Prijava

ТАДАДАДАМММ
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/uefa-naredila-stvaranje-balkanske-lige-99039.html

Чак и да је глупи трач као што врло могуће јесте, опет идеја увек остаје, као и до сада, да блеји у ваздуху и нада се бољем времену.

Да ли је могуће, како, ко, где, када? та и још многа питања леже иза ове веома занимљиве теме. Да ли ће буре барута опет експлодирати али овога пута на травнатим борилиштима од триглава до ђевђелије?? да ли ће са собом донети неописиву фудбалску страст каква на овим просторима није виђена већ деценијама?? који су циљеви препреденог удружења познатог под именом уефа??

дискутујмо.

Надам се, али опет се и плашим те приче ако погледамо развој ситуације у кошаркашкој јадранској лиги или како се већ зове сад...
Ако баш баш баш баш баш добро то организују била би рецимо 7-8 лига по јачини у Јевропи.

Može, ali pod uslovom da Radnički iz Niša bude u toj ligi, bez njega ta liga gubi svoj smisao i kao takva ne treba da postoji.

енеми, ако не и 5. лига до 2020.

ahahhahhaha odavno bolji vic nisam čuo ahahhahhahahha
Budimo realni:
- tuče navijača
- strani mediji to jedva čekaju,pa da imaju nešto novo da smraju svoje gradjane
- veći lopovluk sportske mafije jer će biti i više love na raspolaganju
- JEDNOSTANO KAKVE SU NAM DRŽAVE TAKVA ĆE BITI I TA LIGA AKO JE STVORE

NIKAD, ali NIKAD. Jesmo toliko glupi?!

jebo mamu, pa oni u komentarima na tom sajtu već kukaju kako judeoustaše uništavaju šanse Srbima za plasman u Evropu.

SJAŠI SA NAS JUDEOUSTAŠO!

а огромни новци од реклама тв продаје нова тржишта? а? мислиш да уефа не може да пређе преко тога? може све тебра за паре. страни медији могу да попуше курац, кога заболе уопште шта они причају? биће више лове на располагању али самим тим ће и контрола бити већа.

Koga boli kurac za Dinamo Zgreb i Sofija, za Hajduk i Maribor?!
Daj da igraju srpski klubovi, pa ako i jedni i drugi prođu u LŠ ili LE, nek se tamo nađu, pa neka igraju. I bio bi red više da se razjebe monopol blizanaca u srpskoj ligi jer realno ne zaslužuju da se smijenjuju na čelu tabele u zadnjih 20 godina.(Ono namjetanje Obilića nije vrijedno pomena)

ау брате, дал је могуће да не увиђаш предност целогодишњег надметања са равноправнијим противницима?

друго, неће више бити ко сада, него ће рецимо прва екипа директ ићи у лш, једна у квалиф. а две у уефа или тако нешто.

Ma kakva regionalna liga, mafija bi napravila da bude ko i sada, samo sa više para :)

ranije mi se bas svidjala ideja, sad mi je bas ono svejedno.

Brate, tek onda nećemo imati predstavnika u bilo kom judoevropskom takmičenju.

Bolje da ih nema u Evropi ... samo upropaštavaju dobar skor koji su imali nekada klubovi iz država bivše Juge.

Bilo bi dobro al ovo je garant još jedan trač bila priča slična pre par godina.Jača liga znači više jačih utakmica a jače utakmice kvalitetniji fudbal.Kvalitetniji fudbal donosi više para a više para bolje igrače.Pod uslovom da timovi koji budu učestvovali oteraju lopovčine iz klubova što će biti teže od stvaranja ovakve lige.
Ček jebote stvarno ne bi voleli da gledate utakmice
Partizan-Dinamo
Zvezda-Hajduk i još gomilu utakmica zbog kojih vredi paliti tv.Il vam je draže da gledate sportske spektakle Spartak-Donji Srem

тај фазон душане, једино је препрека тај лоповлук али капирам да ће у овој ситуацији бити далеко теже красти.

Давид
ау брате, дал је могуће да не увиђаш предност целогодишњег надметања са равноправнијим противницима?

Ravnopravniji protivnici? Možda Dinamo, svi ostali su isti kurac kao Rad na primer. Ne znam, liga naoko izgleda atraktivno zbog nekih starih rivalstava, ali prošlo je to vreme...

Ova liga će sirovinama i huliganima leći k'o tepsija baklave posle Ramazana, da malo osveže odabir sparing partnera u lupanju glava počupanim stolicama, kao i da prošire asortiman gradova čije će izloge po centru da demoliranju. Sve u svrhu kombinovane ljubavi prema sportu i patriJotizmu, narafski. Rok, rok, oleeeeee, oleeee, rok, rok, voimja ćaleta, tebre sina, i torime svetoga duha, znači amin. Pitanje - kad je šta dobro proizniklo od udruživanja ljudi sa Balkana? Jedina funkcionalna udruženja su kriminalne grupe i građanski ratovi.

Дај , јеботе. Како ми иде на чвабало кад видим наслове у новинским чланцима са знаком питања. "Стивен Џерард долази у Партизан ?".
А и какве би користи уефа имала од оснивања регионалне лиге?
У суштини би било занимљивије, клубови би после неког времена дефинитивно постали јачи,финансијски сигурно. Ал' реално би било да се обијезбиди да више тимова игра ЛШ или ЛЕ, овако би се највјероватније смењивали Динамо и Партизан.
Ја сам за, ал' мислим да се то никад неће остварити.

Мада.. Партизан,Динамо,Звезда, Хајдух,Жеља, Сарајво, Будућност,Борац..
Стадиони би дефинитивно били попуњенији, лига би постала респектабилна у иностранству.Узмите у обзир јадранску лигу у кошарци, зар после шпанске лиге нисмо једна од најјачих лига у европи ?
А и људи би имали користи, не морам да скупљам паре за јебено сваку утакмицу до Биограда кад ће ми Партизан долазити у Подгорицу.Е , ако су хулигани стока, нека полиција и државе једном у животу испадну паметни па нек их обуздају, осим тога мислим да је утакмица Динамо-Рад од мањег ризика него Нови Пазар-Рад, на примјер.