Asinus asinum fricat.

To sta ti i kojot radite nas ovde ne zanima. Dok ste u vasa 4 zida

bplje da nista nisam pisao,vasi mozgovfi si bedni svejedno,mrs i u kjurass

tuzni ljudi jebeni

Ol brt kolko bi dzerika drzao gajbi

Dzeriko=jajna celija