Prijava

Ма дај, Србијаданас, па то је исто ко Информер и Курир, само што су на другој страни. У суштини иста говна.

Могуће, нисам их пратио никад. Само ме не би чудило да је истина.

Ма не би било чудо, наравно, него ови су баш непоуздани. Погледај само и остале вијести и процјени.

Danas, oko 14 casova, u sred bela dana, u gradski autobus prepun putnika , uletela je grupa huligana i u autobus ubacila 5,6 baklji. U autobusu nastala panika, pre svega jer nije moglo da se dise od dima. Vozac se usrao i zatvorio vrata, i ostavio ljude da poumiru unutra. Naravno, nasilno otvorili vrata i izasli i tek kad su svi izasli, vozac otvorio vrata.

Huligani nastavil ida se peglaju po ulici stanglama, motkama i bakljama.

Trula si Srbijo.

Čekam ja u redu u banci danas i čita neki baja ispred mene novine i komentariše kako prosvetare treba da bude sramota što štrajkuju pored toliko nezaposlenih i fazon svi okolo isto aminuju
Srbijo jedi govna

Čini mi se da sam negde video ovaj princip - radiš i dobijaš pare, samo mislim da se ne zove pomoć iz fonda solidarnosti, nego plata il tako neš

Jel slusao neko Pickoustog na rts-u danas popodne?
Kakav snishodljivi,ljigavi gmaz.

Busa se u grudi kako oni jelte nece dirati 61% prenzionera koji imaju penzije 25 000 ili manje.Alo bre vise od pola penzionera nema ni 200 evra mesecno,treba da ga bude sramota da to uopste pomene.

Voleo bih da vidim njega i batu kako nesto zapravo rade 40 godina da bi ih posle jebao kako ko stigne.

- Nemam gde drugde da odem. Ostavila me žena, ostao sam sam. Nemam nikakva primanja, zato moram da dolazim na sahrane i ovde jedem. Ljudi se ne bune, sažale se na mene. Nikoga ne diram, pojedem što mi daju, popijem pivo i odem - ispričao nam je jedan od onih koji se bukvalno hrane na groblju, čovek u kasnim pedesetim, koji je želeo da ostane anoniman. - U početku me je bilo sramota, ali gladan stomak s vremenom ništa ne pita i ne zna za sram. Sada se mi koji dolazimo ovde po obroke našalimo da je bolja hrana nego u restoranima, pa čak se i zdravije hranimo, jer su sredom i petkom posni dani, kada jedemo ribu...

Добро то су већ инвалиди у мозак, не можеш рећи да им је крива држава. Минимално радно способан човјек може себи зарадити да једе.

posao država je da hrani invalide u mozak

eee, ali ovi imaju ribu dvaput nedeljno, to nije lako priuštiti kad imaš siguran posao...

bole ih kita
u biznisu su koji je iznedrio i predsednika države

http://mondo.rs/a740310/Info/Drustvo/Direktor-ustanove-kulture-maturirao-u-43.html
МА МОЖЕ СВЕ!

и чисто да остане забележено, јуче је, 28.10.2014., син томислава николића постао градоначелник крагујевца. нек' је сасрећом!
сад би могла драгица да буде градоначелник новог сада, ред би био.

иначе, за ову причу око крагујевца, напредњаци отели верку коалиционог партнера, и то једног по једног, последњи чини ми се спо и лдп, понудили им куле и градове, а онда их 3 дана пред седницу скупштине града одвели у хотел, у карантин. да, да, прави карантин, о трошку странке, како неко случајно не би могао да промени мишљење. будибокснама. КУПУЈЕМО, СТАРЕ КОМУЛАТОРЕ, СТАРО ГВОЖЂЕ, КРАГУЈЕВАЦ, КУПУЈЕМО!