Prijava

Kad je pao Sloba okrenuo sam nazime od 40 kg, za ovog koljem vola

dokle vise ovo sikaniranje truce

које сад шиканирање? :(

šta ste se upeli da objašnjavate arminu kako nije trošenje para na ljude koji sisaju socijalu najveći problem, kao da on to ne zna.

On nije ni rekao da jeste, a niti je to rekao Vučić. Armin samo piša po vašem očiglednom stavljanju poveza na oči i vikanju lalala jer jbg, mora da se zauzme stav suprotan Vučiću uvek i svuda.

Vučić je udovoljio novinarskoj znatiželi i rekao da su sa njim u kasarni ostali samo ministri poljoprivrede i zdravlja Branislav Nedimović i Zlatibor Lončar.

Vučić je tokom obilaska Kompanije "Jura" rekao da su neki ministri u kasarni proveli tri, neki četiri ili pet, a neki dva dana, a da su se neki vrlo brzo vratili za Beograd.

"Oni imaju porodice, imam i ja, ali sam ja disciplinovan i težak čovek, ne moram da vidim kadu sedam dana, meni je dovoljno da imam tuš i baš me briga... Neki ne mogu, posebno ne žene", rekao je Vučić.

Kakav bog

Cirkuski šarlatan. Kao, sad je on neki kurac, ne treba mu kada. To znači, ako je neko bio u rovu pa se nije kupao mesec dana, koji je to bog... Ne treba ni meni kada, pa nisam bog. Šupalj je ko tikva, ne znam baš sve šta radi, ali kad priča, iz njega samo sipa fraza za frazom, možda i nije čovek nego je fino programirana AI pasivno-agresivna hvalisava uvredljiva plačipička koja glumi premijera.

mora da se zauzme stav suprotan Vučiću uvek i svuda.

To nije ništa čudno. Zauzeti stav suprotan čoveku koji zauzima stavove suprotne svojim stavovima uopšte nije loša stvar.

dobro bre valdemare komunjaro žuta ne loži se, zajebavam se jbt :)

Izvini, nerviram se. A pravo da ti kažem, nešto sam i pobeleo. Boli me više kurac.

гвозздене, који је сендвич данас? је ли укусан? хахахаха.

Stojim po strani i posmatram…

Ponekad mi dođe da naglas zaplačem kad pogledam kakvo je stanje u našoj državi. Svakoga dana se nadam da će jednom biti bolje.

Budim se, sanjao sam još jedan u nizu neostvarenih snova. Sanjam kako je frižider pun namirnica koje nama obezbeđuju život. Svi smo složni i na okupu. Majka i otac užurbano kreću na posao, vodeći računa da ne zakasne ni minut.

Trzam se iz tog sna i shvatam da kasnim na doručak, a za doručak bukvalno ništa. Otac nezaposlen sedi u fotelji i sluša laži i bljuvotine takozvanih političara koji su kupili diplome. Svakoga dana pričaju nove laži koje ljudima ispiraju mozak.

Brat, diplomirani fizioterapeut, konobariše u nekom starom restoranu. Ljudi nemaju ni za hleb dok se oni bahate. Majka je jedina koja nas održava u životu, pravi je stub porodice.Takva je država da sa diplomom nekog fakulteta možeš samo da obrišeš prašinu. Uopšte nema posla jer su sva radna mesta popunjena preko veze, dovoljno je samo da odneseš novac i bocu nekog skupocenog pića i već si od ponedeljka na radnom mestu.

Devojčice se ugledaju na sponzoruše i starlete, a dečaci na kriminalce. Sve je više i više nekulturnih i bezobraznih ljudi, naravno i neobrazovanih. Kada bih sutra pao na ulici, niko ne bi prišao da mi pomogne, samo bi me preskočili. Obrazovne ustanove liče na estradu, goli stomaci, kratke suknje, pirsinzi, samo im još mikrofon fali.

U mojoj kući ne može ni dan da prođe bez svađe ili rasprave. Zajmimo se da vratimo zajam i tako u nedogled.

A ja… ja stojim po strani i posmatram.

Shvatam da bukvalno ne mogu ništa da učinim, nemoćan sam i mali. Niko ne želi da me sasluša…

Pored svega i dalje ostajem pozitivac, mladi buntovnik koji veruje u bolje sutra.

Bošnjak od kada ti podržavaš Jeremića?

Ko kaze da ga podrzavam?

http://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-vanredni-parlamentarni-izbori-ako-ih-bude-zajedno-s-predsednickim/qsmzk86

Kakav jebeni moron,drzi apsolutnu vecinu i opet moraju izbori na svakih 6 meseci.Kapiram da želi da umre na vlasi al pretera ga.

Jel ga gledao neko u Dnevniku veceras, sav bolesno euforican, ako nesto mogu da prepoznam jeste kokain.

kako si ti tako svestan svega

''On je naveo da nisu bile istinite kritike opozicije da je cilj formiranja pomoćne policije bio da se zapošljavaju partijski kadrovi, navodeći da su posao tu mogli dobiti samo oni koji su završili kriminalističku akademiju.

"Na žalost, oni neće sada biti zaposleni zahvaljujući Saši Raduloviću, Dverima i Demokratskoj stranci, zbog hajke koja se vodi protiv nas i koja je prosto prejaka", kazao je Stefanović.''

http://rs.n1info.com/a219904/Vesti/Vesti/Pomocna-policija-nece-biti-formirana.html