Prijava

Фендефе, он да је један промил толко добар ко што ти причаш, само један промил, не би вукао такву багру око себе, јер њему гласове не доносе ни Слина, ни силиконска плавуша ни ова риђа пушикурка, они могу само да му отерају гласаче.

А млади свој став изражавају тако што не излазе на изборе, јер за разлику од вас "прекаљених политичких вукова" виде да су сви иста говна и да је све горе и горе ко год да дође на власт.

Јесте Верко лопов, али зинат ћу да гласам за њега кад буду избори овде, да не дођу напредњачка неписмена говна на власт. Нећу да ми градоначелник буде Радомир Николић који већ 20 година живи у Београду и нема везе са реалношћу овде.

А и што кажеш за Дачића...
ПА КОЈИ ЋЕ МУ КУРАЦ ДАЧИЋ КАД БЕЗ ЊЕГА ИМА 160 ПОСЛАНИКА? Оћеш да ти кажем?
Баш да би замазао очи, опет прекаљеним политичким вуковима, како има кочничаре у влади и како су му од њих руке везане. Ма није ваљда...

Pogledajte koje lopine i njuške su predstavnici tih stranaka kod vas na lokalu, pa onda pričajte o državničkoj misiji itd. Pa to kralo otkad se od majčine sise odvojilo. Sve do 2000-te. Nije moglo dok nije bilo na vlasti, al kad je Tadić uveo SPS, pa posle SNS-SPS, sve se to vratilo. Gadno što je bagra prešla u DS 2000-te da bi opet mogla da krade, i opet skoro pobegla u naprednjake i socijaliste da bi mogla da krade. Izgleda da to nema veze mnogo sa strankama, nego volimo, brate....

Sto si fendere onda glasao za njega?

Већ сам писао о томе пре неколико месеци. Зато што толико мрзим ДС, СПС, ЈС и УРС да и дан-данас се једва суздржавам да не придавим неког њиховог члана.

Током 2011. и 2012. су многи вршили притисак на мене да се учланим у ДС и ЈС, ја сам одбио.

2008. сам се учланио у Нову Србију, а пошто Нова Србија се 2011. године утопила у СНС, ја сам по некој инерцији приступио СНС-у, јер Коштуница ми није деловао као неко ко може да поведе опозицију против тадашње власти. Нажалост, ни Вучић не ради како сам очекивао, мада питање је колико стварно може да ради са оваквим сарадницима.

Brate Fendere, ja bih o takvim blamovima ćutao. Inercija, pa se učlanio... Još si se posle razočarao... Još Vučić nema dobre saradnike... Ehehehhehe. Bolje pričati o svojim seksualnim neuspesima nego o politički pogrešnim aranžmanima.

Evo ja jednom bio s jednom devojkom koja se ložila na mene, nije znala da sam nastran. A moja krivica što joj nisam rekao. I onda - tajac, ništa se ne događa. Onda joj ja objasnim šta je u pitanju, ona se zgadi i ode. I tako, u tom stilu.

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=07&dd=24&nav_id=880720

Писао сам већ, писаћу опет. Већ двадесетак не можеш да дигнеш главу од Палме и његових гангстера. Он стално замазује очи људима неким дешавањима по Јагодини као што је овај нови тржни центар поред Аква Парка, а због тих пара које он троши, кука десетине хиљада обичних људи по Јагодини и Ћуприји. Кад год он нешто отвори, затвори се десетак приватних предузећа у Јагодини и Ћуприји. Палма је разлог зашто имам све мање поверења у Вучића. Добио је асполутну већину, крмка је морао досад да смети у затвор и да разбије мафијашки змијарник у јагодинској и ћупријској полицијској станици. Међутим, уместо тога добили смо гомилу прелетача у СНС-у. И само одједном водећи људи у ОО СНС Јагодина и ОО СНС Ћуприја немају ништа против Палме кога су нападали у предизборној кампањи.

СВАКА ЧАСТ ВУЧИЋУ КОЈИ ЈЕ ЗА САМО ДВЕ ГОДИНЕ УСПЕО ДА СКУПИ ТОЛИКО ПРЕЛАТАЧА КОЈИ СУ ПОСТАЛИ НАЈВЕЋИ СНС БОТОВИ, А ПРВИ РАДЕ ПРОТИВ ЊЕГА!

Brate Fendere, ja bih o takvim blamovima ćutao. Inercija, pa se učlanio... Još si se posle razočarao... Još Vučić nema dobre saradnike... Ehehehhehe. Bolje pričati o svojim seksualnim neuspesima nego o politički pogrešnim aranžmanima.

Па, бре, јесте блам, јесам испао наиван, али боље и сад да испаднем глуп и наиван него са 50 година.

Fendere, posle petog oktobra masa SPS-ovaca preletela je u DS ili DSS. Šta se čudiš? Valjda ne razumeš kako to radi kod nas? Nisi pao s Marsa.

Па, бре, јесте блам, јесам испао наиван, али боље и сад да испаднем глуп и наиван него са 50 година.

.
Pa nemoj nikad više. To je nešto što se uči. I ja sam naučio oko tog petog oktobra svašta. Sad sam imun.

Лептејебо, ЦДУ Ангеле Меркел има преко 30% гласова и има мање од пола милиона чланова у Немачкој од 80 милиона становника. А код нас напрдњаци причају како имају 450-500 сома чланова.

Имају. Оваква хистерија се може изједначити са оном из 1989. и 1990. године кад су сви гласали за Милошевића и учлањивали се у СПС.

Па најгоре од свега је што стварно имају, да лажу око тога не би било оволико јадно. Јебемти, нама 25% становништва чланови разних партија, еј.

direktor mi pao u vatru, bice belaja ima 12 zajecaraca da strada lolo

ota posla nema nista, rekli bi kod mene u selu...

kakih 12
jebo te radijo london
ovo je za 13 bilo
pa da se iseče ljutom

koga budu placali,taj ce i imati milijardu clanova.sloba,dos,vucic...svako svojih 10+ godina ispostuje.

Meni je ovo drugi put u životu da sam u stranci na vlasti. Kad prođe ovaj mandat napuštam politiku zauvek i prelazim u jurodive ekscentrike ako me primi Lord Valdemar.

http://depo.ba/media/pictures/2014/08/24/thumbs/53fa3d08-b8ac-4c0f-89fe-3c725bfa64d2-primanja-lidera-u-regiji-previewOrg.jpg

koliko ocekivana slika...
svi predsednici i premijeri ostalih drzava nasmejani i bezbrizni na slici, jedino Aca zabrinut, potisten i ponizan pred narodom...

ocekivano je i to, i bez gledanja sam pogodio, da ce verovatno on imati najmanje para i najmanje nekretnina od svih, i normalno svi dobrostojeci sa racunima u banci, automobilima i vikendicama, jedino Acika nema cak ni stan nego zivi na nekom tavanu od 17 kvadrata u kom je podstanar kme kme, nema ni kola i nijednog jedino0g dinara na racunu...

jbt sto moj cale uvek kaze za jednog naseg prijatelja koji je ratni profiter i pun je ko brod, a uvek kuka kako je jadan i nema nista, kaze cale svaki put mi dodje da izvadim zadnju bedu iz novcanika sto imam da mu dam jer stvarno me ubedi da nema nista...

pa dokle vise ovako pitam ja vas...jel on toliko bas podcenjuje ljude i jel bas toliko umisljen da veruje da svi mi stvarno pusimo ove njegove izlive kreativnosti?

Kad prođe ovaj mandat napuštam politiku zauvek i prelazim u jurodive ekscentrike ako me primi Lord Valdemar.

Žao mi je, nemam više nikakve veze sa ekscentricima, preleteo sam u WWAVI (World Wide Association of Village Idiots).

Pfff, to sam odavno, još otkako sam prvi performans uradio.