Prijava

Pa vidis da se ubio.

Безвезе јесте због младог живота, ал све више губим разумевање за нечије поступке.

jankovicu to si u pravu, mlad, zdrav itd..ali jbg ociglednu lud

Pa ko moze da razume bilo cije postupke, pogotovu kad neko ima 19 god. Jbg pogledaj sebe pre pet godina i cini ti se da si tada bio debil. I svak je drugaciji, ja cesto ne mogu da shvatim neke moje postupke od pre par godina a verovatno necu moci da za pet godina shvatim moje sadasnje postupke. Plus kad vidim neke stvari koje rade ljudi od npr 40 godina i ne mogu da ih shvatim a mozda bi ja u tim situacijiam bio mnogo gori. Stono kazu "lako je tudjim kurcem gloginje mlatiti".

Био сам и превише разуман према свакоме и покушавао увек да оправдам све и свакога кадгод сам сматрао да је то сходно, а вратило ми се тако што сам од већине за које сам се заузимао жешће нахрањен говнима. Е онда сам обрнуо у другу крајност, знам да сам говно ал ми је лакше.
А и то што кажеш, живот вазда гура нове изазове пред нас.

Па оно, нико од тебе не тражи ни да осуђујеш ни да будеш разуман у вези догађаја и особа које не познајеш уживо свакако. Према самоубиству непознатог деветнаестогодишњака може слободно да будеш индиферентан, нећеш никога увриједити ;)

Ма народ говна незахвална, шта рећи друго. Ја да сам на његовом мјесту диго бих руке од свега.

Саће пола народа да виче ''ма ко ће у његову причу још да поверује'' а онда оп- опет ће да добије изборе. Теорија је добра, надање обећавајуће, ал пракса јебе па збуњива.

Zdravo forget me hot

i onda će esmark krvavog lica i ranjenog ramena da dojaše na belom dolaru i spasi železaru i srpski narod. Prokleti slovenci. Oduvek su oni gurali klipove u točkove srpske sreće.
Oh epskoga li svršetka.

Slovenci i Slovaci su naša braća....

Sto nigde nema da je NS pekara vec 3 dana u strajku i da ne isporucuje hleb?

Да ли је неко пратио вести студија Б у последње време и да ли је приметио неки нелол образац понашања?

Zasto na ovu temu? Mada bas sinoc sa bratom pricao kako su nam stari helikopteri i krsevi.