Prijava

Kad kažem psihopate, mislim na one osuđenike na doživotnu ili smrtnu kaznu po američkim zatvorima, ne na ove domaće, klasične kojih ima na mestima, pogotovo raznim.
Lik silovao, iskasapio, pojeo x nedužnih devojaka, uhvatili ga, osudili na 400 doživotnih, a ribe im šalju ljubavna pisma i žele da se vide s njima.
Alo bre devojko, pa taj raščerečio neku klinku u nekoj šumi nadomak Minesote a ti drkaš kliću na njega?! Ne po jmljivo. Za mene bar.
O čemu se tu tačno radi? kapiram da se cure i žene lože na loše momk,e tipa prebivač, pljačkaš banaka, pošta, bakica na ulici, al na silovatelje i monstruozne ubice pa još i serijske...fak mi den.

примални инстинкти прораде код жена и животиња у њима препозна животињу лоло

ali sve su one bar po filmovima onim, neke domaćice, obične žene, devojke iz košiluka.

Ја нешто нисам примијетио да се цаве на психопате пале..

Ako ste gledali filmove i one serije, znate valjda na šta mislim.
Plus, koliko je samo onih idiota tipa Menson imalo svoje sledbenike i te munje.

Manijače, kad vidiš da je ovo moguće, onda ti fetiši na psihopate postaju manje čudni:
http://topdocumentaryfilms.com/my-car-is-my-lover/

Manijače, kad vidiš da je ovo moguće, onda ti fetiši na psihopate postaju manje čudni:
http://topdocumentaryfilms.com/my-car-is-my-lover/

znam za ovo Lukšo. Boles'.
Ali auto nije nikog razjebo i raščerečio, a ovaj lik je priča za sebe. bemti život.
jebeni fetišari

Ne psihopate nego kretene, degene, klošare, varalice, debile itd. itd.... vole takve jebiga. I mirne al uglavnom vole oba tipa muškaraca, s kretenom da im je uzbudljivije a ovi mirni zarad nježnosti.

Mene je najjače kad momak uzme bije đevojku, i neko joj reče "što ga ne ostaviš" a ona, glupača glupa, drolja, fuksa, ________ (dopisati naziv po želji) će: "ali ja ga volim".

Ja volim da drkam na ziljave pičke al ne bih baš nešto sad volio da se jebem s njima. možda bih im dao da mi puše, al i to rijetko kojoj, to su budale, oću ja gatata oće li mi ga odgris' koja.

Mene je najjače kad momak uzme bije đevojku, i neko joj reče "što ga ne ostaviš" a ona, glupača glupa, drolja, fuksa, ________ (dopisati naziv po želji) će: "ali ja ga volim".

okej, to je normalno u neku ruku. viđali smo to i kod nas. Mislim da je i poteklo ovo u našem regionu hehehe.

žele da od njih naprave porodične ljude koji se mole Bogu i više nikada ne pomisle na pucanje karlice sedmogodišnje devojčice

Pre dve godine sam stajao ispred kafića kada je lik na mrtvo ime prebio ribu tako što joj je par puta za glavu udario i tresnuo u šoferšajbnu. Ona onako krvava, slinava i raspadnuta plače, sa teškim seljOčkim akcentom kaže: "Bolan, ja te volim.... kmeee, kmeee....?" A znam za masu tih primera, gde bi cura radije bila sa teškom sirovinom nego sa prostojnim, kulturnim čovekom (ovo sam satirično opisao u određenom broju definicija, ali nažalost većina ljudi suviše bukvalno shvati jer ne čita između redova). Rekao bih da i ta instiktivna odbojnost žena prema finim momcima spada pod kišobran šire klase svih ovih fetiša. E, sada šta reći i kako objasniti? Možda ti nasilni likovi koje imamo priliku videti ne spadaju pod definiciju serijskih ubica, ali kad pogledaš i od tromba od podliva može da se umre. Znam nekoliko riba koje se skršilo sa motora jer su se ložile na tipove koji pijani sedaju na motore, pa i nakaradna statistika o ubistvima žena i nasilju u porodici govori dosta. Sve je ovo kad pogledaš duboko nelogično i skoro pa groteskno. Ko zna, možda su ti fetiši neke darvinističke zamke da rulja ne produžava vrstu, tipa: "Diže ti se kitica na otvor auspuha honde CBR? - Ok, kOlega, jeba'š možda, ali nećeš ostaviti potomstvo." E, slično, samo malo drugačije, i za nasilje. Ili je pak neki randomizirani generator čija je funkcija da unosi diverzitet u genetski materijal i tako povećava šansu za opstanak vrste...

Manijače, koliko kontam, uvek je tu neki kompleks niže vrednosti + ideja da će on baš zbog nje da se promeni i da će ga izvesti na "pravi put".
Mislim, koliki idiot moraš biti pa da se spetljaš sa pedofilom koji tvrdi da ga je ONA spasila, a te mučenice će sve da progutaju.
Odgovor je verovatno: glupa/luda/zlostavljana u detinjstvu/ ...dopisati po želji.
Serem malo, realno, nemam pojma; ovo je naravno izvučen kontekst iz tih serija i filmova, što ne mora i biti daleko od istine.

tako sam i ja nešto rezonovao Nano, al opet, prepuno mi nelogičnosti. mislim, rizik je preveliki ipak.
edit:

Odgovor je verovatno: glupa/luda/zlostavljana u detinjstvu/

zlostavljana u detinjstvu bi se valjda prva ogradila od nečeg takvog...šta znam.

Ja iz mojeg čitanja mogu zaključit samo ovo: žene vole takve muškarce zato što im oni ulivaju sigurnost (biju je l te, pa će izbit i nekoga ako proba nju ili njenu đecu da takne) dominantni su (a žene vole da im s enaređuje, ne nonstop, ali vole čvrstu mušku ruku), napadni su (boriće se za veću platu, a kojim sredstvima nije bitno, bitno je da se bolje živi), jak je (svuđe osim u pamet) i ostala evolucijska sranja.

ako mi ne vjerujete pitajte nekog od moderatora da vam kaže kolko frenki delevra i ostali alfa jebači imaju pluseva od ženskog dijela vukajlije.

Grešiš. Niko normalan ne trpi bilo koju vrstu zlostavljanja. Moraš biti baš "roba sa greškom", da tako živiš i još ti se svidi.
Moja dva muška deteta neće dići ruku na žensko, kao što ni njihov otac nije.
A, vidiš, za sebe ne garantujem, već. Jer, obojicu bih ih prebila, što je opet, zlostavljanje.

Neću linkovati definiciju, iz jasnih razloga, ubaciću samo kao citat moje neko viđenje ove tematike, pisano je iz nekih fragmenata sudbina nekih ženskih osoba koje sam poznavao, a umotano u fikciju. Eto, kome nije mrsko....

Štafeta- Nasleđe koje se prenosi iz ruke u ruku, sa kolena na koleno. Mehanizam koji prenosi teret dela onih iza nas, njihove blagoslove i njihova prokletstva. Lanac koji uvek puca na najslabijoj karici.

Netka Pejić. U svojoj petnaestoj godini, po zidovima sobe lepi postere Zdravka Čolića. Hormoni se bude, ručica skoro svako veče krišom zavlači u pamučne gaćice, dok srce u njenim, mladim, a veoma bujnim grudima, lupa, kida. Između udvaranja Mileta Bibe, lepuškastog dvadesetpetogodišnjeg samostalnog autolimara sa novim Fićom, frizurom Ipčeta Ahmedovskog i Levis zvoncarama, i Siniše Hadži-Komazeca, najboljeg učenika u razredu, budućeg magistra i glavnog razvojnog inženjera u štutgarskim pogonima Mercedes Benca, dobrog srca, sa šešeljevskim đozlama od dva cola i uvek ispeglanom kariranom košuljom, bira naravno Mileta. Na seoskom vašaru, posle pešest Pelinkovaca, ponešena i ozarena koncertom Ljube Aličića, prvi put daje Miletu na zadnjem sedištu žutog Fiće, uparkiranog na putiću kraj seoskog groblja. U sećanju je na to veče ostaje pomešani miris Briona, miris Sarajevske Drine i rakije iz Miletovih usta, znoja i straha, straha od greha, osude partijarhalnog i večito smrknutog oca, lupanja srca...

... Godine prolaze, mlada i lepša nego ikada što je bila i što će biti, odavno je već spoznala tajne vaginalne manipulacije. Licitirajući pičku na visoko, jedne julske večeri u kabinetu predsednika mesne zajednice, skinuvši bele pamučne gaćice, dobija posao matičarke u mesnom uredu. Ej, matičarka - vlast je to, uspeh mlade žene! Usledili su večere sa drugovima iz partije, letovanja u Puli preko sindikata, činilo se da je svet pod njenom štiklom. Mlada, i veoma dobro svesna zakrvavljenih očiju nadničara ispred seoske čitaonice pri pogledu na njene jedre, zategnute butine. Ona je to iskorištavala, moglo joj se i toga je bila svesna. Preveslavala muškarce, igrala se, rasturala brakove. Veoma bahato i surovo.

Prošlo je još nekoliko godina, čekala je dugo fiktivnog princa na belom konju, iako nije nikada imala sliku šta bi uradila kad bi ga stvarno upoznala, niti se upitala da li ga je vredna ikada bila, jer pobogu - ko će razmišljati... Dokle ide, ide, a kad se sjebe - jebiga - božije davanje. Elem, godine su je učinile depresivnom, vremenom se počela bezgranično smarati. Umesto princa, izređao se defile konjina: vlasnik benzinske pumpe, bijeljinski gastarbajter-povratnik iz Beča, penzonisani major JNA koji ju je tukao, ciga bubnjar iz benda na sestrićevom ispraćaju u vojsku, ali tada je bila pijana, pa se nije volela ni sećati... Njene nekada zategnute butine, počele su pihtijasto oscilovati, ali to nikada nije htela priznati, ipak ženski ponos je veoma glomazna, inertna i nakaradna kategorija. Ali, ipak se osmeh javljao sa vremena na vreme, ozarivala bi se kad se seti da je još bila želja radnika sa seoske pilane, mladog veterinara Riste, a svesna dobro pogleda popa Ilije Filipovića...

Udala se za deset godina mlađeg Gorana Svraku, perspektivnog vulkanizera koja je krenulo u toku rata, nikad joj nije lep bio bogzna šta, ali dobar kao hleb, doduše vidno klempav, obećao je finansijsku stabilnost, i brigu o materi dijabetičarki. Svesna je bila da više nije pička kao nekad, prihvatila kompromis Goranove ponude. Daj šta daš, vrednost pičke nije bila tolika da se može licitirati kao nekad, znala je to.

Udebljala se, odavno prestala mamiti uzdahe mlađanih delija, jedino ostala u sećanju pokojeg sredovečnog brkice, vozača Tamića. Više joj ne smeta ni pokoji Goranov šamar, koji je pre par godina počeo farbati kosu i juriti bičarke iz srednje trgovačke. Nema volje da se bori. Dobila je kćerku... Kćerka je odrasla u prelepu devojku, koja gubi nevinost u nabudženom Golfu trojci sa Markom Pitom, konobarom počupanih obrva i golgeterom inter-seoskih turnira u malom fudbalu... Štafeta je predana.

Zato što on ima i lepu stranu koju je njima pokazao, a žene imaju trip da stalno nešto dokazuju, pa ona oće da dokaže da on u stvari nije takav. Sačekaće ga nekih trista-četristo dina da izađe iz zatvora i onda će sve bidi bajno i sjajno.Živeće srećno do kraja
života na ranču nadomak Masačusetsa...

zbog florens najtingejl sindroma.

Ууууууууууууу колико бих могао да кобјасним ово ал' не могу, испашћу манијак.