Prijava

Е у пичку материну :(

Uh, KVARIŠA tužan kraj 10. epizode Person Of Interest KRAJ KVARIŠE

E jeбига, сад ћу да видим ко ће да пандркне, тек сам се истриповао да је Миа Калифа код Харолда у канцу.

ЕДИТ: Веома веома кул полуфинале

Пиндостанци jebu, sljedeće hefte finale 4. sezone.

luda epizoda peaky blindesa, izvristao sam ka su se sreli alfi i artur

Armine, za 7 dana finale, nemerem dočekati.

Ajoj Polly nisi to smela da uradiš.

jesi to na cetvrtoj tek

Peta, pretila Poli da će rasturiti Šelbije ako mali ubije popa.

PAZI SPOJLER

Aaa zasrala je sa popom i u 4. Pa reko to si mislio

Bio sa društvom i prolazila je neka punija djevojka gdje smo je komentarisali na glas, ništa nije rekla, prošla je. Nakon nekog vremena trebao nam je upaljač za cigarete a nismo imali, vidjeli smo nju da puši i otišao sam joj i prišao te zamolio da mi da upaljač ako može, dala mi je i rekla "izvoli" , osjećao sam grižnju savjest i izvinuo joj se jer smo je prozivali na što je ona odgovrila " navikla sam, ne'aš beda" i nasmijala se. Ljepši osmijeh u životu nisam vidio!! Tad sam shvatio da nije u redu to što sam uradio. Kroz par dana sam je sreo ponovo i pozvao sam je na kafu, pričali smo, jako puno, rekla je da je bolesna i da ne može da skine kilažu ali da je niko ne razumije i ne shvata te da samo osuđuju. Danas nam je 3 godine i idem k njoj sa najvećom mogućom čokoladom jer je ona ono što me promijenilo i uozbiljilo. Pufnasti medo, volim te !

Tačno, vidiš sad sam tek vratio film i na to. Tj. znam da je rekla popu, al nisam povezao sa svojim "aaa nisi smila to radit ženska gl0v0" postom.

Solidna ispovijest, Bohore, dotični je izgleda pravi chubby chaser.

Preacher plodi i u 2. epizodi, vampir je prava lobanja.

jesi video da su oni boziji izaslanici kao klonovi

Da, svi su isti, kao i ono stado vjernika :-)

Intereždžija odličan, još samo 2 epizode preostale.

Sezona je opšti svrš, predobra je. Ako izuzmem neke akcione scene tokom kojih glavni likovi razgovaraju kao uz kaficu, četvrta i peta sezona POI je nešto najbolje što sam gledao od serija.

Једино ме нервира могућност да КВАРИША у "смени генерација" баш сви изгину на крају, пошто је Машина регрутовала оне клинце из старих сезона плус онај Зукерберг, класична дифолт екипа - милијардер, војник и курчевита црнкиња КРАЈ КВАРИШЕ