Prijava

Sinoc sam do 4 pustao pesmu, odmah vraca slike... Danas moram jos jednom da pogledam.

Ojebalo finale, tj. izvadila ga je poslednja scena, ali na kakav način! Imao sam tokom serije neke zamerke, pa je bilo blistavih momenata, ali su finalom fantastično završili. Inače su bolje propraćene serije imale njah finiše, ali ovakav malo koja! I sad jedina ima 10 za pojedinačnu epizodu od svih serija!

kako si protumacio sa bidelijom ono?

Upravo odgledao poslednju epizodu Hanibala..

pogledao finale hanibala... bez teksta sam, savrsenstvo u svakom mogucem obliku

ENDE

Pa ono... bilo mu glupo da ode od nje, koja je ipak bila karika barem jednog dela njegovog života, bez poklona. Onako, baš u Hanibalovom stilu. Svratio i ostavio "poklon" za sva vremena. Takođe, ona je možda jedina, uz Vila, koja je barem bila blizu Hanibala emotivno. Alana mu je samo bila maska i njom je samo manipulisao da bi postigao svoj cilj. Svima je u seriji ostavio poneki poklon, najčešće u vidu ožiljka, tako da će i u smrti (?) biti deo njih. Dok je s Vilom jedino uspeo naći zajednički jezik, i no homo su se voleli, tako da onaj kraj sasvim je smislen.

Da da lepo si sve to rekao.. Nego sam mislio u vezi spekulacija o nastavku..

Dok sam gledao mislio sam da ga je ona, posle vilovog upozorenja, "spremna" cekala, nekako mi izgledalo tako logicno.. Ali sto je postavljen za troje, ona uzima noz krije ga u salvetu, nije dobrovoljno tu, vidi se i da je drogirana(mada mozda je i to sve spremila? Mada malo verovatno, osim hanibala neko onako da obradi i spremi nogu, mada pored njega je svasta naucila). Mozda je ona u kuci gde se odvila poslednja scena, fiksirali je za stolom, a oni u dnevnoj piju "aperitif" i mozda kada je cula borbu uzela noz.. Mozda je ovo i par dana ili cak godina posle, zajedno se vratili po nju, mozda tako ostavljaju mesta za 4. Sezonu.. Nisam bas najsjanije objasnio svoja razmisljanja, ali jos sam malo pod utiskom, moram jos jednom da odgledam.

Ima tu sad mnogo prostora da se nagađa oko finesa, ali ni u jednoj seriji neće baš sve staviti na videlo, jednostavno je cilj ostaviti gledaoca u maloj znatiželji. Svejedno, nisam do skoro bio preterani ljubitelj serija, one top sam odgledao, ali sumnjam da neka ima ovakav spektakularan kraj.

Elem, sad gledam neki intervju Hjua Densija, koga u startu nisam nešto poštovao. Lik je Britanac i ima onaj ultra britiš akcenat, tako da je odlično skinuo američki govor. Mada, svi iole ozbiljni Britanci to mogu, dok Ameri nema šanse da se prilagode britanskom akcentu.

Nadajmo se da ovo nije kraj Hannibala, steta bi bilo stvarno, mada ako vec mora da bude kraj, nije mogao bolji biti.

Da da primetio sam da si tek poceo serije, GoT si tek pre par meseci i veruj mi i meni je bila najbolja, verovatno jer je prva serija koju sam gledao, ali ima toliko boljih, tako da se baci na serije u odsustvu kvalitetnih filmova, jer danas imaju toliko velike budzete i toliko kvalitetne glumce da mogu da pariraju filmovima, plus, sto se meni posebno svidja, imaju toliko vremena i prostora da razviju likove, da se povezes sa njima i u potpunosti razumes sve, a jos kad se javi ovakav rad kamere kao u hanibalu, ma milina. Koliko pratim okusio si deo u got-u, detektivu i mr robotu, a ja ti toplo preporucujem pre svega breaking bad, peaky blinders, sherlock, house of cards, boardwalk empire uglavnom tim redosledom.

Zaboravih gore da se javim, veliki pozdrav skauz:*

i mozda kada je cula borbu uzela noz

Zanimljive pretpostavke ali mi se najmanje cini verovatna ona gde se Detektivka Skali nalazi u istoj gajbi gde se odvila poslednja scena..pogotovo zbog ovog gde pretpostavljas da je uzela noz..koliko ja vidim uzela je Mandu tj viljusku..skecxh..
Ako mislis na ovaj poslednji kadar?

Zanimljiva mi je recenica kada ona razgovara sa Vilom i kaze "ne mozes ziveti sa njim, ne mozes ziveti bez njega", cini mi se da podjednako tu misli i na sebe ako ne i vise na sebe nego na njega..

Ne znam..

Zaboravih gore da se javim, veliki pozdrav skauz:.

Nista brt, hvala i puno srece u nastavku FPL :*

@celtic meni baš kida Following, ima nekih rupa akcionih, al' je odlična, i priča i likovi kidaju

a evo baš gledam Ballers, do jaja sprdnja

Kakve su ove Netflix serije i koju biste izdvojili? Iskreno, mrzim ove 20-minutne serije, ali možda je neka vredna vremena.

Provirone ja odgledah dve epizode ove i pored toga sto nisam neki fan tematike, serija opasno drzi paznju za sada, a svidja mi se i odabir glumaca. http://www.imdb.com/title/tt2707408/

dobra je i serija marko polo, to je isto izbacio netflix cini mi se

Apofise, nastavi sa Narcosom, odlično je odrađena serija i vjerodostojno su prikazali dajdžu Pabla kako je radio posao.

EDIT: Fala, Al Bandi. Following-skida se.

Predobra, Dzon Kliz bogotac humora i onaj ludi Spanac Manuel su strasan tandem. :D
Usluga tipicno crnogorska, sve ofrlje rade...
http://www.imdb.com/title/tt0072500/?ref_=nv_sr_1

Ovaj Narcos će ojebati brutalno kad vam kažem.

Ceko sam neke generalne rivjuove za Nakromane, ali vidim da ih svi falu, tako da bi se moglo to pogleti...

dobra je narcos ali mozda je malo bzv sto ima tog pripovedanja, kao da gledam dokumentarac...meni se cini da ova serija ne moze da ima vise od jedne sezone, odgledao sam 3 epizode a vec su stigli do dela kad ovaj objavljuje rat politicarima

labokv, ja, Pablo, tvrdim da su u Narcosu svi podaci su vjerodostojni. Jedino mi je žao što u seriji ima puno gringosa, naročito živih.