Prijava

Samo jednom bejah gladan. I bi vece, najgore doba kao sto neko vec napisa. Nije bilo ljeba, a sve zatvoreno, ili ja bez kinte, tako nesto. Elem, u kuhinji bilo nekog tosta starog 3-4 meseca, poco da bledi od izlozenosti suncu, o tvrdoci necu ni da govorim. Malo ga zapeko zarad dezinsekcije i dezinfekcije i poboljsanja tvrdoce, pa smazo sa pola maslaca i jednom zeljenom paprikom i solju. Jedna od najboljig stvari koje sam jeo.
Ovaj paradajz sos sas brasnom, na koji se zalite (ja stavim i malo luka), i starim ljebom OBOZAVAM.

То се зове Марети и у неким земљама је специјалитет.

brusketi, tebra, Mareti je fabrika. inace se proizvode u bugarskoj, lolol

Vi na danu prežderavanja o gladovanju, e kukala vam majka.

Pišem Uz Vetar
То се зове Марети и у неким земљама је специјалитет.

АХАХАХАХААХАХАХ

Ne jedem ako nema ko da mi spremi. A ako baš umirem od gladi, onda jedem samo ako ima pasulj, karneksov, koji grejem u mikrotalasnu, ako nema, onda ništa, odem u krevet.

Jednom smo ja i moji bivši cimeri ostali dekintirani, pa nismo jeli 3 dana. Imali smo nekih pola kile kave i pili smo je svakih 2-3 sata. Hibernacija nekoliko sati, pa kafa. E onda meni to dosadilo i ja otišao i pojeo duplu pljesku sa svim prilozima.
Evo baš sad pijem kau i imam još 100 grama, pa polako...

Ih da je jednom bilo takvih situacija.

Najbitnije je da se sakupi para za hljeb, pa onda imaš raznih kombinacija. Pokvasiš ga vodom i stavljaš preko šećer, ili jednostavno samo ga pokvasiš. Kad svega nestane uvijek sam ostavljao štek neke tjestenine, jer ona može itekako da nahrani, ali bilo je dana kad je i nje nestajalo. Onda što dab kaže kafa, i cigare, ali poslije nekoliko vremena pušeći cigaru počinješ da gubiš svijest i muka ti, ali nema druge jer cigara zna kolko tolko da zavara stomak.

48 sati bez hrane mi je najveći period.

jednom sam probavao da vidim koliko dugo mogu bez hrane. izdržao sam čitav dan, ali noć nikako. ustao sam u 1h da jedem jer nisam mogao izdržati.

U ovakvoj situaciji sam bio samo jednom i to na letovanju. Ortak i ja uplatili neki apartman u Kalikratiji, Grcka, izracunali da nam je dovoljno po 400 DM za 10 dana i krenuli... Pare smo normalno spicili za 7 dana na neke kurve a onda je krenulo prezivljavanje. Prvi dan voda, smoki i pasteta. Drugi dan voda i secanje na Djurdjevdansko jagnje. E treci dan onako gladni provalimo da u prodavnici preko puta uvece ostavljaju bajat hleb. Radosti nasoj nikad kraja. Ne pamtim da mi je nesto bilo lepse nego taj hleb zagrejan u tiganju.