Prijava

Ne znam da li ima negde, ali glupo bi bilo da nejbrojniji narod na svetu nema svoju temu na vukajliji. Znači, da vidim šta mislite o njima, o njihovoj hrani, običajima i naravno robi! Aj ja da počnem: Kupio pre 3 nedelje Rubikovu kocku! 100 dinali kod Žuti dlugali, i odma mi se sjebala posle pola sata!!!

не дирај ми браћу Кинезе, бре!!
шта бисмо ми без њих?

Kupila sam kutiju za držanje sitnica, evo već je 10 dan i dan danas funkcioniše!

Ne diram ih nego i oni zaslužuju temu

купила сам брус за 250. бољи, лепши, удобнији, лепше стоји од оног из вумен сикрета за 1500.

good deal , uštedela si 1250 kinti .

купила сам другарици црне чипкасте танге за 150. још их није обукла, ал је бар испала добра фора. зар за фору да дајем вајферта у икстрим интимо или недајбоже вумен сикрет?

Pa pazi devojka na zdravlje lololo
Ja veš kupujem na pijaci, sigurnije mi je kad znam ko je dobavljač i obavezno iskuvam pre korišćenja.

A najača im je poslovica : Pas koji laje , nije dovoljno kuvan !

ахахаха, сигурно.
него ме нервира што продају све неке пушапчине, не може човек да купи нормалан брус. добро, и ја носим са мало сунђера, али ово што углавном продају је са више сунђера него места за сисе.

пс.
овамо код мене у кинеску има један много леп кинез, можда око 20 година.
и кад ми кажу: 'добал дан, изволите!' мој одговор: 'разгледам' има скроз друго значење.

3:)

тако је, калашњикове!!
надам се да мислиш на особину, а не на висину :))

Kod mene ima u kraju jodno 5-6 radnji i svi radnici su extra likovi .

надам се да мислиш на особину, а не на висину :))

:)
Kolko sam se loptica nakupovo za picigin, ne znam ni sam. Još kad je robna kuća, uđeš i gledaš kakvih sve gluposti ima, da ne poveruješ. Ramovi za slike isto, kontam da ih niko ne kupuje u drugim radnjama.

I fotoalbume ne zaboravi. Što se tiče ramova za fotke, imaju ih bukvalno različitih dimenzija, čak i u okviru jedne dimenzije se međusobno razlikuju...

Hehehe ja i drug išli da vidimo da li imaju čipove za poker !!! Ulazimo , gledamo , ne vidimo . Pitamo Kineza što radi : Jer imate čipove za poker ??? On nam pokaže na karte za UNO ! lolololo

To da, moraš ponet sliku da bi uzo ram, al ko ga jebe, jeftin je a radi.
I pepeljare, ona u obliku kocke za društvene igre je postala kvlt kineskih radnji. U zelenoj i crnoj boji mora bit bar 50 komada na lageru.

A najči jedan Kinez kod mene u kraju ! Mi ušli da gledamo nešto , a lik gleda na laptopu one kineske porniće , one sa kockicam na kurcu .

iako se ne ložim na azijatkinje, razmišljam ako se ne oženim do 35, da odem u kinesku ambasadu i pitam ih za one kineskinje što oće da ih gone iz Kine da dođu ovde u Srbije, uzmem 10k evra kao naknadu i napravim nekog mongola.