Prijava

Dobra tema, steta sto je zamrla

Ja bi svašta pisala, al uvijek ispadne too much...:-P

Ovo je jedna od najljepših tema, nije zamorno čitati doživljaje autorstva. :)

Evo ja ću dispričam jednu pričicu kacam bijo u Puli tamo negdje u sedmom razredu. Ošo ja na plažu Stoja (nije pjevačica, kehkeh), raspremijo se i pokazo bosniše kosti. Ulazim u more i čujem neke djevojčice pričaju o meni. Čuo sam: "Evo ga, to je on". Aj reko, ko ga je jebe, hoće me, ololo.

Jes kurac. Nisam napravio ni dva zamah desnom rukom, zamah lijevom rukom, pojavi se dotična Anja ispod mene i skide mi kupaći. OPAAAAAAAA! Reko ŠKK?! Kae ona meni: "To je zato što si me prskao vodom!"

"Šta ti je, ženska glavo, tek sam došao u Pulu, ovo mi je prvo kupanje", kae ona: "Izvini, zamijenila sam te s nekim"...

Da sam bijo ovih godina, reko bi joj "Aj sad da te prskam, hnjo hnjo"

E da, kasnije smo ošli na sladoled, družili se cijeli taj dan i nikad je više nisam vidio. Jednom sam je sanjao, kad sam došao kući, i sanjao sam njen broj telefona. Odmah sam pozvao taj broj, javila mi se neka žena, pitam "Jel ima Anje doma?", kaže: "Ne živi ovdje nikakva Anja"...

I tako... :)

Egipat...Kairo
16mil ljudi
4mil auta od toga, meni se tako činilo, bar pola stojadini, skala 55 ili yugo!! I to uglavnom taxijaneri... Takav kaos u prometu rijetko se može doživjeti...postoje semafori ali ne služe ničem osim što su light show za vrijeme ramadana...tamo gdje su 2 prometne trake-vozi se u 4...nedajbože da ima 3 trake!!
A najžešće je kad u svoj toj urbanoj gunguli naletiš na devu...koja u galopu još i uredno sere :-D

Juzna obala Kipra. Prosle dine. Putovali busem sve vreme Papos-Limasol-Larnaka. Ostaci grcke kulture, predivno bas. Putevi su uzasno krivudavi, povracao sam ko nenormalan. Jos gore je od svega sto ne mozes da se naviknes da se vozi desnom stranom i kad se susreces sa nekim automobilom 99 puta od 100 se cimnes misleci da si mrtav, ozbiljno. Inace ima svasta da se jede. Od morskih specijaliteta sam probao sve, od lignji do jastoga i moram da priznam da imaju odlicnu kuhinju. Vreme je bilo prelepo. Vredi obici. Evo slike uslikane kad sam se vracao. Stvarno ne znam ko je pravio ove puteve..
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/264678_1739725862401_5739736_n.jpg
a evo i sta sam jeo
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/269948_1739714262111_3490573_n.jpg

Da li je bio ko u Sartiju?

Ја сам био на два сата. Мало је место прилично, и прилично празно. Ако се сећам добро, њихово типично место, само мртво. Онако, симпатично. Има широку плажу. И то је ваљда све.

Ah, tako sam i ja skontao. Mišljenje za Neos Marmaris, ako je bio neko?

Bio ja u Neos Marmarisu (prolazio kroz mesto samo, nisam letovao)...klasicno grcko turisticko...

Prolazio kroz Belgiju i svratio na piće u Antverpen, bio žedan. Kakva ljubaznost, to se ne može riječima opisati... Pun lokal a narod, kako je to fino vaspitano, nude ti da im sediš u krilo.

http://i.imgur.com/jfzD0le.jpg

Jel ima neko iskustva sa putovanjima autobusom, popularnim ''5 dana 2 noćenja''?

Prelepa tema.
Jednog dana kad otvorim svoju turističku agenciju biće jeftino a dobro.

хахаха, па ту је онај зхајков легендарни пост са 100 звездица, па кад је каизен увео болд и италик, постао пола крив пола прав.