Prijava

младе наде режирања поделте с нама ваше идеје хвала вам најлепше

едит: ово није исто што и еротске приче, интересује нас прича не толико сцене секса

ја бих реално подерао овде, зато нећу да своје идеје делим са вама

Ватрогасац и плавуша којој се маца заглавила на дрвету, реално блокбастер у најави.

флеш поинт, плагијат, НЕКСТ!

Ревија дефиниција, ја долазим и пленим самом појавом, видим Милицу која ме гута погледом од како сам ушао у просторију...... и после 2 минута слоумоушн гледања, одлазак у вц КСТ-а и пампрчење!1

Не разумеш ти то, то је уметност... Флешпојнт је комерцијала.

Ја ћу сад само да прекопирам шта сам излупетао на чету на брзину, а сутра ћу да смислим нешто детаљније (или бар лепше срочено):

мене остави риба и онда тумарам скрхан улицама санта монике, кад у једном тренутку спазим заргхту, вукодлака из југославије како напада памелу андерсон. након епске борбе успевам да га убијем и онда ми памела вида ране јуначке бујним њедрима и ЈА ЈЕ ЈЕБЕМ, ЈЕБЕМ, ЈЕБЕМ и после слушамо ђоганија и рибљу чорбу

Ja bih pravio neku porno priču koja prati ugao gledanja osobe (m/ž, nebitno) koja je greškom proglašena mrtvom, ali je ona u stvari živa, tek paralizovana, oči joj otvorene, uši čuju, čula joj prijemčiva za sve čulne utiske, samo što to niko ne primećuje (naravno, osim nje). Ima ta fora kod operacija, i anestezije: seku čoveka koji je svega svestan, oseća bol, samo ne može da se mrdne niti trepne. Ona (osoba) bude odneta u mrtvačnicu, naravno, i eto iznenađenja: osoblje noćne smene voli da pravi bizarne zanimacije sa svojim klijentima, koje se završavaju, naravno, obdukcijom, ali polaganom, meraklijskom). Ceo film bi bio snimljen u jednoj sceni, jednom širokopojasnom kamerom koja bi bila statična i nalazila se na mestu očiju lažno preminule osobe, tako da eksplicitnosti ne bi bilo suviše, pošto bi kamera uglavnom buljila u plafon, tek krajičkom kadra hvatajući sve užase i grozote (a bilo bi ih, naravno).

румун, за колко ми продаш ту идеју са мртвацима?

ПАНОНСКИ ЧЕМЕР

Млади досељеник из Београда са својим вокменом иде улицама неке ушорене равничарске колевке самоубистава и на аутобуској станици прилази младој мађарици којој туга и чемер цуре из очију. Он прилази, скида јој слушке, капирајући да цеди душу слушајући Балаша. Набија јој слушке од вокмена и пушта било шта што не буди суицид и риба моментално влажи, иду у канал који се увек јебено налази по тим сзелендрама и креће да таслачи. Понављати док се не испуни квота.

обрисао сам пост након овог црновљевог

Такође, бришите сви, локујте шаљите у брејзерс и све куће! :)

румун, за колко ми продаш ту идеју са мртвацима?

Miniću, verovatno misliš na mene? Dam ti džabe. Oćeš da učestvuješ u pilot-projektu?

Hteo sam da postujem, ali mi sad posle Crnovog posta sramota.

Радјарде, не зајебавај, него враћај пост. Духовитији је, бар мени.

Obrisao sam šifru za eunet, posle ovog crnovljevog.

будисавски свињокољ. мртве свиње свуда крв около праве се шваргле песма се ори дебеле лале играју у чакширама са бокалом на шеширу. пуне се кобасице жене са мешинама рибају цревца деца се гађају чварцима. кере лају.
а моје перверзне босанске комшије вровци милка и богдо лазукић све то саботирају сав тај војвођански дух и скрнаве тако што леже у кревету непомично док му је она својим дебелим прстом зачепила чмар.
(иначе се прича по комшилуку да га тако успављује)
после му осуши кобасицу, он њој поједе крвавицу и проџара кавурму

хахах хоћу да видим и радјардово

Хтео сам да се убијем, ал после црновљевог поста контам да и нисам толико лош!