Prijava

ako onaj krmak gleda u papir svaki put kad treba da kaže "vazduplohov". Ne zna ni da čita, dobro je što ga nisu terali da priča o aferi kelihopter.

Или не дај боже о Атини Ферари. лоло

AHAHAHAAHAH, vidi ga Buđoni!

Расправа Зорана Бабића и Владимира Павићевића ме подсећа на тучу Тимија и Џимија из Саут Парка.

Skec:

https://www.youtube.com/watch?v=4HDLMwXKL2Y

Mozda nekom ne lezi ovakav humor ali uboli su u srz problema.

Гујо, проблем је што ово више није хумор. Професор, Фабрика за производњу ништа, Штрајк владе, Анониман... 25 година касније је све то постало реалност. Да не заборавимо и Хркљуш који верно описује нашу фудбалску репрезентацију... Фали овде један квалитетан хепек.

Ma mislio sam humor u smislu medija za prenos poruke. Ne vole svi nadrealiste. Postoje snimci gde su izjavili da vecinu toga oni nisu radili svesno i namerno, jednostavno su uzimali trenutne probleme i predstavljali ih tako sto su isli u krajnjost ili sto su birali "nadrealna" moguca scenarija kao ishod. Sto u sustini govori koliko smo nazadovali.

Morem plohovi jedna mala barka

Inače, ne znam koliko ste ispratili o čemu zapravo priča ovaj Vazdu Plohov, ali poenta je da su zabranili zakonom uvoz dronova i heliša na daljinsko upravljanje. Jebem ti. Bore se protiv igračaka.

Ne nego se tripuju da nesto rade do jaja, a realnost je da puse kurac u intervalima pusenja kurca I pusenja kurca

hahahaha vazduplohov jeste gledali kako je smešan ispao hahah

валдемаре па сви знају да је срђа после отпора и свргавања милошевића наставио професионално да се бави тим послом са својом организацијом канвас. и да сарађује са разним безбедносним службама, фондовима и моћницима у том циљу. чак је и на фејсу све транспарантно, имам пар људи који су му пријатељи или су га запратили па ми излази пошто су му паблик објаве

Ма знам то, него као објављују у новинама његово предавање, ко да се не зна чији је, молим те, агент Х дошао нешто да кења.

cak nije ni smesno, malu bakicu

Nisu je gadjali samo su napravili trol klip. Nisu toliki retardi da jajetom gadjaju babu.