Prijava

Boli mene za za Francuzima i Eskimima. Ja hoću da moj narod ne bude šupak. Nek oni budu, mi smo bolji od njih, ne? Tako bi trebali da kontamo, da nam na taj način puca kurac za drugima. NEma prema crncima, jer ih je malo i oni su nama atrakcija. Al stavrno, Srbin kad ode na put ko turista na zapada, slika se sa zanamenitostima i crncima. Atrakcija. Al Cigani su nešto drugo već. Njih je puno, i oni već smetaju. Evo čuh i da imaju više prava od Srba. Majku im jebem. Koliko Sbr bi bilo spremno na zeta/snaju crnca/cigana?
Šovinizam, rasizam, mrziš nekoga na osnovu nekih odlika koje on nije mogao da bira. A taj Šiptar, Hrvat, Champy ima isto mišljenje o tebi ko i ti o njemu. Al tebi smeta kad on zviždi tvojoj himni i sere na tvoju zastavu. Kad ti to uradiš onda je to il zajebancija il "MAMU IM JEBEM USTA DUŠMANSKU!". Pa kako može da ti smeta nešto ako i ti to radiš? Dakle, Englezi u svoj tor gledajte. Srbi, vi u svoj.

Ma ne, ti majmunski krici su sranje fora i treba da nas kazne. Ko nas jebe, znamo da to ne sme, a seremo. Kazna bre kada smo konji. Zna se šta se sme, a šta ne sme.
Samo kažem da majmunski krici nisu kod nas posledica rasizma, jer ga skoro i nema u Srbiji, a svako ko je malo putovao po Evropi i blejao sa lokalcima u nekim zemljama, frapirao bi se koliki su oni jebeni rasisti stvarno.
Sve je šminka kod njih. Nešto kao kada se Tadić i onaj Josipović žvalave i kada bi ih gledao sa strane ti misliš da se Srbi i Hrvati vole najviše na svetu, a realnost je nešto drugo. I kod njih je. Jedino što sprečava svakodnevno uzajamno prmlaćivanje belaca i crnaca su ludački viskoe kazne za rasni zločin ili bilo kakav rasni napad. Dobro, ne toliko ako crnac prebije belca, ali belac ako izuje crnca, ima da mardelja k'o budala. Moraju da im se iskupe što su ih dovlačili brodovima, okovane lancima kao životinje i tukli do smrti stotinama godina.
Mi to nikada nismo radili, niti ćemo, jer nismo rasisti. Nismo bili u prošlosti, nismo sada, a nećemo biti ni u budućnosti.

Fora je što mi imamo sa tako malo toga da se pozabavimo (što se tiče rasizma) za razliku od njih, to u Srbiji bar problem do sad nije bio. Ne možeš da nazoveš Srbe "rasističkom nacijom" zbog incidenta na jednoj utakmici. Njemu i da je nekolko navijača vikalo nešto, nije skandirala cela tribina pa da je to sad ne znam kakav skandal. On je zakukao tek kad je shvatio da zbog crvenog kartona neće moći da igra, pa onda ajde da optužim za nešto ove necivilizovane što mi se deru ua kad im ja kulturno pokažem srednji prst. On ako očekuje još i aplauz kad u gostima da gol onda treba da mu se uruči medalja. Evo npr Makedonci nama zvižde na himnu, pa niko ne kaže ništa kolko ja vidim. Što tada neko nešto ne kaže?

Kizo u pravu si.
Nema tu šta, moraš da budeš bolji svakako. I treba da nas kazne, ne sporim, samo mislim da rasizma gotovo da nema kod nas. A inače Cigane zovem Cigani, a ne Romi, ne zato da bi ih vređao, nego sto posto Cigana koje poznajem, a znam ih dosta, ne vole naziv Romi i Ciganin, nije uvredljivo za njih, nego te samo kulturno zamole da ih ne zoveš Rom jer oni sebe ne smatraju Romima.

Sjebaše Šabana lololo

Neonacizam kod Srba i Rusa mi je totalna misterija. Još je kod Rusa to izgleda uzelo maha. Jedino jevreji to mogu nadmašiti.

Pa realno nas ako kažnjavaju to treba da bude zbog nediscipline samih igrača i nočega drugog. A ako padaju kazne za rasizam onda msilim da nismo mi prvi u redu. To ti je kao da kradeš ceo život, a onda vidiš nekog da ukrade čokoladicu i optužiš ga da je lopov.

Ni meni to nikada neće biti jasno, mada opet to je par generacija posle rata i nemaju oni pojma ništa, a da su živeli četrdesetih u Evropi, verovatno se ne bi baš toliko palili na to.

Предложићу, кад будем био у народној скупштини једног дана, да службени језик комуникације са црнцима буде ономатопеја мајмуна. Исто тако, тражићу да се из Африке доведе 100 обучених мајмуна да буду преводиоци.
Залагаћу се да мој народ не буде шупак, и да се у Устав убаце амандмани којима се Хрватима и Циганима који се осјећају као Роми, гарантује мржња од стране српског народа. За Шиптаре ћу да предложим посебан члан, који ће им гарантовати право на самоубиство кад год ступе на српско тло.

UBI UBI UBI ŠIPTARAAAAAAAA!

UBI UBI UBI ŠIPTARAAAAAAAA!

Ne prije vađenja organa

Ne prije vađenja organa

To se podrazumeva....kad se očiste, šta ostane, u peć za grejanje. Taman su se lepo kotili pa će biti za koju zimu samo treba na ledu održavati, da se ne raspadnu.

Ja samo da kažem da mi se žestoko pegla od patetike koju forsiraju Englezi. I smatram da ih treba ošuriti od života (isključenja iz Evrope, drkanje kurca i ostalo) za izjave tipa "Srbija će biti blago kažnjena jer o tome odlučuju belci". E da, i pritom im se političari mešaju u sport i slično. Samo nek malo poraste nivo mora da potopi govna. Pun mi ih je kurac više. A nas treba kazniti, pre svega jer smo kretenčine. A tih par što su oponašali majmune treba uhvatiti, svući i ubaciti u kavez sa besnim babunima, jebo im ja mater. Mislim da bismo trebali i jedni i drugi da popijemo ban. Elem, što se ljigavog Rouza tiče, treba ga na par dana ubaciti u sedište KKK-a, ili na tribinu Milvola, da vidi šta je rasizam.

Ne znam, mislim da pored svega toga oni majmunski krici nisu bili tu zato što je baja crnac, nego zato što je slepac. Ali opet, ne opravdava maloumnu bagru.

EDIT: Je l' istina da je neki drugi crnac dobio aplauz?

Ovaj, jel se ja to slažem se Remeom?
http://i.imgur.com/aXFl8.gif

Lik koji je izašao u toku utakmice, a uz to je i crnac :D , se vratio na teren i pozdravio sa igračima Srbije. Njemu nije smetalo to što je smetalo igraču koji je dobio isključenje nakon šutanja lopte u publiku. E da, zove se Delfuenso taj lik.

Te stvari o kojima se diskutuje nisu samo svojstvene Englezima, nego svim odreda bogatim nacijama na zapadu. Glavni princip je - imam para, i može mi se da krojim sliku o sebi i drugima kako hoću. Kadija te tuži, kadija ti sudi. Rošavi guzovi se utegnu u šljašteće krpice, prljav veš se gurne duboko ispod tepiha, monokl naštima, i dok se šampanjcem nazdravlja iz neke kurtoazije se mora po "plebsu" opljuvati nekim poš aper klas akcentom. Kad sabereš gadosti koje su Nemci, Austrijanci, Švajcarci, Francuzi, Španci, Britanci, Jevreji i Amerikanci radili, i koje neke od njih rade i dan danas, ma kako zvučalo čudno, Srbi uopšte nisu tako nasilan i nekulturan narod. Na stranu to što smo nesložni, zaboravni, aljkavi i lenji da razmišljamo. Da nema tako drakonskih zakonskih mera u Engleskoj koje su odskora uvedene, oni ne bi bili ništa manje bolji, ako ne i gori. E sad, na stranu što je pravosudni sistem u Srbiji teška kurčeva davorika (da ubacim jedno "realno") - realno, i što su političari usko povezani kriminalcima koje imaju uporišta u navijačkim grupama. Ako ništa, te srpske huligane bi trebalo izuzeno kažnjavati (po džepu, to je najbolja kazna) baš zbog toga da ne daju povoda zapadnim medijima da pljuju po Srbima, oni to samo čekaju. I previše, previše smo ispljuvani, od toga za 80% stvari za koje nismo krivi. Manipulisanje medijskom propagandom, uz napad avijacijom i sankcije, je jedna od najvažnijih tehnika modernog ratovanja. Srbi su to sve na svojoj koži osetili. De onda bar tih 20% medijske slike, za koji smo krivi, da pokušamo anulirati.