Prijava

Da niste banovali Valsinarba, sad bismo imali nekog ko se bavi psihologijom i ko ce konacno da kaze nesto vezano za ovu temu.

Psiholozi su neistina.

Da niste banovali Valsinarba, sad bismo imali nekog ko se bavi psihologijom i ko ce konacno da kaze nesto vezano za ovu temu.

Хаххахха, да, овако би изгледао тај пост:

Ви сте амебе, према мојој красноларикистичној теорији педофили су практомаратични хомеотарзовалентни врлокантори, дакле кул су. Ви нисте дорасли мом мишљењу. Можда сам и ја педофил а можда и нисам. Глупи сте. Паметан сам. Кметови! Ја сам Бог.

Meni je bas bila simpaticnna njegova detinjasta arogancija, nekako je sla...
Upsss..

Nebitna ti baš voliš ovakve teme, silovanja, ubistva, mučenja, crna hronika...
A vidim da Pezos nije izbegao da I NA OVOJ TEMI pomene svog dragog profesora :)

Istina.. volim i crni humor ali on cesto nailazi na osudu, pa ga zadrzavam za sebe.. no to je fikcija.. stvarna dela ostro osudjujem, ali po PETSTOTI put to je ovde u drugom planu, sto niko ne kapira, pa je tema propala.
A za Pezosa bih rekla da mozda zali sto gosn. Ivan nije i u njemu prepoznao potencijal :)

BOLEST NAJMILIJA OPAA
Njih treba sve u zatvor na doživotnu, tamo ostali zatvorenici baš vole take. A kad ih utovaraju da ga obavezno proprate odgovarajućom rečenicom tipa - OVAJ JE SILOVO MALOG MILOŠA IZ KURŠUMLIJE! Recimo.. Da vidiš kako će onda bit nadmoćni silovatelj, kad ga dohvati Gvozden, koji leži zbog zgažena tri murijaka i vožnje u alkoholisanom stanju jer se vraćo s prela. Recimo..

Pa mogao si procitati post iznad svog, ili uvodni post, ili bilo koji moj post na ovoj temi i shvatio bi da skoro potpuno oftopikujes.