Prijava

da je boki milosevic,svega ovoga ne bi bilo.
kada bolje razmislim,crva nije ni bilo.

ALEČE, KAMPANJA TI JE VR VROVA http://www.dodaj.rs/f/3F/st/3dbWs8bx/48.jpg
MAG SI ADVERTAJZINGA ČOVEČE

@Fender
Ne mozes da ih privuces to je tacno, ja sam zacudjen kolicinom defetizma i nezainteresovanosti za sve osim za face, splavove, zurke i slicno. Nekad su studenti bili nosioci promena a ove danas boli pozadina, i svi su u fazonu da zavrsim pa da palim odavde idem u Njemackuaustrijusvajcarskupickumaterinu. Mislim, nije moj faks reper za bilo sta sto se toga tice (stomatologija, pun kurac burzuja) ali opet majku mu, otvori nekad i neku drugu sekciju u novinama sem super zena, zabava i tome slicno...

Sto se Vucka tice, moram da priznam da me prevario govorom na jednom mitingu, kad ga umal' nije strefio infRakt, bas je ono zapalio masu sto bi se reklo. Dadoh mu glas iz razloga sto mrzim ostale partije tipa URS, LDP, SPS, medjutim otkako je oterao Radulovica, odnosno otkako je ovaj ugazio Slinu u Utisku nedelje zalim za tim potezom. Jos su mi odvratniji postali otkako me jednom neki njihov aktivista sreo i pitao u fazonu ''Vi sigurno glasate za Vucica'' na sta sam ja odgovorio da valjda misli hocu li da glasam za SNS jer nije Vucic partija, vec i svi ljudi oko njega, na sta me on samo zbunjeno pogledao i klimnuo glavom kao daaa, da...

ako se bira izmedju dva zla, bolje je biti neopredeljen, nego glumiti neku politicku pamet i glasati za ovog psihopatu vaseg

Izašlo je 53 posto, za Vučića je glasalo 48 posto. Čovek ima podršku oko 25 posto glasačkog tela, a ponaša se kao da ima 100%. Nije on problem, već što nema ko da ga smeni. Sve neke sline i spodobe se razvlače okolo, mumlaju, žvaću, muvaju, kradu, ne liče ni na šta, smučili se svima. Možda mi i nismo narod za demokratiju.

Vučića sad i ne želi niko da smeni, gledaju ko će bolje da mu se uvuče i prišljamči. Imaćemo novog premijera kad budu htele Nemačka i Amerika da ga imamo, standard.

Napusite mi se svi vi kurca sto sad pljujete po naprednjacima i ostalim govnima a glasali ste za vucica jer ste toboze morali da bi skinuli demokrate, ili ste bili prevareni, ili ne znam ni ja koji kurac. Videlo se od prvog dana osnivanja njihove stranke koja su govna, i samo glup covek ne bi to primetio. Nema opravdanja, trazili ste, dobili ste.

JEDI BRE GOVNA PEDERU, OD KAD JE ĐINĐIĆ UBIJEN JA NE IDEM NA IZBORE!

Svi zaboravljaju da je Ivica Dačić je uzdigao Vučića, kad je pristao da uđe s njim u koaliciju i ispalio Tadića, kad mu Tadić nije dao da bude premijer. Ovaj Vučić mu dao da bude, dao malo formalne moći, a posle i to uzeo. Sad ga nema na TV-u ni trećinu koliko je bio za vreme demokrata. Još spoljni poslovi, hahahaha. Sjebao se Ivica, a i nas sa sobom.

Napusite mi se svi vi kurca sto sad pljujete po naprednjacima i ostalim govnima a glasali ste za vucica jer ste toboze morali da bi skinuli demokrate, ili ste bili prevareni, ili ne znam ni ja koji kurac. Videlo se od prvog dana osnivanja njihove stranke koja su govna, i samo glup covek ne bi to primetio. Nema opravdanja, trazili ste, dobili ste.

+1000
A mislim da se Dačić dugorocno gledano nije sjebo, jer kada za 10-15 godina padne Vucic, a mozda i pre Dacic postaje ono sto je Vucic danas.

Dačić će nestati iz politike za 5 dina. Njegova misija je završena.

jer kada za 10-15 godina padne Vucic

5 година максимум, урадио је шта је имао за БНД...

Izgubila ceo dan u borbi sa birokratijom. zar je moguće da u Srbiji ne možeš da napraviš zdravstvenu knjižicu bebi od godinu dana, koja je u bolnici, bez 854 papira i 7 svedoka?

vi u srbiji ste ovce
meeeee meeeee
mi u bosni smo međedi
međedi jedu ovce
gg

makaronac, smaras po forumu, pokusavas da trolujes ali to radis na glup i dosadan nacin posto se glupiras, i niko nece da prica sa tobom.

oladi ili skroz, ili sacekaj kad budes imao drustvo, ovako izgledas jadno, kao dete koje se izmotava da privuce paznju i moracu da te banujem da se ne brukas vise ako nastavis.

pa ne trolujem, istinu govorim
evo pričaš sa mnom ,jeee

ovo je sajt, nije javno mjesto da se brukam

"Руководство „Рембаса” за несрећу криви затрпаног рудара, породица огорчена":
http://www.politika.rs/rubrike/Hronika/Tesko-do-rudara-pozvan-Sektor-za-vanredne-situacije.sr.html