Prijava

Данкане, уз Чучка може да стане и Русија, и Кина, и Америка, и цео свет, он поштено неће добити гласове ни своје уже фамилије. Дакле, он може да буде поново преседник општине само ако буде нека жешћа изборна крађа код вас у Обреновцу. Јесте да наш народ има кратку памет, али онолика поплава се тешко заборавља. После онакве Чучковићеве неодговорности, ко буде у Обреновцу гласао за њега, тај је огроман мазохиста.

А што се тиче овог у Скупштини, мој коментар би био: НЕ ПРИЧАЈ СА ЊИМ, УХАПСИ ГА (ШуНАТОвца, Стефановића, Живковића)! Измислиш сваком нешто и правац у бајбокану. Тако ради прави диктатор, а не овако! Додуше и Војвода је омекшао (оно што је изјавио за Сребреницу), шта онда да очекујемо од Вучића.

Ма, Фендере. Једнако су били одговорни и он и СНС, али ће сад сви његови да пређу код пичкоустог. Просто је, видећеш. Ја бих највише волео да пола узму радикали, пола демократе и да остали нестану, али то је утопија...

Кад смо код Поповића, успео сам да нађем једну његову генијалну реченицу од летос.

Zbog Vučića odrekao sam se Zvezde, gde ne bih Hrvata. Sav veseo, uživljen u ulogu evroatlantstkog fanatika i novog političkog lidera u regionu, Vučić se pohvalio kako će na Svetskom prvenstvu navijati za Hrvatsku. Tako im i treba, bolje nisu ni zaslužili

На локалу су на локалу могуће и оне немогуће коалације. Ко теби гарантује да Чучковић не би прешао и у СРС и у ДС, чак и да СНС изгуби на локалним изборима? Ако нешто има горе од народних посланика, то су општински одборници и сви локални политичари. Посланици су често последњи у великом граду, а ови мисле да су богови у својим селима. То су модерне јагњеће бригаде које као најезда скакаваца иду из партије у партију. Јуче ДСС, данас УРС, сутра ДС, прекосутра СПС, 3 дана касније СНС...

Наравно да знам да би прешао. Нисмо од јуче, бар не ти и ја :). А њега знам дуго, таква јајара нема образ. Тај би могао и са Тачијевим Србима у коалицију ЛОЛ.

sad gledam ovo sto ste okacili u skupstini... podseti me na jedan deo iz dokumentarca
https://www.youtube.com/watch?v=TZPrCzGA6qw
Od 6:20 do 8:53
ne dao bog da zaglavimo toliko...

Мус, дај боже да заглавимо тако, ако ће после да буде од 26:22 до 26:53 хехехе

ако ће после да буде од 26:22 до 26:53 хехехе

posle će da bude DO JAJA

sad mi jasno sto se tajno zenio :D

ЧАУШЕСКУ ХЕРОИЗАМ РУМУНИЈА КОМУНИЗАМ!!! ЈЕБЕНО САМ СЕ НАВУКАО ААААА

Оно синоћ у Скупштини је по мени слабост Вучића. Не пуштај џукеле да лају. Ако имаш доказе против ШуНАТОвца, Дулића, Ђиласа, Стефановића, Пајтића, Живковића, 'апси стоку, одузимај им имовину, а не да их пушташ да лају и да преокрећу ситуацију у своју корист. Сви опозициони политичари по губитку власти користе исту демагогију да би скупљали гласове оних које су поштено овејали и изгазили док су били на власти. А пошто просечни становник Србије има памет тек нешто више од кокошке, увек постоји велика вероватноћа да владајућа гарнитура лако изгуби следеће изборе. Још се Вучић жали како клубови пружају отпор приватизацији. Па ниси премијер да би нам се жалио, већ да би одлучно и агресивно растерао ту банду из спорта. Ако већ хоћеш да будеш диктатор, ућуткај опозицију, разрачунај се са лопужама као што је то урадио Путин, а не да зазиреш од она два матора педера Кирбија и Девенпорта.

Иначе, због оне Јерков ми је жао што нисам народни посланик. Јес' да би попио неку кривичну за сексуално узнемиравање, али би јој тутку померао са задовољством. Одувек су ми жене ко је не умеју да изговоре слово Р изаивале жељу да их нагнам. А има добре буткице. Лолололо

. А пошто просечни становник Србије има памет тек нешто виши од кокошке

Jel ubrajaš tu i sebe jer si glaso sa renomiranog ministra informisanja lolo
Inače ja sam oplako ovo kaže Dačić

Za nas glasaju ili jako stari ili jako mladi.Ne glasaju oni koji se sećaju devedesetih.

Jel ubrajaš tu i sebe jer si glaso sa renomiranog ministra informisanja lolo

Мислиш на оног министра из који је имао мандат од '98. до 2000.? Лололо
Е, прц! Тад још нисам имао правио гласа. Лололо

Fendere, ti radiš perfektno to što radiš. Ne bih to mogao nazvati botovanjem, jer si ga digao na viši nivo. Ne zezam se, stvarno bi trebalo da održiš kurs negde u stranci kako treba, a ne da dileje brane Vučića po netu.

E sad, jedino je besmisleno što to radiš ovde, ovde smo ipak, čvrsto verujem, na nešto višem nivou razmišljanja od nekog proseka koji čitaju Blic i B92 komentare. Ja se uhvatih za glavu posle prve rečenice tvog posta, pa nema smisla da odgovaram, suvišno bi bilo.

Ја бих највише волео да пола узму радикали, пола демократе и да остали нестану, али то је утопија.

Eh...

Agi, ja sam jednom prilikom čuo da postoje Jehovini svedoci koji nisu botovi za poKućama nego javno nastupaju neveštim kritikovanjem Jehovinih svedoka. Kažu da je to deo politike kojim se kod labilnih stvara osećaj potrebe da ovu sektu zapravo počnu da brane od takvih. Ko razume, razume.

Fendere, dobar si ti, nemoj misliti da te kritikujem, ti i ja smo ovde poslednji bastion demokratije.

ti i ja smo ovde poslednji bastion demokratije.

ЛОЛЕК

Pređi na mračnu stranu Dankane, we have cookies :)

Не једем слатко, брт :)