Prijava

Kurir lolo
Mada me ne bi začudilo da je istina

нотари су добра ствар. ја ћу да будем нотар кад порастем.

не, гарант преувеличава курир, немогуће је да буду толике разлике за неке ствари, кога би онда уопште болео курац да иде код нотара ако исто то може да заврши у суду уз мало чекање у реду. једино за оне надлежности које имају само нотари, ал' њих ако се не варам нема нешто превише.

Ovo je samo šešeljevska malo ublažena retorika. Povremeno ih povuče nostalgija, jbg.

александаркг
нотари су добра ствар. ја ћу да будем нотар кад порастем.
не, гарант преувеличава курир, немогуће је да буду толике разлике за неке ствари, кога би онда уопште болео курац да иде код нотара ако исто то може да заврши у суду уз мало чекање у реду. једино за оне надлежности које имају само нотари, ал' њих ако се не варам нема нешто превише.

Цене су приближне. Теча пре неки дан превео кућу на децу, у суду фазон 2-3.000, код нотара око 30.000 ако се не варам.
Е Цоа, фора је што те послове суд више неће да ради, него ће моћи само код нотара да се обављају. Вероватно сад има неки прелазни период кад може и тамо и овамо, ал и то ће брзо да укину.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=09&dd=16&nav_category=16&nav_id=900219

два лика оптужена за верску и националну мржњу, на снимку стајали са стране нису пипнули никога, кад је овај набо немца они му помагали = до 8 година затвора.

јебем ти државу које смо ми курве бедне. немац хомосексуалац ако се одлучи да те пријави овој црвљој полицији ма не мораш да си га видео никад можеш комотно да се спремиш да идеш да лежиш озбиљан мардељ.

+ пази ти министар полиције се ангажовао, премијер, амбасадори!! лудница, као да је убијен типа подпредседник неке државе... како смо ми бедници постали не могу да верујем. јесте излизано и јесте џиберски ал стварно најмање исплативо да си србин у србији.

da nije naboo nemaca,bio bi neki tekstic u novinama kako je bb udario dd.

А смем да се кладим да је шваба тео преко реда дузне пљескавицу и онда почо да се дере СЕРБИШЕН ШВАЈНЕ и логично да га изуо човек.

хвала богу да би. не би министар са кривотвореном дипломом изјваљивао саучешће председнику немачке.

хаха мајко мила какви смо ми бедни црви дал је реално... у бриселу кад су оном србину извадили око ником ништа, нормално пуца им курац, третирају случај ко и сваки други. а ми се поломисмо да посисамо курац што боље.

Skoro sam siguran da uopste nije steta ovu trojicu oterati u zatvor i da nisu ovo uradili. Imaju sigurno nesto drugo sto jesu...
Kako god, nece ovi biti osudjeni na 8 god, nisu oni udarili nemca, al mora da se vidi dal su prisli i pokacili se samo zato sto je stranac i peder ili bilo nekog koskanja. Ako je ovo prvo, to je skart drustva i ne treba da se seta slobodno.

Puno je tu ali-ja, ALI ja ipak i dalje malo vise verujem sudu nego novinama, mada su svi komplet budale. U novinama svasta kenjaju.

значи сад нам на томе правосуђе почива, није за ово крив сугрно, ал ај му јебемо кеву, зна он зашто. мисим смешно. то да пустиш ту причу у немачкој тебе би послали у затвор. капирам шта кажеш ал то је недовољно и не би смело да се тако ради. шта, знам и ја милион свакаквих фаца по граду мого сам да се задесим ту са њима да једем нешто јер смо се срели ноћу у граду и шта онда.

Jedino pitanje je da li ovako brzo hvataju i kaznjavaju ako nije u pitanju nemac. Ali poenta je da tako bude i za nase, a ne da i za Nemca zajebemo da hvatamo huligane. Ovo drugo je mnogo vidljivije, jer nemci nisu navikli na nesposobne pandure

Pa dobro davide jebote, nece osuditi nekog na 8 god ako samo stajao tu. Ali dobice kaznu zbog ne pomaganja, ne prijavljivanj poconioca i za sta se bec dobija.

Jebote, nemoj si tolko blesav da uzimas novinare za ozbiljno.

Ovo sto kazes za sebe. Da si se krio i da si krio pocinioca kad znas da je potraga za njim, i ti bi bio kriv ako si ucesnik.

матори, мени се десило да сам тако ухапшен из чиста мира на улици, ни крив ни дужан, па су ме оптужили за напад на службено лице, за насилничко понашање на спортској приредби, за опирање при хапшењу и шта хоћеш. једва сам се извуко јер су већ имали неке жртве да потрпају у цз. тако да верујем лагано да ће ови бити оптужени за неку националну мржњу или тако неку бесмислицу, и неће ићи сигрно 8 година, вероватно неће ићи уопште, али ни месец до 6 месеци у цз су озбиљно животно дркање.

осим тога, не знам дал овде има елемената уопште за то дело непријављивање или шта већ, међутим њих ни не оптужују за то него за нац мржњу и верску колко се прича, а лагано је могуће да је то случај. па ево за татона, има барем од њих типа 14, барем 10 није могуће да је криво за убиство, један је чак био 3 километра одатле, можда су неки евентуално криви за учествовање у тучи са смртним исходом.

Matori, ako neko uzme i bez ikakvog razloga udari pedera sa ledja i zamalo ga ubije, on ispada veci pedercina od njega i treba da lezi u zatvoru dosta.
Matori, da je neko u mom drustvu tako nesto uradio, ja bi ga prijavio zato sto je picka i peder. Ako ne odmah, proradila bi mi savest kad bi sutra u vestima video da ovaj covek mozda i ne prezivi.

Svi treba da leze.

Ма чисто издркавање јер је нападнут странац. Па као нек' одговарају сви, ко их јебе. Да је овај лик сашио неког од нас, не би га никад ни ухватили. Није иста правда у Србији за све, јбг.