Prijava

Ne braćo, ovo je trolovanje od pre mnogo godina. Vrhunski isplanirana svaka scena i svaki pokret, ovo je pobeda jebena, kakav genije.

https://youtu.be/btLDdpf9YAE

Sad izguglah za Semija, poznata mi glava. Bile dobre ove fore za Vilta Čembrlena. Kakva grdosija u to vreme. Šteta što mu pička glave došla.

Izvrištao na Dalija, ostali su ok, ali je on ojebao.

pa dobro whats my line se ne vrti bas striktno oko humora, zavisi od gostiju i trenutka padne bas dobra fora

Kako smo ovo prevideli! Jebeni Hičkok!
- Are you a gentleman?
- Sometimes.
Šteta što to jedini do jaja momenat.
https://www.youtube.com/watch?v=SuoGnwWNYvU

Ne kapiram vaše oduševljenje. Jebeni gosti ne progovaraju reč. Fokus je na takmičarima. U pola sata Dali klimne glavom da ima veze sa sportom i na to se svršava?

Ok klipovi al daleko od pobede. Ne silite.

veruj mi.
najlakše je u Srbiji glumiti da si stranac i da nisi odavde.

Komedija mimike, pokreta, bez govora etc. Roustovi su baš komedije, Line je kombinacija voršipovanja od strane nas kojima je imalo smešno i malo konvencionalne komedije.

Testament koji je Pavle Vuisic sastavio 6 godina prije svoje smrti. Ne znam je li ko prije postavljao...

„Testament Pavla Vuisića, rođenog od majke Radmile i oca Miša, koji dana prvog novembra 1982. godine, pri čistoj svesti i zdravoga uma sastavlja ovu poruku. Mirjani, ženi mi, sve što imam za slučaj da odapnem, ostavljam, s tim da razumno rasproda ili otuđi imovinu moju, odnosno svoju, a ako ne bude u stanju da imovinom raspolaže, da to samo sud može uraditi. Mirjana, ako posle mene ostane, ima da me sahrani sa svim adetima i čestima crkve pravoslavne, sa šest popova da se pred mojim telom vide i čuju.

Sahraniti me ima u grobnicu našu, govor posmrtni ili slično da se čuo nije. Ovih šest popova, koje za inat hoću, da se ono što se oko groba radi, rade i ćute.

Neka u sebi pevaju. Pošto mislim mreti, što bih i onako sve ovo pisao, još da vas zamolim da mi niko nikakav govora ,niti jedne reči ne progovori, jer ću se u grobu prevrnuti i ne samo prevrnuti, već i ustati iz groba da ga noću morim i da mu, njemu i svima, koliko ih je na svetu, jebem mater”.

Puštaju sergeja cetkovića i tonija cetinskog na radiju s. Ne želiš to da propustiš verovatno.

Pavle Vujsić. Kakav bre kurac glumac??
Režimski puleni. Komunjare jebene.

Ceo zivot mastam kako sam game developer.
Nemam ni jednog prijatelja zato sto znam da prijatelje ne treba imati.
Od pete godine sam cupao zanoktica na palcevima,ali sad sam prestao kako bih mogao da ucim sav proces oko pravljenja igara.
Snimao sam klipove za YouTube kako bih sebi napravio posao.
Od kad sam dobio prvi racunar 2004 uvek sam mislio da sve znam oko racunara ,ali od kada sam poceo da ucim iz digitalnih knjiga koje se nalaze na internetu ,shvatio sam da ne znam nista.
Uplasen za sudbinu svoga zivota,poceo sam po ceo dan da citam knjige o C#-u i pravljenju igara i da koristim mozdane celije kako bih razumeo ono sto citam.
Potreban mi je neko ko isto zeli da pravi igre.Tacnije po ceo dan da radi tj.pravi igre.Zato sto ovaj posao zahteva maksimalnu posvecenost.
Radimo zajedno preko interneta.
Zainteresovani neka mi se jave na privatnu poruku.

https://www.youtube.com/watch?v=Kovoczclokk

Jebeni nolajferi pomeraju granice

ovo je vikron jebem ti sve

to je onaj tip ljudi što je naučio da instalira vindows pre komšija i onda istripovo da je pc mag

Vikron je ko ili šta?

Onaj čekaoničar što glumi niksu lizarazu i treba mu jedno 23.7 sati da otvori kesu čipsa.
I glumi valjda hakera, tj. majmuna sa linkovima viruscina nekih sto kaci.