Prijava

Dakle, prečeljao sam ceo forum, i nema jedna jebena tema o bradi. Dakle, ovo nije tema na kojoj se raspravlja da li su brade kul ili ne, ovo je tema na kojoj se brade poštuju.

Imate li bradu? Otkad? Zašto?
Kako je održavate?

Ja sam lično amater, nekih godinu dana eksperimetišem sa kraćim frizovima brade, trenutno sam na tzv. linkolnovki, al' uskoro ću da menjam, smorila me.

Za kraj
http://1.bp.blogspot.com/_FamdNiX3MDA/THXq0MLlUbI/AAAAAAAAAOI/RIqsEQR0EuE/s1600/beardtypes1.jpg
i
http://dailyuw.com/news/2007/nov/08/top-10-reasons-men-grow-beards/

P.S. dozvoljen pristum brkovima i Valdemarovim svemirskim zulufima

Tek je pocela da raste mamu joj.

Ја имам нешто ретко па пуштам брадицу месец и по па бријем, и тако у круг.

Ево једне дојајне браде:
http://www.youtube.com/watch?v=LZo3_pH2jks

Imam bradu od 7. osnovne, i to ne onu deciju, nego jaku, poceo sam na pocetku 7. da se brijam, redovno ljudi misle da sam 5,6 godina stariji. Nikakav poseban stil ne furam, pustim je nedelju-dve da raste pa brijam. Kad se obrijem, izgledam kao detence od 10 godina.

Prvi put sam se obrijao u 6tom razredu tj samo brkove :) a sad furam bradicu tipa na slici drugi red slika broj 2. Ali često menjam, ono poraste mi pa kad odem kod frizera ujedno predje i nulom bradu :) A otkud? Pa jbm ga ćale fura ceo život, deda fura brkove to mu dodje valjda genetika, a i izledam starije :) Ne traže mi ličnu u kladionici :D

Покушавам направити комбинацију са спојеним брковима и зулуфима, ал' не иде никако оца му јебем...

Ја имам печате длака по лицу. Чекам да одрастем, да крене да расте како спада па да експериментишем. До тада, могу само чежњиво да гледам на тему :(

Ja vec par godina furam onaj PETIT GOATE sa one slike. mada nije ista kao ona. Nemam dole spic, i ne prelazi mi ivicu brade na lice. Znaci od vrha brade,pa malo ka vratu.

I to sam poceo da pustam jer mi je tu mnogo jaka dlaka,pa me bolelo ko da gubim nevinost. Onda skontam da mi je do jaja. I kad je skinem, izgledam kao retard iz peki lekija, tako da je skidam samo kad moram. A posto sam sad promenio pasos,a samim tim i sliku bez brade u njemu, necu je skinem nikad :D

e da,kad smo vec tu. Koje masinice za brijanje koristite?

Ja uzeo ovu:
http://www.tehnomanija.rs/elektricni-aparati-za-brijanje/braun-ulozak-za-aparat-za-brijanje-150-1.html

Al il sam ja glup, ili to ne radi kako treba. Po obrazima i zulufe nekako i skine,al vrat nema teorije. A smor mi da ne koristim, posto mi zenka kupila za rodj,pa stalno zapitkuje da li koristim.

Sedam godina ne brijem bradu, iz religijskih razloga.

Ja jedva da imam brke, ali ih brijam svake nedelje jer brci nisu kul. Bradu nemam i nadam se da necu da je imam, jer se tu skuplja hrana pa ti se onda mravi tu zavuku i onda Mravojed dodje i proguta ti glavu. Pa onda moras da ides gradom sa Mravojedom na glavi.

Peri d platapus, dođe li ti što onaj Pezos, i ti si majstor troler, vidim.

ovakav zonfić negde od kraja 3. srednje

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lmpns6IeGY1qz7t8to1_500.jpg

jednom sam obrijao pre godinu i po dana, izgledalo je kao da mi fali pola face

Много готивим браду и бркове и патим због тога што сам обдарен тиме ко цигански младожења. Бријем се гумицом -.-

pa vi što imate slabe brade samo treba svaki drugi dan žiletom da se brijete i posle par meseci ćete videti kakvi vukodlaci ćete postati...imam druga koji je bukvalno ćosav svuda po telu i po faci, čak i na jajima ima slabe dlake...a pati da ima bradu i ja ga tero da se brije tako svaki drugi dan žiletom i eno ga sad prava momčina

Споро ми расте па се бријем у просеку на пет дана. Не волим да је носим јебига. Летос сам решио да је пустим и нисам се бријао месечак дана. Онда било оно окупљање у НС па ми било глупо да идем ко дивљак међ културан народ. Ај овој мојој стоци од друштва не смета. :Д

ja kurac, brijes se pa ce ti poraste... poraste brada kad porastes :)

imam nesto kao ono van dyke, samo plava brada. po meni kulje mi ovako posto bez toga izgledam ko bebac.
a i posto sam plavobradi, ovako ne moram tolko cesto da se brijem, posto se ne vide mnogo dlake po obrazima dok ne porastu duze.

Фурао доста дуго "гоути" тј. јарећу брадицу уредно сређену машиницом. Сада понекад оставим, мада фурам "соул печ" (види слику у првом посту) или зарастем по недељу дана да се ложе милфаче.
Експериментисао сам онако и волео бих да оставим "Френк Запу", мада немам муда...

e da,kad smo vec tu. Koje masinice za brijanje koristite?

Jebeš mašinicu, samo ladan čelik otkad znam za sebe.