Prijava

Трућ, ако се сећам били су 2012. прошли. Дакле тек за годину ипо, можда мало раније. Не знам зашто те интересују, кад се све зна. Добиће Вучић и ја ћу се самозапалити у згради општине, али кад буде пуна. Ако те занима могу ти ископам резултате прошлих, где је СНС попушио дебело у Обр.

Па, ето, то чекам да видим. Има ту још нијанси. Да ли ће са Чучком заједно? Ако неће, хоће ли Чучко имати више од једног гласа?

Док ти одговориш, ја сам нашао. Јадно... Општина има 65 сома бирача, говна добила једва 9 сома гласова хахаха. ПРЕЉЕПО. Макар је било прељепо живети у граду који мрзи СНС. Сад дајем главу да имају бар 55%. Јер народ је говно, ВУчић богат-Обреновац ГОWНО.

http://www.obrenovac.rs/dokumenta/Izvestaj_za_objavu_-_konacni_rezultati_izbora.pdf

Што се Чучка тиче он је као што видиш имао 17-18%. СНС га сад штити иако је Динкићев, зато што им је сркао говно из чмара да не би дизали пријаву против њега после поплава, јер је ГЛЕ ЧУДА био одговорно лице и главни за кризни штаб. Још је добио и ново ауто додуше не њемачко, али мислим да је Шкода Супер Бе што кажу сељаци. Леп трансфер за њега, ко Перице у реал.

Лооооол, МИРОСЛАВ ЧУЧКОВИЋ ЧУЧКО

И СРС - Др Александар Мартиновић.
http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2011/09/15/8359160/Aleksandar-Martinovic-527-2.jpg
Јесу њега напредњаци провалили да је мувао са неким научним радовима, па им се после тога придружио у странци?

Што каже један другар из БГ-а, мени Чучко не личи на политичара, него на оног човека који иде да сади "кломпир" Хахаха. А ладно тако изгледа, верујем ни да не зна да напише кромпир. Увек је био гадан и љигав, а ко за курац брат му ок лик, ишли смо у школу заједно... А овај је говно, опортуниста и УБИО ЈЕ ЖЕНУ КОЛИМА. Молим Блиц да ми објави коментар бар овај пут.

ЕДИТ

То за Мартиновића стварно не знам. Њега сам готивио само у Могшиној дефиницији ххахаха

KOJE UBIJO ZENU KAKO VAS NIJE SRAMOTA!

https://www.youtube.com/watch?v=h6E5KNN9qV0

Лол, која дефиниција, бре?

Ево, док је био радикал:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=10&dd=03&nav_id=546687

СЈАЈНО ТРУЋЋЋЋЋ!

Погледај и едит

Posle ovog trućevog klipa imao sam osećaj kao da mi je neko stavio drogu u rakiju brate, težak majndfak. Inače gledah onu raspravu uživo danas, znači plač majke Jugovića.

Хахаха, и ладно су успели да га уцене. Немам речи, сад лиже рч истом том Оливеру Антићу...

Ова, брееее. Не знаш Могшу напамет? Тис луд...

http://vukajlija.com/aleksandar-martinovic/154155

Martinović je govno, prevara i prodaja skoro pa kao Goci. Ali ne sumnjam da je Vojvoda već smislio kojom će kaznom da ga kazni.

taj je ovde bas radikalisao po gradu.bio kao neki lokalni seselj.i onda prebeze.

Да, Роки... Сад сам се сетио да је као прича била да је он отишао због сујете. Као, није хтео да подржи Јадранку, јер је сматрао да он треба да буде кандидат. МАРТИНОВИЋУ МРШ У МАНЏУРИЈУ ПА ТАМО БУДИ КАНДИДАТ!

Ali ovaj Stefanović, klasičan čmarolizac iz komedija i crtanih filmova koji se zlom gospodaru uvlači u dupe.

Борко или Слина? Ако мислиш на Слину деко је класичан дауновац. Па Предраг Поповић има сјајан текст како је Слинавка(Слинина жена) дошла код њега у канцеларију да се јебе с њим и да је слика голу на Ади хахахаха. Комедијаааааа

Предраг Поповић има сјајан текст

predrag popović čume ne može da ima ništa sjajno
on je samo izbačen iz bande

mož samo da bude svedok saradnik

Хаха, ДИшо пишо :) На овог лика мислим https://twitter.com/popovic_predrag

Па на њега вероватно мисли и дирецтор.