Prijava

Мислим да би била супер идеја да се мало смањи број трајних банова. Их бре, неко неког нападне у коментару, одма трајни. Шта фали бану на целу годину? Ил тако нешто? А на ову тему можда не би била лоша идеја да се, рецимо, појаве забране коментарисања, забране прављења реакција, забране оцењивања, бан са чета, забрана постовања на форуму на одређено и неодређено и тако то. Тако кад неко направи срање не мора да буде потпуно уклоњен са сајта.

sad kad postoje sobe na cetu, pokusacu da nagovorim kaizena na ovo

Јел би тај затвор могли да виде актуелни чланови ил не? Био сам ту каци отворио тему ал ме сад мрзи да читам све поново?

ne, samo modovi i banovani...ako ti se bas ide tamo napravi dupli pa se banuj na njemu recimo

Колико је добар предлог, невероватно!
Сад ће бити много самобањавања ако се уопште прихвати, да виде људи /b/ секцију банованих

Ali da ima ograničenje od 50 pluseva za čet i forum i tamo, kako bi se izbjeglo samobanjivanje zarad spema i tužakanja na bezrazložna banovanja od strane likova koji se banuju isti dan kacu otvorili nalog.
Kapiram da bi zatvor uveliko nadmašio kafanu po kvalitetu temi na četu.

То је свакако једна лијепа пошаст која би се могла омогућити члановима, а допринело би учинку сајта и дефиницијама, те се слажем и подржавам максимално попут Слађане Иванишевић, јест она мало сувља овако у лицу и кошчата.

да, и онда би добра трећина намерно јебала мајке и то

Zbog toga sam i predložio samo autori sa 50+ ili još bolje da je uz to preduslov da si već imao više od 3 bana (broj se može mijenjati)
Ne bih da mi tamo dolaze likovi koji na četu raspravljaju o književnosti XIX vijeka i ostatak liberalističko-hipsterske bagre.

Moze i da se sa krunom moze ulaziti tamo ili tako neka titula.

Nekako mi ovaj predlog iskrivljenog p.
Interesantna ideja (imam jednog robijaša), ali bi svi krenuli da spemuju sa raznoraznih naloga da dobiju ban. Ali svakako treba da postoji neki kutak foruma bez ikakve cenzure.

Moze i da se sa krunom moze ulaziti tamo ili tako neka titula.

Mislim da niko od hulgiana ovog sajta ne želi elitu tamo...

EDIT: I da, molio bih sve buduće robijaše, ukoliko se ikad ostvari predloženo u prvom postu ove teme, da se vode krilaticom "šta se desi u zatvoru, ostaje u zatvoru."

za u svakom slucaju

Ovo je sasvim ok, ali sada nije prioritet i nije lako napraviti.

sada nije prioritet

Ovo prvo popraviti pretrage pa onda sve ostalo

Па јебе се кајзену за нас сталне чланове. Он сад треба направити нешто да се привуку људи који нису на сајту. Ја сам рекао винесе али неће.