Prijava

Шта ручавате на Ђурђевдан, па оно, јбт, какво је то питање?

Pa zavisi, neko jede posno sredom, a neko krmetinu :)

joj posno... svetogrđe :D

Evo, da se javim nakratko, srećna mi slava. Pored svega na stolu, moje ćerke ubijedile klince-goste da odlično pržim pomfrit. Bacam se na posao :-((

hahahahahahaha, carevi!

srećna slava celtiče, u zdravlju slavio, moje za slavu obično traže sendviče sa salamom :)

Nekii losos.....
Da ne kazem oslic...

Hvala, Bruce. Javim se docnije #izgori krompir

Kakvi su to gosti pre 14 h. Teraj to iskuće

deca Boxeru, vidiš valjda :)

TU DECU JE NEKO MORAO DA DOVEDE?
Elem, moji su jako civilizovani što se dolaska tiče. Odlazak jbg, do trećeg dana odu svi.
Znaju da ustajem u pola 7 da idem u crkvu da nosim kolač i to, znaju da u povratku udarim od 6 do 8 vinjaka za sat vremena i da sam pijan ko zver do 10. E sad, mora da se ode po hleb i to kad dođem kući u 11 ležem da spavam obavezno. Ustajem u 14, pijem kafu i tu Ivkova slava kreće. Tad su došli samo kevini ćale i keva al oni dolaze u 12 ko da supu zakuvavaju i kao domaći su a njih i razumem imaju farmu krava pa odlaze ranije.. Ako poremete bilo šta od ovoga znaju takođe da ostaju žedni i gladni jer ću ja da kunjam i neće imati ko da ih služi zato poštuju ovo. Postavlja se u 15 i velika većina je došla u sat vremena. Ko nije dolazi u 19, 20. Godinama tako i hvala im na tome

од 15 до 23 висиш на зиду окренут леђима према гостима

Jao danas ćemo opet da čitamo ove usrane seljačke postove od Boxera i njemu sličnih

Bruce
odlično, garant je i posluženo izgledalo ekstra, o ukusu da ne komentarišem

doduše, najbitnije je da vam je bilo dobro :)

ма екстра и укус и изглед и све, и предобро нам је било. ово је иначе била опроштајна вечера и ноћ јер се сутра враћам кући зато сам хтио да буде све потаман. и било је!

To što će da nađe drugog dok se ne budeš vratio večera i salata koja bazdi na jebeni luk beli ne pomažu pozz

Pomfrit planuo, nejač smo nahranili i oćerali kućama. Sad mi, velike bebe nastavljamo sisati do zore, pa ko iždrži.

ja ću u hitnoj završit. D:

Ne slavim, igram ulogu domaćina na ženinoj slavi, jer više nema ćaleta, ali šta je problem: danas je sreda, znači posno, a sutra četvrtak, znači mrsno. Danas riba, sutra pečenje. U startu sam bio protiv toga, mislio da posno bude oba dana, ali sam nadglasan. I negde je tašta proširila tu informaciju među poznanicima, rodbinom i prijateljima. I šta se desilo: danas mi je došlo bar trećina ljudi manje nego inače, rekli da imaju neke obaveze i da će doći sutra. A ja sam lud pa ne znam... Jebem vas, Srbi, najeli se pečenja dabogda.

Mene je slava zapala kad mi je otac umro, nije mi preneta, ali sam je slavio do pre dve godine. Znalo biti i po 40 gostiju, celodnevno druženje. Za razliku od tebe, kod mene nema dileme oko posta jer slavim Nikoljdan pa nema mrsnih dana nigde unaokolo. Kad obiđu sve slave i sva pečenja, dođu kod mene na kiselu čorbicu, ribu i pasulj salatu.

Kad sam ukapirao da ostalih 364 dana u godini imam svega njih troje - četvoro u kući kao stalne goste, lepo sam se svima zahvalio i od onda samo podignem slvau za ukućane. Nema više kisele čorbice za ispiranje jagnjetine.

Toliko sam se oduševio sarmom na slavi da pečenje nisam ni pipnuo. Sarma zakon!