Prijava

Lose sam se izrazio, treba mi link za skidanje, ako neko vec zna, posto sam fazon pretrazio nekoliko strana preko kat.ph, i nisam mogao da nadjem... verovatno ima, ali ako je neko skidao, da me uputi gde..

Gledao sam fazon 300 puta, i sad ima na foxu, ali nikada sve odjedared, kapiram da ima neki zaplet.

Hvala, pokusacu da gledam online, ali cu i dalje link za skidanje da trazim, lakse kad imam skinuto..

i ja gledao celu bvdlga, ok serija, prosek, klise...ali za ubijanje vremena vrh...picke ojebale u seriji pozz

archer je dobra serija

arrčer je prejak... poslednje sezone pomalo smaraju ali vrhunac dobroće je meni bio kad dobije rak I krene da rampejdzujee agagag krv ti jebem iskrivio sam se od smeha.

ja sam poceo bas sporo,negde u junu do danas odgledao samo 20-tak epizoda,al sad sam skinuo novu sezonu...prva sezona mi je dobra,al nekako mi delovalo ko saut park za sitorinju,druga sezona puno boilja i objasnjavanje na neki svoj nacin

Hatfields & McCoys. Mini tv serija u produkciji Historija, 3 epizode od po sat i po o istorijskom zakvljenju između dve famelije (Wikipedia). Ništa previše uber umetničko, ali solidno sve. Glumačka ekipa OK, kvalitetno krljanje nadrkanih, tvrdoglavih seljobera koji ne znaju elementarnu gramatiku engleskog, dobar pejzaž, preljepo za ubiti vreme. 8/10.

Kakva je serija Z Nation? Kad se uporedi sa Game of Thrones i Vikinzima je li tu negdje po kvalitetu?

Skinite XBMC za gledanje serija i filmova, odličan program, možeš ubaciti titlove, štrikira šta je odgledano, dobar je kvalitet. Samo mu nakon skidanja treba ubaciti neke addons ali ima objašnjenje na netu, niste retardirani

Ja skino taj Gotam i nakon 15 min isljucio, jer mi je djelovalo kao govance...nesto u fazonu onog arrowa. Mozda sam prerano donio zakljucak ali vidjecemo kakvo ce biti poslije...

Ne znam je li gledao iko seriju Luther, ali onaj sivi kaput koji Elba nosi je PREJEBENO DOBAR. A i Elba je najbolji crni glumac koji se pojavio posle Sidnija Poatjea i Morgana Frimena. Šije Denzela i Džemija Foksa k'o iz pičke. Jedini koji je u rangu s njim je Semjuel L. Džekson.

Хоћеш рећи Сиднија Потера, ваљда?

Probao sam Fargo i stigao do pola,nije to za mene.
Sada gledam Bron-Broen u prevodu Most,dansko svedsku seriju jer uvek dajem prednost njima nego americkim verzijama.
Ko gotivi detektivske serije svidece mu se.
Jedino jezik ako nekom smeta

Poatje, ne Poter.
P.S. Nemoj da te proteram na Ledine!

Мислио сам да ћеш препознати алузију на Мућке. А и ја се уздам у неука дођоша...

Nisam ogroman fan Mućki, kako starim sve mi više ide na kurac. Onaj njihov šverc komerc te podseća na devedesete i švercovane Mont jakne? Ti ćeš mene da učiš!

Da li neko zna gde ima prevod za The league, za petu sezonu, posle druge epizode.. Posto sam na 3-4 mesta gledao, svi imaju dotle?