Prijava

sklonice i stare gradske autobuse sa ulica dok traje sve to a za obicne ljude ti krsevi su dobri i da se voze njima.ceo grad ruiniran, jedva da 3 zgrade u celom gradu imaju fasadu kako treba, rupe po putevima i trotoarima sve u svemu uzas i to nije problem, problem su kace sa kupusom.kamufliraju ruzne stvari zbog djokovica a ljude koji tu zive ko jebe

akos tako gledati,nije to zbog djokovica vec zbog neke sveobuhvatne slike.2008e za vreme olimpijade su kinezima dali predlog vlasti da ne izlaze u bade mantilima po novine(tako izlaze po novine iz prizemnih gajbi koje su nacickane jelte),kinezi prestali.kazu da bi to moglo da uznemiri turiste koji su sa nekih drugih podnevlja,drugacija kultura,bla bla.pitanje je koliko je to bio predlog.sve u svemu oni su za vreme te olimpijade to prestali da rade.tako baem receno.da kazes tako nesto nasem coveku,on bi namerno go izaso i mah'o kitom i terao sve turiste u picku materinu
nema potrebe za tim sklanjanjem kupusa.mi smo seljaci u neuredjenoj zemlji tako da mi je sklanjanje kaca sa kupusom foliranje.

Pa ne da je foliranje, nego je za lapot taj idiot kome je palo na pamet da od kiselog kupusa na terasama zapocne "sredjivanje" grada. Kramp u glavu, odmah, bez sudjenja.

Evo da ne bude da je samo vlast govnjiva, govna su i ljudi:
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/535759/DRAMA-U-DVOJCI-Beskucnik-mi-je-umirao-na-rukama-a-niko-nije-pomogao

brate,meni sve sto blic napise je teatralno,patetcno,melodramaticno...k'o da otac nacije licno pise tekstove.

Gazo da l da dođeš prvo na ovu temu a ne za basket axaxaxax
Ajde lagano ne prcamo vas, opuštena atmosfera. :)

Al kad sam jebeno znao da ce to neko da napise :D

Ma ovo sam pokupio na fb, tamo sam prvo proverio izlive emocija prema CZT pa sam kopirao dok nisam izgubio slike.. eno me na obe teme ne brini :D

ili pre nikome nije palo na pamet da maznjava ili je ovo sada aktuelno zbog necega.i pre neki dan je bila ves o ovome.sada su vece parce uzeli.

Jel to to? Kraj sve emaptije i gubitak duše kao moralnog kormilara? Ne ulazeći u polemiku da li je čovek psihijatrijski bolesnik ili ne, masa to nije mogla da zna. Da li nas stvarno boli kurac do te granice da ovakav prizor komentarišemo poput ove dve "Slađane" na kraju klipa, prosipajući izbledele razgovore i trivijalnosti, bez imalo saosećaja i zabrinutosti za žrtvu?

https://www.youtube.com/watch?v=xgju8er1JEs

Odavno je empatija izumrla. Svi su se više "kladioničarski" postavili razmišljajući u sebi da li će skočiti ili ne, nego što su tu da kako-tako pomognu. A i koliko danas život vredi čim čuješ ove dve kako u kežual razgovoru posmatraju da li će se neki jadnik baciti sa zgrade ili ne. Tako je i u perspektivi mnogih, nisu one manjina.

Tako da u nekom smislu zasluzujemo i veca govna od vucica, ako je takva govna uopste moguce zamisliti.

fascinantno mi je sto je ta crna "spasila" ckodea da se ne samoubije,pa napisali da je manekenka,a ona metar ipo.i deluje ko da je romkinja iz italijanskih pornica.anonimna do tada,posle manekenka.ko je jos video mankekenku od metar ipo...

Да, то је најбитније у цијелој причи

jeste.samoubica koliko hoces,a samo poneki dospeju u medije.

juce je neki decko skocio sa mosta u kv zato sto ga je ostavila devojka.udavio se..imao je 19 god

Да је заиста хтео да се убије, сам би се убио на миру, само би му нашли тело и не би привлачио пажњу. Чуј, оставила га риба. Па има људи који би све дали да су здрави к'о он па не помишљају да се убију.